uhuhu Elküldve Augusztus18, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2004 A index fórumán is jól müködö topik hatására csináltam ezt a topikot. ide jöhetnek a neked furcsán tuningolt autók. nyitásnak egy omega-bmw keverék...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus18, 2004 na ez randa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus18, 2004 érdekes a müszerfala..... pedig calibra: érdekes az eleje is........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus18, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2004 Ebben a sárgában isssszonyat meló van ... Az orra egy kicsit Alfás, de egyébként tetszik. A belseje viszont nem kéne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus18, 2004 Ebben a sárgában isssszonyat meló van ... Az orra egy kicsit Alfás, de egyébként tetszik. A belseje viszont nem kéne... :) 15.000 euroért árulják. nem is sok. ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Annyiért (3 millió nyócszáz) már kapni vadi új H Astrát, ugye ? Tévedtem, az ajtó belső kialakítása mégiscsak tetszik ... 8) A többi inkább csak egyedi. Na jó, még a szélvédőre applikált km óra sem rossz ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 egy lada: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 ezt biztosansokan ismerik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 az uccso kettő nem cica hanem a fika kategóriába tartozik, nem? ezen (ezt linkelted be másodikként) viszont sokat dobna egy szép széles felni a hozzáillő gumival bár nemegsézen értem miért épít valaki a Calibrájából vagy Pözsójábol egy Hondát. A Honda szép ha olyat akar miértnem vesz olyat? bár itt már izlésekről kellene vitatkozni azt meg nem érdemes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Mert ez így különleges. :wink: Sőt, régebben nem volt kifejezetten Calihoz Lexus hátsólámpa, aki ilyet akart, be kellett faragnia egy másik tipusét. Ez a kék szerintem is rendben van, egy brutál felni az tényleg hiányzik alóla! :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus19, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Huu ez a Omega - BMW.. grr :evil: :? Sztem szörnyű, ha nem lenne vesés a hűtő még talán egész jó lenne. Nem vok BMW gyülölő, csak sztem nem illik össze a 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Én sem szeretem az ilyen mixeket, bár a Lada az poén... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Őőőőőőőőőőőőőő Passat + sörcsap konbinációóóóóóóóóóó :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Jópofa a benzintanknyíláson kijövő, kábel! Lehet, hogy ez még a régi békebeli zsinóros távirányítós modell??? :wink: :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Cali Avia lámpákkal :) Mondjuk a tükör sem semmi :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 A csajt :) meg inkább hagyjuk... :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 A csajt :) meg inkább hagyjuk... :D :D Khmmm na igen. Nem is a "SEXIS OPELES CSAJOK" topicba raktam be a képet :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Pedig amelllllett a a Feka cicababa mellett elfért volna... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Pedig amelllllett a a Feka cicababa mellett elfért volna... :) :D Na azt sem én linkeltem be :D Ez is érdekes koncepció :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Ez viszont nagyon tetszik! Ezek a Merci lámpák legalább szépek is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 ez igy szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Ez viszont nagyon tetszik! Ezek a Merci lámpák legalább szépek is... :wink: Üdv.: Atommanó Magam részéről én nem szeretem, ha más márkák elemeiből építkezik egy autó :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Jó de ez akkor is nagyon eltalált dolog... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Magam részéről én nem szeretem, ha más márkák elemeiből építkezik egy autó :roll: És ez hogy tetszik? Na ki tudja, milyen lámpa ez min? Mondjuk nem nehéz kitalálni... Azért a CM6-ops Carline felni is szépen mutat. :) :D Mellesleg a merci-lámpás nem valódi, hanem szerkesztett kép. :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts