Atommanó Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 És mi van ha meghagyjuk az eredeti burkolatot??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Szerintem abban nem néz ki olyan jól a dolog. De egy próbát talán megérne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Én lehet, hogy nekiállok januárban amíg Patyi mester gyúr az autón... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Egy egyenes plexiből nem lehet gusztusos lámpát csinálni... Az nagyon gányul nézne ki. hőkezelés, enyhe ív hajlítás :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Hőtől kifehéredés, hányás ha ránézés... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Amúgy meg offolás, máshol tovább beszélés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Azt hiszem, hogy ez már überofftopic, úgyhogy egyszerűbb lenne átírni a topiccímet, minthogysem átköltözni... :roll: :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Azt hiszem, hogy ez már überofftopic, úgyhogy egyszerűbb lenne átírni a topiccímet, minthogysem átköltözni... :roll: :) mellesleg kb a 3. hozzászólásban került említésre az afterburner topik címe módosítva :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 No itten: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Vazzeg ez nagyon király.Nekem naon tetszik 8) Már rohanok is adom el a házat a család feje felől, az omegát meg leteszem foglalónek.Na mindegy egyszer úgyis milliomos leszek :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 enyhén hajaz a BMW kupék stílusára bejön nagyon nekem is jó szín, jó kerék, jó matrica Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Na báz :lol: nem akartam f astrába.... bővebben CS-en s mindezt 150 ruppóért... valószínűleg a hiányzó 300-400e huf a mínőség lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 De a két hátsót is meg kéne csinálnia... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 De a két hátsót is meg kéne csinálnia... :wink: Az elég dúrva lenne szerintem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 akkor már inkább komolyabb luxus styleban kellene hogy az ajtók középről nyilnak kifele :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 aham 8) mennyire raj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 aham 8) mennyire raj Szerintem egy járóképes Gsi rajabb! :wink: :lol: :lol: Mostmár tényleg átmegyek valamelyik éjszaka, aztán összerakom a géped. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 na azt megnézem :lol: első körben vmelyik nap meglátogatom Vktr kollegát, utána már esély is a start 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Így? http://www.edmunds.com/media/2002/laautosh...profint.500.jpg Nem tudom, hogy egy G Astra, hogy viselné a középső oszlop eltávolítását :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Na báz :lol: nem akartam f astrába.... http://carstyling.hu/pic/buy/buy_5139.jpg bővebben CS-en s mindezt 150 ruppóért... valószínűleg a hiányzó 300-400e huf a mínőség lenne :lol: figy G a kérdés az, hogy mennyire furják/faragják szét a kasztnit! Ha nem csinálnak helyrehozhatatlan hibákat és nem irreálisan nagy összegért rendberakható nyomokat hagynak akkor lehet el kellene gondolkozni egy ilyenen...mert ez a cucc az igazán pimp 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 figy G a kérdés az, hogy mennyire furják/faragják szét a kasztnit! Ha nem csinálnak helyrehozhatatlan hibákat és nem irreálisan nagy összegért rendberakható nyomokat hagynak akkor lehet el kellene gondolkozni egy ilyenen...mert ez a cucc az igazán pimp 8) Hát, igen. Én is csak pislogtam :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Norbi G! Nem a gányolással one a baj, hanem pl LSD lambo 4kiló körül indul ugyanevvel a megolsdással, mechanikával.. csak említettem,h valszeg mínőségben mutatkozik be a 250 dodó hiánya :idea: Amúgy valóban pimp, amikor -a rendőrt pofáncspod közúti igazoltatás alkalmával -amikor kihullik minden fos a zsebekből oldalt :lol: stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Norbi G! Nem a gányolással one a baj, hanem pl LSD lambo 4kiló körül indul ugyanevvel a megolsdással, mechanikával.. csak említettem,h valszeg mínőségben mutatkozik be a 250 dodó hiánya :idea: Amúgy valóban pimp, amikor -a rendőrt pofáncspod közúti igazoltatás alkalmával -amikor kihullik minden fos a zsebekből oldalt :lol: stb toronymerevitot is csinálnak házilag :lol: nem kell tartani a zsebekben semmit...tudod a zenében is a minimál szeretem meg a dizájnban is 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 ....nem kell tartani a zsebekben semmit....Nahhhh, mintha Balázst hallanám. "Ne rakjál semmit a térképzsebbe, mert összekarcolja !" :shock: :shock: Ja. Jó. Akkor még jó hogy van ! :lol: :D :D :D Főleg ha így ki is van használva ! :lol: :lol: Csodálkozom, hogy az ülést egyáltalán használja :D :D Nemrendeltetésszerűenhasználttérképzsebesekegyesüljetek!Ésvegyeteklimbóhintóajtó at!!!!!! :D :P :P :P ....tudod a zenében is a minimál szeretem meg a dizájnban is 8).... De ennyire ? Most szólok, ne csodálkozz, ha furcsán néznek rád, amikor a benzinkútnál megállsz és szünetjel dübörög a kocsiból :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts