opeldevils Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Képet nem teszel fel? :roll: Kíváncsiak vagyunk ám! :wink: Sajna nem tudom olyan kicsire rakni a képet hogy fel tudjam rakni de ha valaki segít benne akkor miért ne nagyon szívesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Sajna nem tudom olyan kicsire rakni a képet hogy fel tudjam rakni de ha valaki segít benne akkor miért ne nagyon szívesen Küldd el mélbe nekem Szívesen feltöltöm neked :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeldevils Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Küldd el mélbe nekem Szívesen feltöltöm neked :wink: elment 2 is !!!! elöre is köcce szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Szerintem qva jól néz ki! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeldevils Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Szerintem qva jól néz ki! :wink: Köszönöm szépen!!De a kicsi képet nem tudom felrakni, pedig 9,2 KB és azt írja hogy nem lehet nagyobb 10KB-nál :? :x :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Köszönöm szépen!!De a kicsi képet nem tudom felrakni, pedig 9,2 KB és azt írja hogy nem lehet nagyobb 10KB-nál :? :x :evil: Küldtem megint emilt. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Nagyon komoly!Ez igen!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeldevils Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Szióka...köszi szépen talán most már ki fogja tenni...remélem... :P 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeldevils Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 vagy ezek szerint mégse...akkor már nem velem van a baj!!! :P :? :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Zsolti, ez a cucc nagyon durván jól néz ki!!! :shock: :shock: :shock: :shock: kellegyilyen :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Zsolti, ez a cucc nagyon durván jól néz ki!!! :shock: :shock: :shock: :shock: kellegyilyen :D :P Hát az sztem tök bénán néz ki,ha csak az egyik oldalon van. :P :D Kérj egy párat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 mondjuk keretnélküli ablakkal jobban mutat ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts