knight Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Izééé...az nem lehetséges,hogy az injektor vezérlő elektronikának lett valami nyavajája a hirtelen ütéstől?? Az a helyzet,hogy nem igazán értek ezekhez a belsőbb dolgokhoz.Egyenlőre. Az elektronika nem szokott ütéstől részlegesen meghalni... De az injektor kábel kaphatott... De én is mechanikai hibára gondolnék elsősorban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steven2002 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 tudunk. Ez annyira titkos, hogy még írni sem lehet róla??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Ez annyira titkos, hogy még írni sem lehet róla??? nem titkos. csak már nem tudom, hogy mire irtam....... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
steven2002 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 nem titkos. csak már nem tudom, hogy mire irtam....... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 nem titkos. csak már nem tudom, hogy mire irtam....... :oops:Arra, hogy itt Bp-n hol lehet vásárolni Protec-et. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
steven2002 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Szóval ha valaki bekap a lámpájába egy kavicsot, vagy csak koccolja gép elejét, és törik a lámpa, még véletlenül se vegyen bele v.mi olcsóbb utángyártott lámpát. Mert én egy kavicsnak köszönhetően ami a műszaki előtt kb. 1 hónappal találta meg a lámpám kicseréltem egy utángyártottra, és annak az izzófoglalata merőben más a gyáritól nem rögzíti normálisan az izzót, és hiába állítod be a fényszórómagasságot, gyakorlatilag mozog a foglalatban.Ennek a puritán rögzítésnek tudom be, hogy éppen a harmadik garni Blue White izzót rakom a kocsi elejébe, mert mindig abban a lámpában megy gallyra az izzó.Szétrázza a lelkét. Úgyhogy aki teheti, keressen bontottat, vagy vegyen inkább gyárit.Utóbbi ára visszajön az izzókon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nekem is utángyártott van benne, és semmi bajom vele. Szebben világít mint a másik oldalon a gyári. :) Asszem Tyc a márkája és olasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nekem is utángyártott van benne, és semmi bajom vele. Szebben világít mint a másik oldalon a gyári. :) Asszem Tyc a márkája és olasz. Az enyémet gyárilag Carellóval rakták össze anno.Ez akkor, tavaly nyár végén 17e./db lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nekem ez a Tyc 8 pénzembe fájt, és tényleg király. Pécsen vettem amúgy, egy ottani nagy lámpakereskedőnél, aki mindenféle ritkaságot is be tud szerezni olcsón, úgyhogy király hely. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Nekem ez a Tyc 8 pénzembe fájt, és tényleg király. Pécsen vettem amúgy, egy ottani nagy lámpakereskedőnél, aki mindenféle ritkaságot is be tud szerezni olcsón, úgyhogy király hely. :) Ez az izé nekem is 8e.-be volt.Akkor jó 5letnek tűnt.Bár egyébként lehet, hogy ezeknek az izzóknak a minősége sem tökéletes, mert nem akartok előítéletes csávó lenni, de elég sok kínai felirat van rajta.Viszont Gepárdé már lassan egy éve gond nélkül üzemel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Lehet az is, hogy Neked pár tizeddel többet tölt a generátorod, és azért hal meg előbb az égő. Vagy egyszerűen kifogod a szarabbat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ....aki mindenféle ritkaságot is be tud szerezni olcsón, úgyhogy király hely. :).... Ólomkristály csillárt esetleg ? Biztos jól mutatna a belső visszapillanton és tán a lámpákat sem kellene este felkapcsolni a kocsin :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Lehet az is, hogy Neked pár tizeddel többet tölt a generátorod, és azért hal meg előbb az égő. Vagy egyszerűen kifogod a szarabbat. :P Én inkább az utóbbira tippelnék! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 "Ólomkristály csillárt esetleg ? " Köszönöm, nem veszek semmit, viszonlátás! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 "Ólomkristály csillárt esetleg ? " Köszönöm, nem veszek semmit, viszonlátás! :) :) :) Ha ez is bekrepál, akkor beruházok egy komolyabb izzóba. De most 30e. volt a vez.műcucc, 10e. a csere holnap, aztán jövő pénteken 10e. lesz, mire életre keltik az e.ablakot a gépemben, mert ugye mindenféle megoldással megcsinálták már volna, de a gyári megoldás érdekel csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Minek azokat a rohadt drága égőket venni? Annyiért már éjjellátó készüléket is kapsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Minek azokat a rohadt drága égőket venni? Annyiért már éjjellátó készüléket is kapsz! :) S, ezt a szembejövő is tudni fogja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Markos-Nádas-Boncz: -Mé nem világítja ki a lovaskocsit, bátyám? -Minek, óvasni akar kend? (Vé alakban repülnek a tartálykocsik dél felé... :) ) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Az enyémet gyárilag Carellóval rakták össze anno.Ez akkor, tavaly nyár végén 17e./db lett volna. Nem tudom, hol vetted, de Pesten a Garancia lámpaboltban a Carello kb. 9 -9,5 körül van F-be. És valamit az FÁ-val is lehet boltolni. A régi F Astrámba ott vettem én is 2x is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Külünben, ha olyan izzót akarsz venni, ami nem ég ki hamar, vegyél Tungsram Euroblue vagy Superblue-t. Neked H4 kell? Ez tuti Made in Hungária!! Nincs rajta egy deka kínai sem! Sza-Co Kft. 6000, Kecskemét Mátyás király krt. 74. Tel:(36)-76-411-715 FAX:(36)-76-411-718 Tungsram szakkereskedő Kérdezd meg Telo-t, milyen a Tungsram égője! Nekem király! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Külünben, ha olyan izzót akarsz venni, ami nem ég ki hamar, vegyél Tungsram Euroblue vagy Superblue-t. Neked H4 kell? Ez tuti Made in Hungária!! Nincs rajta egy deka kínai sem! Sza-Co Kft. 6000, Kecskemét Mátyás király krt. 74. Tel:(36)-76-411-715 FAX:(36)-76-411-718 Tungsram szakkereskedő Kérdezd meg Telo-t, milyen a Tungsram égője! Nekem király! Köszi, amint megint megadja magát, akkor ott fogok érdeklődni. A lámpa meg akkor annyiba került.Pedig még kedvezményem is volt. Ez van. Na majd az éndzsöl ááj.'X :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 Pécsen vettem amúgy, egy ottani nagy lámpakereskedőnél, aki mindenféle ritkaságot is be tud szerezni olcsón, úgyhogy király hely. :) Pontosan hol is? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Szigeti úton, egyetemtől kifelé, párszáz m. Valahol a Gravíros környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Köszi! Reggel hazafelé beazonosítom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts