Zorro_16V Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 Fiúk, csinál kis hazánkban ilyet valaki ? http://www.streetracinggallery.com/index.html http://www.customautotrim.com/bodykits/lam...doors_index.htm stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2004 Mire készülsz? Csak nem? :headbang: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus15, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2004 Egyszer talán ... :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus16, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2004 Egyszer talán ... :smt045 garázsodban fel sem lehet nyitni, nincs olyan magasan a tető :toothy5: :toothy5: :toothy5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus16, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2004 Z ezt megkaptad :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2004 Nem utolsó szempont ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2004 Hát akkor majd a garázs előtt kiszállsz, becsukod az ajtót, és betolod... Kifele meg fordítva! :wink: :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus16, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2004 Vagy az ajtókhoz jár egy KIT kitt :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Ami még különleges, az "afterburner" ledes hátsó lámpák : este : Cool ! 8) Leveleztem a QuadConversions céggel, százhuszonX ezerből itthon is van egy szett postaköltséggel, mindennel együtt. Hmmmm :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Ami még különleges, az "afterburner" ledes hátsó lámpák : este : Cool ! 8) Leveleztem a QuadConversions céggel, százhuszonX ezerből itthon is van egy szett postaköltséggel, mindennel együtt. Hmmmm :roll: szerintem ez ronda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Nekem sem tetszik, bár elég egyedi.... A Lexus szebb... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 A Lexus fele ennyibe kerül (ebay-en kábé harmada) , de nem áll jól a Calinak. Erre akkor döbbentem rá, amikor élőben láttam.... addig majd megvesztem, hogy vehessek már. Ennek meg az egyedisége fogott meg, amellett, hogy közepesen tetszik is. Pénzkérdés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Nekem tetszenek ezek a lámpák, bár elég Ferráris hangulata van :) Viszont a Lexus lámpa sztem csúnya. dehát izlések és pofonok.. mondjuk ha sötétítve lennének.. talán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Világos autónak általában jól áll a króm lexus, a sötétebbeknek, meg a fekete belsejű... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Ebben van valami. Ezüstmetál Calin nem vészes a Lexus, de egy piroson ... :shock: Nagyon elüt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Elüt? Egy Calis elütne?.. na szép... de akkor behorpad a motorháztető :D :) Na az dizájn csak igazábú :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Augusztus19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2004 Viszont egy fekete autón fekete "afterburner" lámpa a ledekkel, na az ütős. Végülis csak a ledek látszanak, a műanyag alap az autó színére lenne fényezve ... Lehet, hogy elkezdek gyűjteni ??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Na még egy őrűlt... :wink: :) :D Zorro! régen láttalak! Lurdyba jössz valamikor??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Akkor inkább De Lorean doors :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Lambo kit: Vauxhall Calibra Complex weld-on conversion, side repeater must be changed for LED type. £750.00 ca. 279 e Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Ilyen gurult a "Vissza a jöbe"-ben is ugye??? Nekem a lambo jobban tetszik... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 nekem ebben az tetszik, hogy a teto resze is kinyilik. azt hittem, hogy az eredeti lamboban is igy van, de sajnos nem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Akkor inkább De Lorean doors :D 200 km/h-nál kinyitod így és mehetsz a jövő évi Aug 20-i repülő-showra... :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 Vagy leszakadnak, viszont akkor van egy targád :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
amadeus Elküldve Augusztus21, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2004 egyebkent nem a de lorean volt az elso, hanem a Mercedes az '55-ös "Gullwing" kupéval. Egyebkent a Scirocco-ra van ilyen kit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts