Ronaldo Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 Ugyanolyan 12V 23A-s elemet tettem bele. Teljesen uj, megmertem 12,8V az uresjarati feszultsege, meg szkoppal is kimertuk es megy ki jel. Majd megvizsgalom a kozponti reszt. Van egy doboz a motorterben abban van nekem benne a szirena is, gondolom az lesz az egyseg is, majd megnezem hogy van-e valami antenneja. Amugy nincs valami riasztos ismerosotok aki nem csak 1 tipusu riasztohoz ert, es egybol rajonne, hogy mi lehet a problema?
tgabika76 Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 Maga a riasztó sem működik, vagy csak a távirányító hatástalan? Mert nemrég volt egy haveromnak olyan, hogy kénytelen volt feltörni a saját autóját, mert a riasztónak kiment a biztosítékja, kulccsal meg nem lehetett nyitni az autót zár hiányában. Az is úgy kezdődött hogy nem reagált egyik távirányító sem.
Ronaldo Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 Neha-neha reagal a taviranyitora. A riaszto teljesen jol mukodik. Vilagit a kis led belul, zarja is az ajtokat, felhuzza az ablakokat, ha kinyitom kulccsal az ajtot, akkor bekapcsol a szirena. Vagyis most a szirenat kiiktattam egy kis idore. Csak az ado-vevo resszel lehet valami...
opel16v Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 Wolfi! Igen, a fékbetétjelzőé lehet. Ha üresen van hagyva, nem baj, mert BC akkor jelzi a kopást, ha letestelődik az érzékelő. :(
warwolf Elküldve Október7, 2005 Elküldve Október7, 2005 Wolfi! Igen, a fékbetétjelzőé lehet. Ha üresen van hagyva, nem baj, mert BC akkor jelzi a kopást, ha letestelődik az érzékelő. :( Akkor megpróbálom kúltúráltan leszigetelni, mert csak úgy lóg a levegőben szegény. Thx. :wink:
ktmboy Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 sziasztok!! adott egy b corsa c14se motorral. nincs benne fordulatszámmérő a kapcs rajzon egy 0.75 GR vezetéken jön be a müszerfalba ez a jel. ez meg van nekem is, vettem is egy alap ford. méröt de NEM MÜKÖDIK!! hiába kapja meg a jelet+test+ pozitivot. csak a gyári jó bele?? kérlek, irjatok valamit!!! köszi
Dark Angel Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 jó, írunk valamit... :P - Az "alap fordulatszámmérő" megszakítós, elektronikus vagy DIS gyújtásrendszerbe való? - Azon a bizonyos vezetéken van-e jel? (rakd a multimétert váltóáramra, 20V-os mérőtartományba, és ahogy adod a gázt, nőni kell a fesznek) - Szerintem menj el egy autóvillamosság szerelőhöz.
opel16v Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Ktmboy! Koránt sem biztos, hogy ami neked benne van a kötegben vezeték, biztosan rá van kötve a gyújtótrafód vezérlésére. Mert egyénként onnan kapná a jelet. Amúgy ez az "alap" fordszámmérő mit takar?
ktmboy Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 köszönöm a válaszokat!! ez a fod.mérő a boombasticban kapható legkisseb fajta. a mérömüszeres bulit megcsinálom, jo ötlet. háát lehet hogy kell szereznem egy komplett müszert a gépbe.
opel16v Elküldve Október21, 2005 Elküldve Október21, 2005 Ha nincs jel a vezetéken, akkor a gyári műszer sem fog működni.
ivannorbi Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Újabb naív kérdés: Milyen indítókábelt célszerű venni? Az elmúlt egy-két hónapban jól jött volna egy kábel, mert többször segíthettem volna máson!
kori Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Akkor te most bikakábelre gondoltál? Szerintem minnél vastagabb legyen, mert a vékonyak hamar szétégnek és leolvad a szigetelésük, stb.
ivannorbi Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Akkor te most bikakábelre gondoltál? Szerintem minnél vastagabb legyen, mert a vékonyak hamar szétégnek és leolvad a szigetelésük, stb. Ja, arra!
kori Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Én csináltam egyet. Faterom hozott egyolyat, eminak szarrá égett a vezetéke, azt kicseréltem jó vastagra (teherautóé volt eredetileg). Kezelni kicsit körülményesebb, de biztos hogy nem fog behányni.
ivannorbi Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Kb. hány ampereset érdemes venni? (ami még nem pénzkidobás)
kori Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Ezt passzolom. Miért van rajtuk amper megadva?
Gepard Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Ezt találtam az így csináldban. Remélem tudtam segíteni.
J0hnny Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Kicseréltem ma a balos lámpámat,mert kőfelverődés miatt repedt volt az üvege! Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudnám frankón beállítani a lámpákat? Lehetséges otthoni körülmények között,vagy menjek el valahova,ahol lencsés müszerrel beállítják? Tompítottat és a távolságit lehet külön állítani az astrán? Oldalbeállítást hogyan lehet eszközölni?
rtomi Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Kicseréltem ma a balos lámpámat,mert kőfelverődés miatt repedt volt az üvege! Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudnám frankón beállítani a lámpákat? Lehetséges otthoni körülmények között,vagy menjek el valahova,ahol lencsés müszerrel beállítják? Tompítottat és a távolságit lehet külön állítani az astrán? Oldalbeállítást hogyan lehet eszközölni? A refit nem szokták állítani mert csak a tompítottat lehet. Sztem inkább vidd el szakműhelybe :wink: Elvileg egy izzócsere után is kéne fényszórót állítani hivatalosan. :roll:
kori Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 De odaállsz a garázs elé, felkapcsolod a tompitottat és a jobboldalihoz állítod a bal oldalit. De a legjobb ha műszerrel állítják be.
rtomi Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 De odaállsz a garázs elé, felkapcsolod a tompitottat és a jobboldalihoz állítod a bal oldalit. De a legjobb ha műszerrel állítják be. A jobboldali mindíg meszebbre világít.Mert az világítja meg az útszélét. Kivéve gregnél.
kori Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 sztem az egyenes résznek egy vonalban kell lennie.
rtomi Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 sztem az egyenes résznek egy vonalban kell lennie. Sztem meg nem. Párszáz fényszórót beállítottam már :wink: (tudod Suzukigyár)
kori Elküldve Október22, 2005 Elküldve Október22, 2005 Ez nekem új. Én még a Lada szerelési könyvben olvastam ezt. Az út szélét a háromszögletű (asszimmetrikus fényszóró) rész hivatott világítani.
Recommended Posts