Zorro_16V Elküldve Augusztus22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Nekem a Lambo jobban bejön, másrészt nem szívesen reszelgetném a tetőt... :) Azért a napfénytető jól jön sokszor... Atommanó, nem én tüntem el, hanem az autó... :wink: Most van a Nagy Javítás, motortól a kormányművön át a digit műszerfalig. Ezért még egy darabig nem tudok beleülni. Ha elkészül, újra meg tudok jelenni a Lurdy-nál. :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Várjuk! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 defigyumá! Az ilyen szárnyas ajtóknál nem vered állba a rendőrt, ha igazoltatásnál kinyitod? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 Ha még csak állba akkor jól járt szegény rendőrbácsi! De ha megcsinálod távirányítósra, akkor tudsz vele madarasat is játszani.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 de milyen meno vagy, amikor kijossz a discobol a felszedett spinevel. megnyomod a taviranyitot es az ajtok felfele kinyilnak. belul meg wunderbaum :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus22, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2004 LAMBO STYLE DOORS FÜR VIELE FARZEUGE ab € 1510,- http://www.carlinetuning.com/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 haldoklik a topik? http://fototar.origo.hu/common/include/ima...D=318380&SIZE=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December12, 2004 Megoszt Elküldve December12, 2004 Sajna túl sokba van az ilyen ajtómegoldás, pedig nekem is mocskosul bejön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 ez nem semmi teszik! néznének egy páran ha igy nyilna de ahoz a kártyámon lévő összeget egy nullával meg kellene toldani de akkor már nem erre költeném! http://www.ujratoltve.ingyenweb.hu/lambodorsastra.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Ami még különleges, az "afterburner" ledes hátsó lámpák : este : Cool ! 8) Leveleztem a QuadConversions céggel, százhuszonX ezerből itthon is van egy szett postaköltséggel, mindennel együtt. Hmmmm :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 lemaradt a hozzá szólás! Ilyen miért nincs Astrára is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 ezeknek a lámpáknak párezer forintos a gyártási költsége... Hogy lesz belőle 120ezer??? :? Nincs valaki köztetek, aki tud fröccsönteni víztiszta minőségben??? Megcsinálom hozzá a ledek panelját, elektronikával együtt... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 ezt kellene Gabi, mert engem már az angel eyez 4 gsi 80K hufért is kiborított :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Az első lámpa más, ott foncsor is kéne, meg egy csomó minden. Azt nem hiszem hogy gazdaságosan le lehet jó minőségben gyártani. De egy ilyen hátsólámpát egyszerű lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 én is gondolkodtam már, hogya hátsó lámpámban kicserélem az égőket ledekre, csak jó pár darab kellene bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Az ultra nagy fényerejűből szerintem elég 3db egy 21W-os izzó helyére, bár az kérdés, hogy az eredtileg szórt fényre foncsorozott hátsó lámpában ez mennyire mutatna jól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 asszem ez egy kicsit már offtopic téma :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Akko nyiss egy újjat, mert szerintem érdekes lehet a ledezős téma... Én szem. szerint érdeklödnék a dolog iránt... Ha nem is fröccsenteni, de átalakítani nem lehet ördöngős dolog... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 "Ha nem is fröccsenteni" Fröccsönteni... A két dolog messzemenően nem ugyanaz... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 ....Akko nyiss egy újjat, mert szerintem érdekes lehet a ledezős téma.... Mitha lenne egy "Elektromos dizájn (LEDek, neonok, xenon és társai)" is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Nincs valaki köztetek, aki tud fröccsönteni víztiszta minőségben??? Megcsinálom hozzá a ledek panelját, elektronikával együtt... :twisted: minek? mi van, ha kívül átlátszó plexi, alu-gyűrű, többi meg üvegszál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 nem szeretnék kötözködni de én pl tudok fröccsöt önteni :) :? 8) :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Egy egyenes plexiből nem lehet gusztusos lámpát csinálni... Az nagyon gányul nézne ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Kess! Józanodj ki, ez nem az a topic! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 nem szeretnék kötözködni de én pl tudok fröccsöt önteni :) :? 8) :) 8) :partyman: .. én is tudok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts