Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Skacok! Nem akar kijönni a gyújtógyertyám!! Hogy szedjem ki? 5letek? 1 kijött, a többi meg se moccan!!!  :D

nem erre hasznaljak a "gyertyakulcs" nevu tool-t?

Elküldve

Erőszakkal...meg komoly gyertyakulccsal. Régen nekem is volt, hogy az ótószerelő havertól kellett elkérnem a Beta gyertyakulcsokat. Az komoly volt. Nem is volt ellenfél a gyertya.

Elküldve

Ehh.. redi-redi :D gondolod hogy kézrátétellel meg erős szuggeszív képességemmel szedtem ki azt az egyett?! Teeeeeeeeeeeeeee.. :twisted:

Erőszakkal. hmm.. akkor nyugodtan küzdjek vele? A hengerfejnek elvileg nem lehet baja.. :?:

Persze jó irányba próbálom csak.. (amerre az az egy is kijőtt)

Más!! NIncs vkinek maradék gyújtókábele? Amit mondjuk kiszedett, lecserélt?!

Konkrétan a leghoszzabb kellene.. kontaktos.. az összes többi 2.1kohm.. az az egy meg.. :?

Elküldve

Merre vagyol Te úgy személyesen holnap a géppel? Mert esetleg tudok keríteni Neked 1-2 kipróbálásra alkalmas szerszámot ill. kapán-kaszán edződött kezemet is fel tudom ajánlani!

Elküldve

Az a baj, hogy 06-18 ig melózok, és nem kocsival.. kb. fél 7re érek newpestre.. elég messze van B.Örstől.

megpróbálok szerezni vmi szerszámot... 16 os csökulcs.. meg mondjuk bele egy pajszer :twisted:

Elküldve
Az a baj, hogy 06-18 ig melózok, és nem kocsival.. kb. fél 7re érek newpestre.. elég messze van B.Örstől.

megpróbálok szerezni vmi szerszámot... 16 os csökulcs.. meg mondjuk bele egy pajszer :twisted:

Nem is azt akartam, hogy gyere ki Börsre, arra gondoltam, hogy odaugrok a kocsihoz. Mondjuk ez a ma este nem jó, azt hittem, esetleg du. ráérsz. Na mind1, ha nem jön össze, írj!

bazs, Te hol dolgozol Börsön?

Elküldve

npasi: oh.. köszi.. nem vártam volna el hogy elgyere házhoz :D

Viszont asszem ha addig nem lesz semmi, márpedig asszem nem lesz, akkor Fóton kellene megberhelni.. ha lehoznád esetleg a fent emlitett pár szterszámot.. vagy akinek lenne esetleg vmi bevált eszköze.. :oops:

Egy gyertyacserére csak nem viszem már el szervizbe...

Elküldve

elkezdett szaporábban pislogni a bal indexem,

olvasom a kapcsolási rajzot, hogy mitől lehet, de ugyanarról a 49a-ról kapja az pozitívot a bal (49aL) és a jobb (49aR) is.

A kettő még összetalálkozik a műszerfalon a visszajelzőlámpánál, de ez minden. A vészvillogónak másik visszajelzőlámpája van ráadásul a K-ról kapja a jelet.

A jobb index a régi rendes ritmusában pislog.

Újabb rejtély.

Elküldve
elkezdett szaporábban pislogni a bal indexem,

olvasom a kapcsolási rajzot, hogy mitől lehet, de ugyanarról a 49a-ról kapja az pozitívot a bal (49aL) és a jobb (49aR) is.

A kettő még összetalálkozik a műszerfalon a visszajelzőlámpánál, de ez minden. A vészvillogónak másik visszajelzőlámpája van ráadásul a K-ról kapja a jelet.

A jobb index a régi rendes ritmusában pislog.

Újabb rejtély.

Nem kiégett valamelyik izzó?

Elküldve

őőőőőő szszszszíííí

nemkerestem,

eszembe se jutott ilyesmi

akko mögnézöm

megnéztem: megvan mind a négy indexizző, pislog is mind a négy amikor kell, most este viszont rendes ütemben a bal is.

asszem ezt majd lámpázhatom egy egész napig míg megtalálom mi volt a gondja.

azér kösz

Elküldve

igen dupla olyan gyorsan villogott

és erre se gondoltam

és ha most műkodik akkor lehet, hogy csak meglazult az izzó vagy valamelyik saruja.

ezer köszi

holnap megnézem napfénynél az állapotokat

Elküldve

sziasztok szerintem 1500-2000ft-ot megér hogy kicseréljék a gyertyákat,

és nemkell a fél motort cserélni a rongálódások miatt ?

üdv feri

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.