kori Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ronaldo. A B Omi topikban reagáltam a kérdésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Ugyanolyan 12V 23A-s elemet tettem bele. Teljesen uj, megmertem 12,8V az uresjarati feszultsege, meg szkoppal is kimertuk es megy ki jel. Majd megvizsgalom a kozponti reszt. Van egy doboz a motorterben abban van nekem benne a szirena is, gondolom az lesz az egyseg is, majd megnezem hogy van-e valami antenneja. Amugy nincs valami riasztos ismerosotok aki nem csak 1 tipusu riasztohoz ert, es egybol rajonne, hogy mi lehet a problema? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Maga a riasztó sem működik, vagy csak a távirányító hatástalan? Mert nemrég volt egy haveromnak olyan, hogy kénytelen volt feltörni a saját autóját, mert a riasztónak kiment a biztosítékja, kulccsal meg nem lehetett nyitni az autót zár hiányában. Az is úgy kezdődött hogy nem reagált egyik távirányító sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ronaldo Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Neha-neha reagal a taviranyitora. A riaszto teljesen jol mukodik. Vilagit a kis led belul, zarja is az ajtokat, felhuzza az ablakokat, ha kinyitom kulccsal az ajtot, akkor bekapcsol a szirena. Vagyis most a szirenat kiiktattam egy kis idore. Csak az ado-vevo resszel lehet valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Wolfi! Igen, a fékbetétjelzőé lehet. Ha üresen van hagyva, nem baj, mert BC akkor jelzi a kopást, ha letestelődik az érzékelő. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Wolfi! Igen, a fékbetétjelzőé lehet. Ha üresen van hagyva, nem baj, mert BC akkor jelzi a kopást, ha letestelődik az érzékelő. :( Akkor megpróbálom kúltúráltan leszigetelni, mert csak úgy lóg a levegőben szegény. Thx. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ktmboy Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 sziasztok!! adott egy b corsa c14se motorral. nincs benne fordulatszámmérő a kapcs rajzon egy 0.75 GR vezetéken jön be a müszerfalba ez a jel. ez meg van nekem is, vettem is egy alap ford. méröt de NEM MÜKÖDIK!! hiába kapja meg a jelet+test+ pozitivot. csak a gyári jó bele?? kérlek, irjatok valamit!!! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 jó, írunk valamit... :P - Az "alap fordulatszámmérő" megszakítós, elektronikus vagy DIS gyújtásrendszerbe való? - Azon a bizonyos vezetéken van-e jel? (rakd a multimétert váltóáramra, 20V-os mérőtartományba, és ahogy adod a gázt, nőni kell a fesznek) - Szerintem menj el egy autóvillamosság szerelőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Ktmboy! Koránt sem biztos, hogy ami neked benne van a kötegben vezeték, biztosan rá van kötve a gyújtótrafód vezérlésére. Mert egyénként onnan kapná a jelet. Amúgy ez az "alap" fordszámmérő mit takar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ktmboy Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 köszönöm a válaszokat!! ez a fod.mérő a boombasticban kapható legkisseb fajta. a mérömüszeres bulit megcsinálom, jo ötlet. háát lehet hogy kell szereznem egy komplett müszert a gépbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Ha nincs jel a vezetéken, akkor a gyári műszer sem fog működni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Újabb naív kérdés: Milyen indítókábelt célszerű venni? Az elmúlt egy-két hónapban jól jött volna egy kábel, mert többször segíthettem volna máson! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Akkor te most bikakábelre gondoltál? Szerintem minnél vastagabb legyen, mert a vékonyak hamar szétégnek és leolvad a szigetelésük, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Akkor te most bikakábelre gondoltál? Szerintem minnél vastagabb legyen, mert a vékonyak hamar szétégnek és leolvad a szigetelésük, stb. Ja, arra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Én csináltam egyet. Faterom hozott egyolyat, eminak szarrá égett a vezetéke, azt kicseréltem jó vastagra (teherautóé volt eredetileg). Kezelni kicsit körülményesebb, de biztos hogy nem fog behányni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Kb. hány ampereset érdemes venni? (ami még nem pénzkidobás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Ezt passzolom. Miért van rajtuk amper megadva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Ezt találtam az így csináldban. Remélem tudtam segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Kicseréltem ma a balos lámpámat,mert kőfelverődés miatt repedt volt az üvege! Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudnám frankón beállítani a lámpákat? Lehetséges otthoni körülmények között,vagy menjek el valahova,ahol lencsés müszerrel beállítják? Tompítottat és a távolságit lehet külön állítani az astrán? Oldalbeállítást hogyan lehet eszközölni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Kicseréltem ma a balos lámpámat,mert kőfelverődés miatt repedt volt az üvege! Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudnám frankón beállítani a lámpákat? Lehetséges otthoni körülmények között,vagy menjek el valahova,ahol lencsés müszerrel beállítják? Tompítottat és a távolságit lehet külön állítani az astrán? Oldalbeállítást hogyan lehet eszközölni? A refit nem szokták állítani mert csak a tompítottat lehet. Sztem inkább vidd el szakműhelybe :wink: Elvileg egy izzócsere után is kéne fényszórót állítani hivatalosan. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 De odaállsz a garázs elé, felkapcsolod a tompitottat és a jobboldalihoz állítod a bal oldalit. De a legjobb ha műszerrel állítják be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 De odaállsz a garázs elé, felkapcsolod a tompitottat és a jobboldalihoz állítod a bal oldalit. De a legjobb ha műszerrel állítják be. A jobboldali mindíg meszebbre világít.Mert az világítja meg az útszélét. Kivéve gregnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 sztem az egyenes résznek egy vonalban kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 sztem az egyenes résznek egy vonalban kell lennie. Sztem meg nem. Párszáz fényszórót beállítottam már :wink: (tudod Suzukigyár) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 Ez nekem új. Én még a Lada szerelési könyvben olvastam ezt. Az út szélét a háromszögletű (asszimmetrikus fényszóró) rész hivatott világítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts