Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Enyhén ízlésficamos fényezés Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Könyvespolc ! :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Enyhén ízlésficamos fényezés Csodálom, hogy ezt engedélyezik bárhol is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 A szárny helyett inkább komolyabb felniket vett volna :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 A szárny helyett inkább komolyabb felniket vett volna :twisted: lóóóóf@szt :( :D egyik nyomós indok lenne nálam, hogy coupe-t (vagy sedant) vegyek, hogy rá lehet tenni frankó szárnyakat 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 egy rizsrakétára de nem egy német verdára és a szárny mellé kell egy kerék is Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 de bázz ez akkora, hogy ha feltesz egy szörföt a tetőre akkor ki tudja támasztani a végét vele....... vagy pedig a fehér inget is ki lehetne vasalni rajta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Könyvespolc ! :smt082 Szerintem neon-armatúra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Ez egy hibrid autó :!: Amikor felsővezeték alá ér, akkor kiemelkedik a cumó és erről veszi a naftát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 lóóóóf@szt :( :D egyik nyomós indok lenne nálam, hogy coupe-t (vagy sedant) vegyek, hogy rá lehet tenni frankó szárnyakat 8) Na de ekkorát?? :wink: Ő nem tudja, hogy nem a méret a lényeg?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Na Gepárd,szerinted ezt az ucsó kocsit kinek kellene megvenni? :( NE szójjá' be csávó! :evil: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 NE szójjá' be csávó! :evil: :D Szerintem Gerinc Cartársnak! :D :D :D Biztos döngetne vele, mint'állat! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Szerintem Gerinc Cartársnak! :D :D :D Biztos döngetne vele, mint'állat! :D :D Én is simán bevállalnék egy ilyen A8-ast... azért is vettem magamra! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 tudom, hogy sz@r a kép, de a telóm csak ilyet tud.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Azonkívül, hogy + súly és 0 a leszorító ereje még ráadásul nem is ál jól neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 igazából oldalról nem látszik milyen borzalmas..... de rágyúrok és hátulról is megpróbálom lekapni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 igazából oldalról nem látszik milyen borzalmas..... de rágyúrok és hátulról is megpróbálom lekapni :P nekem viszont tetszik próbálj meggyőzni, hogy igazam dobj fel még pár képet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 nekem viszont tetszik próbálj meggyőzni, hogy igazam dobj fel még pár képet :D neked mióta van izlésficamod ? :P :D :D vagy szárnymánia ? :roll: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 ahhoz még1x látnom kell a városban :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Uborkát szeletelni viszont tökéletes lenne! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Ezt kb 2 hete fényképeztem telefonnal halásztelken. Bár komolytalan mivoltja miatt egy Trabant esetén ez poén. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 ez egy dunaharaszti srác autója, spoilereket csinál Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Ezt kb 2 hete fényképeztem telefonnal halásztelken. Bár komolytalan mivoltja miatt egy Trabant esetén ez poén. :P Ahoz képest, hogy trabi biztosan szépen fog kinézni ha kész lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Ahoz képest, hogy trabi biztosan szépen fog kinézni ha kész lesz. Szerintem is, egy jól eltalált fényezés után, elég jól nézhet ki. Nem tűnik gagyinak igy első ránézésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Ilyen kell nekem is! :shock: Katt a képre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts