dremu Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Kedves Amusing! Akkor miket szedtél le pontosan? Mindent? :oops: És akkor cérnás hajszárítós parázós levágós trükkL? Thx :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 a Classic jelést először, aztán meg az opel feliratot, meg az 1,4 et is de mint mondottam, semmi komoly tudás nem kell, hogy leszedd, még cérna se, csak hajszárító és gyönyörűen le lehet húzni Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Köszikécske! Kipróbájuck! Csak ne esne az a K.va hó waze!!!!! Már L-álhatna! Jöhetne a jó idő (+alu felni)! 8) 8) :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Arra van valakinek ötlete ,hogy a hátsó ablakon levő ( már 5 éve ) H betűt és az elég nagyméretű OpelSiller matricát mivel és hogyan lehet leszedni? Nem szeretném elrontani a hátsóablak fűtést! Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 hajszárító, és tsai, aztán meg körömlakk lemosóval letisztítod, és szebb lesz, mint új korában! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 hajszárító, és tsai, aztán meg körömlakk lemosóval letisztítod, és szebb lesz, mint új korában! :wink: Hajszárítót miért kell körömlakk lemosóval tisztogatni utánna ? Ráragad az OPEL felirat ? :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Most had ne vesézzem ki, hogy mi ragad mire! :) :) :) ......és hogy mijé kell a lakklemosó! :oops: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Arra van valakinek ötlete ,hogy a hátsó ablakon levő ( már 5 éve ) H betűt és az elég nagyméretű OpelSiller matricát mivel és hogyan lehet leszedni? Nem szeretném elrontani a hátsóablak fűtést! Off Megmondom őszintén, én annak idején a Kadetten bátorkodtam leszedni egy tizenakárhány éve fentlévő H-betűs matricát (már el volt sárgulva) ilyen benzinkútnál kapható speciális autópályamatrica-lekaparó célszerszámmal :) . A hátsóablak fűtést nem bántotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Én azért tuti nem álnék neki azzal, én a hajszárítóra eküszöm :wink: Vettem ma króm rendszámtábla keretet, nem is tudtam hogy ilyen olcsó, kemény 1500 pénz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Vettem ma króm rendszámtábla keretet, nem is tudtam hogy ilyen olcsó, kemény 1500 pénz :) Az jól fog kinézni rajta :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 hát nagyon remélem :) ha meg nem akkor buktam a pénzt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Az jól fog kinézni rajta :?: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=522 nem fikázni akarom, de... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 ööö.. hát igen, izlések és pofonok, de amíg a kicsikocsi igényesen van megcsinálva és nem csupa minden kacatot rak rá, addig szerintem szép. De majd kiderül:) persze miként el kezd kopni már szedem is, mert akkor már valóban ciki. És persze tudni kell, hogy mihez mi illik. Majd rakok fel képet és eldöntöd illik-e rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Szerintem sötét színű kocsira nem rossz, ha van rajta máshol is króm. Mondjuk nem cserélneém le az opelclubos keretemet ilyenre, pedig az én kocsim is sötét színű :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 ....persze miként el kezd kopni már szedem is, mert akkor már valóban ciki.... Brrrrrrrr.... egyszer láttam kopott krómozott rendszámkeretet, és már látszott a narancssárga felület ami krómozva lett :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Szerintem sötét színű kocsira nem rossz, ha van rajta máshol is króm. Mondjuk nem cserélneém le az opelclubos keretemet ilyenre, pedig az én kocsim is sötét színű :wink: Nekem is króm keret van rajta hátul, de már egy éve kaptam használtan, de egy kopás sincs rajta.De én vettem a fáradtságot beballagtam egy dekoroshoz a klubbos kerettel és megmondtam nekik hogy ugyanolyan feliratot akarok, csak feketében, így nekem is van rajta opelklubos felirat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 nekem is van rajta opelklubos felirat :) Így már mindjárt más! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Bocs, hogy közbeszólok, de a Direktszűrő fórumra feltettem egy kérdést, ha megnéznétek és esetleg válasz is lenne. Ide már nem akartam betenni, elég egy helyen is. Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Halihó! Tudja-e vki, Astra-G-hez küszöbökre azt az elox borítólemezt vagy hogyhijják, hol lehet venni? Minél több cím, annál jobb, mert azért a dizájn is számít!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Szevasztok! Nos még semmit sem hajszárítóztam le de az opel karika jelet is le lehet zúzni hátulról??? Vagy csak a tobbi kisebb írásocskát!!! :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Szevasztok! Nos még semmit sem hajszárítóztam le de az opel karika jelet is le lehet zúzni hátulról??? Vagy csak a tobbi kisebb írásocskát!!! :roll: :roll: Azt már nem tudod leszedni nyom nélkül :!: :!: :!: hacsak nem szerenéd hogy a mögötted lévők két lyukat bámuljanak Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Köszi hogy válaszoltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 telo ! Nézd meg, ezt említettem ! Én inkább ilyet vennék, nem Lexus style hátsó lanyót, ha G Astra gazdi lennék :D ui: Irmscher gyártmány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 nekem csak síma sőtétített van, de szerintem az is elég kafa Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Nekem csak az index van leragasztva!!! Ettől is zsivány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts