opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Lambdaszondát, AGR szelepet is meg kell vizsgálni. :D Aztán szépen átnézni az egész gyújtást, kábelköteget, AC-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyoszi Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 A vezérlőegységgel nem lehet gond?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Akár azzal is lehet. De szépen sorjában kell menni, a vezérlőegység murdál meg a legritkábban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Erről a www.xenonizzo.hu -s álxenonról van valakinek tapasztalata , véleménye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Skacok! Nem akar kijönni a gyújtógyertyám!! Hogy szedjem ki? 5letek? 1 kijött, a többi meg se moccan!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Skacok! Nem akar kijönni a gyújtógyertyám!! Hogy szedjem ki? 5letek? 1 kijött, a többi meg se moccan!!! :D nem erre hasznaljak a "gyertyakulcs" nevu tool-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Erőszakkal...meg komoly gyertyakulccsal. Régen nekem is volt, hogy az ótószerelő havertól kellett elkérnem a Beta gyertyakulcsokat. Az komoly volt. Nem is volt ellenfél a gyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Ehh.. redi-redi :D gondolod hogy kézrátétellel meg erős szuggeszív képességemmel szedtem ki azt az egyett?! Teeeeeeeeeeeeeee.. :twisted: Erőszakkal. hmm.. akkor nyugodtan küzdjek vele? A hengerfejnek elvileg nem lehet baja.. :?: Persze jó irányba próbálom csak.. (amerre az az egy is kijőtt) Más!! NIncs vkinek maradék gyújtókábele? Amit mondjuk kiszedett, lecserélt?! Konkrétan a leghoszzabb kellene.. kontaktos.. az összes többi 2.1kohm.. az az egy meg.. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Nah újra.. itt... van vkinek ennél brutálisabb gyertyakiemelő szerkezete? http://laci4.uw.hu/GSI/gyertyakulcs.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Nekem nincs. :roll: De ezt nem nevezném brutálisnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Merre vagyol Te úgy személyesen holnap a géppel? Mert esetleg tudok keríteni Neked 1-2 kipróbálásra alkalmas szerszámot ill. kapán-kaszán edződött kezemet is fel tudom ajánlani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Az a baj, hogy 06-18 ig melózok, és nem kocsival.. kb. fél 7re érek newpestre.. elég messze van B.Örstől. megpróbálok szerezni vmi szerszámot... 16 os csökulcs.. meg mondjuk bele egy pajszer :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 te börsön dolgozol? én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Én nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 ja! közben látom... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Az a baj, hogy 06-18 ig melózok, és nem kocsival.. kb. fél 7re érek newpestre.. elég messze van B.Örstől. megpróbálok szerezni vmi szerszámot... 16 os csökulcs.. meg mondjuk bele egy pajszer :twisted: Nem is azt akartam, hogy gyere ki Börsre, arra gondoltam, hogy odaugrok a kocsihoz. Mondjuk ez a ma este nem jó, azt hittem, esetleg du. ráérsz. Na mind1, ha nem jön össze, írj! bazs, Te hol dolgozol Börsön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 A ki hol dolgozik témakört légyszíves ne ítt vitassátok meg... :wink: (Még mielőtt jobban belemerültök...) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 npasi: oh.. köszi.. nem vártam volna el hogy elgyere házhoz :D Viszont asszem ha addig nem lesz semmi, márpedig asszem nem lesz, akkor Fóton kellene megberhelni.. ha lehoznád esetleg a fent emlitett pár szterszámot.. vagy akinek lenne esetleg vmi bevált eszköze.. :oops: Egy gyertyacserére csak nem viszem már el szervizbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 elkezdett szaporábban pislogni a bal indexem, olvasom a kapcsolási rajzot, hogy mitől lehet, de ugyanarról a 49a-ról kapja az pozitívot a bal (49aL) és a jobb (49aR) is. A kettő még összetalálkozik a műszerfalon a visszajelzőlámpánál, de ez minden. A vészvillogónak másik visszajelzőlámpája van ráadásul a K-ról kapja a jelet. A jobb index a régi rendes ritmusában pislog. Újabb rejtély. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 elkezdett szaporábban pislogni a bal indexem, olvasom a kapcsolási rajzot, hogy mitől lehet, de ugyanarról a 49a-ról kapja az pozitívot a bal (49aL) és a jobb (49aR) is. A kettő még összetalálkozik a műszerfalon a visszajelzőlámpánál, de ez minden. A vészvillogónak másik visszajelzőlámpája van ráadásul a K-ról kapja a jelet. A jobb index a régi rendes ritmusában pislog. Újabb rejtély. Nem kiégett valamelyik izzó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 őőőőőő szszszszíííí nemkerestem, eszembe se jutott ilyesmi akko mögnézöm megnéztem: megvan mind a négy indexizző, pislog is mind a négy amikor kell, most este viszont rendes ütemben a bal is. asszem ezt majd lámpázhatom egy egész napig míg megtalálom mi volt a gondja. azér kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Csak egy tipp volt. Egyébként ha dupla olyan gyorsan villog mint szokott akkor izzócserére is lehet gyanakodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 igen dupla olyan gyorsan villogott és erre se gondoltam és ha most műkodik akkor lehet, hogy csak meglazult az izzó vagy valamelyik saruja. ezer köszi holnap megnézem napfénynél az állapotokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 Remélen nem lesz semmi komoly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 sziasztok szerintem 1500-2000ft-ot megér hogy kicseréljék a gyertyákat, és nemkell a fél motort cserélni a rongálódások miatt ? üdv feri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts