Gepard Elküldve December26, 2004 Megoszt Elküldve December26, 2004 Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 És nem lehet hogy amit beleraktak ellenállást, az kisebb teljesítményű volt, és amikor elindítottat volna vele a ventit, rögtön leégett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 És nem lehet hogy amit beleraktak ellenállást, az kisebb teljesítményű volt, és amikor elindítottat volna vele a ventit, rögtön leégett? Elvileg ugyanolyat tettek bele(talán 185v.-95fok környékit?), de semmi. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Hát, szóval 185c.fok, vagy 195c.fok környékén műkszik, vagy dolgozik?vagy kezd működni?Ilyesmi.Szóval ilyen hőértékű, ez biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 hmm.. itt vmi sztem nem koser.... minek ide höellennállat... meghát az se ugymenne.hogy ott kezd müködni... vmi itt nem kerek :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Ez tényleg nem okés. Oda simma nagyteljesítményű ellenállat kell, aminek nem hőmérsékleti, hanem ohmikus adata van. Szerintem nem bizti hogy az illető toppon volt a témában. Nem vasalókat javít általában? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Ez tényleg nem okés. Oda simma nagyteljesítményű ellenállat kell, aminek nem hőmérsékleti, hanem ohmikus adata van. Szerintem nem bizti hogy az illető toppon volt a témában. Nem vasalókat javít általában? :) Szóval nem magát az ellenállatot cserélték, csak v.mi izét ott a cucc oldalán, és ami hőkiolásra műkszik, ha bekrepál a dolog.(amúgy a villanyász átdobott a palánkon :x ) tehát gatya volt a dolog, mert a belseje ment szét, ezért bontottan beletettünk egyet, amivel műkszik.3500ft volt.Inkább mondjuk ez, mint 8200-ért újat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Így kellett volna kezdeni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Az ember fia mindig próbál olcsóbb megoldásokat keresni ugye, de sajnos néha csak az egyenes a járható út! :? (de szépen is hangzott) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ha hallgattál volna rám... 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 ...na akkor nem úsztad vona meg ilyen olcsón... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Szóval nem magát az ellenállatot cserélték, csak v.mi izét ott a cucc oldalán, és ami hőkiolásra műkszik, ha bekrepál a dolog.(amúgy a villanyász átdobott a palánkon :x ) tehát gatya volt a dolog, mert a belseje ment szét, ezért bontottan beletettünk egyet, amivel műkszik.3500ft volt.Inkább mondjuk ez, mint 8200-ért újat! Aha.. igy már érthetö. Nem ismerem ugyan ezt az ellenállást, de akkor elképzelhetö hogy vmi védelem is van rajta. Ami mondjuk az ellenállat tulzott melegedése, vagy túl nagy áram felvételekkor leold.. bár fura lenne.. arra ott a biztosíték. Neked is 4 állású, klimás a kocsid? Mindjárt keresek képet, hogy igy néz-e ki, és ha igen, a kérdésem,hogy nincs-e véletlen még ellenállat, ahol szereztétek? Lehet kellene, mert nem taliztam itt pesten. Bár igaz,csak kb. egy hónapja kérdeztem utoljára. Nah megvannak a képek, fel is töltöttem öket. Beszerelve van csak sajna. még nem szedtem ki.. elég kaki helyen van.. http://laci4.uw.hu/GSI/r/1.jpg http://laci4.uw.hu/GSI/r/2.jpg http://laci4.uw.hu/GSI/r/3.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Nos Cartárs!Bár nekem nem klímás a gépem, de én is ott találtam meg, a pollenszűrő alatt, egy elég sz@r helyen,és ami csati a kezedben van, nekem az jött le a legkönyebben.A másik kettő már mókásabb volt.Utóbbihoz képest a torxal kicsavarni gyerekjáték már a rögzítőcsavart.Majd holnap utána kérdezek, hogy van-e még a fiatalembernek.Aztán majd egyeztetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Amúgy valszeg rájöttem, hogy mijé is ment nekem gallyra ez a kütyü.Elég gány helyen van, kb. pont abban a magasságban, ahol az ablak közepe.Egy pollenszűrő, és egy műanyag "fedél" ami végigfut az ablak alatt ugye.Na most nekem feltűnt, hogy nem elég, hogy oltári koszos a poll.szűröm, de még nedves is ott, ahol ez a fránya előtételleálat van alatta.Az ellenállat jelentősen korrodált volt, legalább is a fémnyelvek, amik kilátszódtak belőle.Ergo.Beázott a múanyagburkolat környékén ott elöl, aztán a víz átszivárgott a pollenszűrőn, rá erre az előtétellenállásra, ami így idejekorán megadta magát, mivel a víz meg ilyenek nem kompetensek egymással.Remélem, hogy jól okoskodtam.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Sztem jól okoskodtál. Már nekem is mondták, hogy könnyen elöferdül ilyen dolog.. nah akkor úgylátszik ugyanolyan ellenállat kell. Elöre is köszi a segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi61 Elküldve December31, 2004 Megoszt Elküldve December31, 2004 Valaki irja már meg hogy az opel astra 1.7 DTL-es 1995-ös gyártásu karavánnak miert nincs üzemanyag MINIMUM jelzése? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Valaki irja már meg hogy az opel astra 1.7 DTL-es 1995-ös gyártásu karavánnak miert nincs üzemanyag MINIMUM jelzése? Köszi Marmint a figyelmezteto lampara gondolsz? Az nalam sincs :) vagy legalabbis nem lattam mukodni. Bar szerintem kene legyen csak lehet ki van egve az izzo a muszeregysegben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
luigi61 Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Ha nincs minimum jelzés az 1.7 DTL-es opelbe akkor belelehet-e valahogy buherálni?Az egyik ismerösömnek 1.7 isuzu-ja van és abban van üzemanyag minimum jelzés.Lehet hogy csak a fordulatszám kijelzös müszerfalban van? B.U.É.K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Igen, úgy tudom csak abban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Tudja-e valamelyőtök, hogy f astrába meg lehet-e csinánli valahogy az irányjelző visszajelzőjét úgy, hogy ha jobbra jelzek akkor jobbra jelezzen, és fordítva. Konkrétan nem a lámpa beszerelés a gond, hanem az elektromos jel elválasztása. Egyelőre csak elméleti síkon tervezgetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Tudja-e valamelyőtök, hogy f astrába meg lehet-e csinánli valahogy az irányjelző visszajelzőjét úgy, hogy ha jobbra jelzek akkor jobbra jelezzen, és fordítva. Konkrétan nem a lámpa beszerelés a gond, hanem az elektromos jel elválasztása. Egyelőre csak elméleti síkon tervezgetek. A műszeregységen lévő fólia megmásítása lesz szerintem a legnagyobb gond. Persze úgy hogy még szimetrikus is legyen. Egyébként B vectrán külön van, így nyilván meg lehet oldani valahogy. De elektromos dolgokhoz nagyon kakukk vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Először arra gondoltam, hogy ha ledezem a műsz falat akkor valahogy a jelenlegi visszajelzőt is elosztanám. Úgy mint ahogy fűtésszabályzó piros ledjének a lefalazása is megoldható. Amúgy neked megy már a computer a gsi kapcsolóról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Látod Gepárd! A digitben úgy van... :wink: Egy balra, egy jobbra... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 vagy meg lehet csinálni sufni módszerrel ish, valamiféle kisebb érzékelőt vagy kapcsolót kell hekkelni a a karhoz alulra és felülre és akkor lesz 2 saját elválasztott jeled, amelyet oda viszel és úgy ahogy akarsz :idea: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts