mélykék76 Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Ja és az ECU az Astrákban az anyós lábánál van az A oszlop aljában a műanyag borítás mögött. És aki nem házas, az hol találja a kocsijában az ECU-t ? :D :) Maradjuk annyiban, hogy a jobb első ülés előtt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Hűha.. Opel16v - Drusza, ha jól látom belédkötötek.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Hát ilyen embernek nem is kell félnie, hogy anyósa lesz egyszer... :twisted: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Az ECU-ra visszatérve.A fordszámmérőt hogyan kötöm rá? Más: Fótra jöttök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fls Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 ECU=komputer. :) Lambdát húzzátok le, ilyenkor vészprogrammal el kellene indulni. Egyébként Én először kábelköteg, vagy csati hibára gyanakodnék, és az ilyet nagyon nehéz kivadászni. Le volt húzva, de hibának sem írja, elég érdekes... De ettől még gyújtásnak kellene lennie, nem? AZ ECU minden szükséges feszt megkap és a szenzorokra is kiadja. Olyan mintha nem érzékelne a főtengely vagy vez. tengely jeladó semmit. Ráadásul ez még nem OBD-s és célműszert sem tudunk szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fls Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Az ECU-ra visszatérve.A fordszámmérőt hogyan kötöm rá? Más:Fótra jöttök? A jobb oldali küszöbburkolatot leveszed és ott lesz oldalt felfogatva egy ezüst színű doboz. Akkusaru levétele után rákötsz egy vezetéket a C2 lábától jövő zöld vezetékre. Ezt felvezeted a műszerfalba és az új órának rákötöd arra a szabadon maradt tüskéjére, amit most fejből nem tudom melyik, de majd itt megmondják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 fls! De visszatérhetünk az eredeti kérdéskörre: az elmondottak alapján biztosan ki lehet zárni, hogy a sportvezérműtengelynek bármi köze is lehetne a hibához. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fls Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Jó, ezt már én is elfogadtam. De az eredeti kérdés még mindig adott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2004 Astroid. Én is cseréltem kilométerórát fordszámmérősre. Igaz nekem X16XEL. vezérlő elektronika /jobb első utas jobb lábánál a burkolat mögött/ B13-as csatlakozó pontjáról egy ZÖLD kábel a műszerfal 16 pólusú csatlakozójának 8-as pontjára. Remélem segít. Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember2, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2004 fls! Ehhez egy jó szaki kellene, mert nehéz kibogozni a hiba okát. Lehet hogy egy ilyen szaki fél óra alatt megoldaná ezt a gondot, amivel már küzdötök egy ideje. :) Tudom ajánlani Kurgyis Gabit, vagy Patyi Lacit, ők nagy guruk a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Szeptember2, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2004 Köszi az infókat! 7végén megnézem magamnak a dolgot,vagy Fóton kérdezősködöm még. A haverommal megyünk egy 1968-as Opel Record C Coupéval. Hi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fls Elküldve Szeptember2, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2004 fls! Ehhez egy jó szaki kellene, mert nehéz kibogozni a hiba okát. Lehet hogy egy ilyen szaki fél óra alatt megoldaná ezt a gondot, amivel már küzdötök egy ideje. :) Tudom ajánlani Kurgyis Gabit, vagy Patyi Lacit, ők nagy guruk a témában. Az az igazság,hogy elvileg ezzel foglalkozom. Az autó még nem mozgatható, egyszer voltam kint méregetni. Abban reménykedve indítottam a témát,hogy valaki esetleg tapasztalatból tud mondani valami okosságot amin el lehet indulni. Mivel tech műszert nem tudunk szerezni ezért csak a méregetés és hiba lekérdezés marad. Azért köszi a segítséget, most már legalább azt tudni, hogy biztos nem a tengelyek miatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makrai Elküldve Szeptember6, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2004 Hali ! Új vagyok a fórumon és az Opel tulajdonosok (2001-es F Astra 1,6 SZR) közt. Gyári Car 300-as rádiómagnóhoz hogyan lehet csatlakoztatni külső cd/mp3 lejátszót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember6, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2004 Hali ! Új vagyok a fórumon és az Opel tulajdonosok (2001-es F Astra 1,6 SZR) közt. Gyári Car 300-as rádiómagnóhoz hogyan lehet csatlakoztatni külső cd/mp3 lejátszót. sehogy. az nem tud kezelni külső egységet. ha jól emlékszem , akkor csak a ccr600-as mgnónak megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Szeptember7, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2004 Az alábbi linken pedig találsz infót átalakítóhoz a CCR600 fejegységhez, ha nem gyári CD-t/MP3 lejátszót akarsz rákötni... http://members.chello.hu/tjuhasz/c2/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Szeptember7, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2004 sehogy. az nem tud kezelni külső egységet. ha jól emlékszem , akkor csak a ccr600-as mgnónak megy... En szereztem ilyen kazettas atalakitot amire ra lehet barmit dugni jack dugoval :) Jo szar de legalabb szol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember7, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2004 Nekem is volt olyan, de nem az igazi... Még a drágább (jobb) is csak szarul viszi át a jelet, ha meg 1 kicsit szarabb a magnó akkor teljesen élvezhetetlen... :) Szóval nekem nem jött be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2004 Lehetne esetleg próbálkozni még a rádióadós megoldással is. A DMP3-hoz mintha gyárilag adnának ilyet, de ebben nem vagyok biztos. Csak egy ötlet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosatibi Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Sziasztok! 93-as F Astrámban mostanában észreveszek egy hibajelenséget. Éspedig azt, hogy ha stopnál állok hosszabb ideig, kigyullad a kis sárga motorellenörző lámpa a műszerfalon. Mindezek ellenére nem veszek észre semmit az autón (fogyasztás, stb). Mi lehet a hiba oka? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Legfőképpen lambdaszondára lehet gondolni, aztán ha van akkor AGR szelep is kehés lehet, de még vagy 1000 oka is lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosatibi Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Én is gondoltam erre. Tudtok valami helyet, ahol olcsón kiolvassák a hibakódokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 HI. Figyeljen aki ért egy picit az autóvillamossághoz!!! Vettem gyári új fűtőmotor előellenállást --nem ment a motor 1-3. fokozatig,csak a 4.--,kicseréltem, és most sem megy,csak a 4. fokozatban! Mi lehet a bibi! Aki tud segítsen! Kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 HI. Figyeljen aki ért egy picit az autóvillamossághoz!!! Vettem gyári új fűtőmotor előellenállást --nem ment a motor 1-3. fokozatig,csak a 4.--,kicseréltem, és most sem megy,csak a 4. fokozatban! Mi lehet a bibi! Aki tud segítsen! Kösz. Nézd meg hogy bekapcsolt állapotban van-e feszültség az ellenállásokon. Ha nincs, akkor a fűtőmotor kapcsolója szart be. Ha ez sem jó, akkor passzolom, de érdekelnek a fejlemények, mert én is most rendeltem fűtőmotor-előtétellenállást. (7000-ért. Tied mennyi volt :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 oh.. a szép kis ellenállatok... nah jah.. nekem már egy éve váro projeckt :oops: Nekem csak az1-2 nem megy.. és nekem is ilyesmi árban mondták(sajna) röhely, hogy pár izmosabb ellenállás ennyibe kerüljön.. esküszöm már azon gondolkodtam, hogy le kellene mérni öket, aztán a Lomexbe (elektrónikai bolt) venni pár nagy teljesítményü síma ellenállatot, és azt beleaplikállni vhogy... de ezekszerint lehet mégse az a baj nálam se?! Vki mintha említett volna olyat is, hogy esetleg a kapcsoló... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október4, 2004 Megoszt Elküldve Október4, 2004 De hülye vok....tgabika is írta itt fölöttem már :shock: :oops: 8) De jó is lenne amugy ilyenkor egy jó kis kapcsi rajz.. meg hogy merre mennek a kábelek.. meg milyen színü.. meg.. meg.. és meg... :) Bocs fáradt vok.. megyek is aludni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts