Amusing Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 elég rég volt hozzászólásotok :D tudtok adni telószámokat és áraka szemöldökre? egyenlőre csak erre van pénzem, de szépen lassan azért fejlődik a kicsike :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 nem tudjátok, hátul a feliratok azok ragasztva vannak? tehát egyszerűen le lehet venni? Utánna gondolom ragsztó nyom, azt mi oldja ami viszont a fényezést nem bántja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 nem tudjátok, hátul a feliratok azok ragasztva vannak? tehát egyszerűen le lehet venni? Utánna gondolom ragsztó nyom, azt mi oldja ami viszont a fényezést nem bántja? Hát a Kadetten meg a Calin legalábbis ragaszva voltak, ilyen kétoldalas ragszalag szerű valamivel, én simán zsilettpengével/szikével leszedtem (óvatosan!), utána a ragasztómaradványt meg valami lightos oldószerrel átitatott ronggyal le lehet dörzsölni. (Vigyázni a fényezésre!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Az lessz a gáz, ha leszedem és kiderül, hogy nem csak ragasztva van, hanem ott marad 2 lyuk, akor viszont tuti megőrülök :smt093 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Akkor megnyugtatás képpen elmondom, hogy az F Astrán asszem lyuk is van. :) Legalábbis amikor levettem az 5. ajtó belső borítását, akkor találkoztam 2 pöcökkel, ami gyanúsan az Opel-jel környékén volt. Szerintem Te is nézd meg, G-nél nem tudom hogy van, de a 2 (vagy több :D ) lyuk tényleg elég zavaró lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 majd akkor megkuksizom bár én nem az opel jelet szeretném leszedni, csak az Astrát meg a Classicot, meg az 1.4 feliratot Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Én már leszedtem. nincs lyuk meg semmi nyom csak fényezés. A ragasztószalag igaz kétfelé válik mikor leszeded, de denaturált szesszel le lehet takarítani azt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 bár én nem az opel jelet szeretném leszedni, csak az Astrát meg a Classicot, meg az 1.4 feliratot Jaaaaa!:) Azok tuti ragasztva vannak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 köszönöm, a hétvégén le is szedem őket egy szike segítségével, remélem nem karistolom össze :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 Szia! Ird meg légyszi AMusing hogy mi a helyzet hogy sikeált? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 köszönöm, a hétvégén le is szedem őket egy szike segítségével, remélem nem karistolom össze :supz: Ne szikét hazsnálj!!! Egy erősebb cérnával jobban jársz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Astra G Caravanon ragasztva van, legalább is az OPEL felirat. Valami "egyszerűagyú gyüjtő" megpróbálta leszedni az enyémet és letörte a felét, úgyhogy leszedtem a maradékot is. HA valakinek van felesleg vagy tudja hol lehet kapni ( sillernél 3500ft :-(( ) írjon. Köszi. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Astra G Caravanon ragasztva van, legalább is az OPEL felirat. Valami "egyszerűagyú gyüjtő" megpróbálta leszedni az enyémet és letörte a felét, úgyhogy leszedtem a maradékot is. HA valakinek van felesleg vagy tudja hol lehet kapni ( sillernél 3500ft :-(( ) írjon. Köszi. Off Én a classic -ot nagyon szívesen odaadom Az Opel-t nem, mert az a szobámban fog díszelegni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Astra G Caravanon ragasztva van, legalább is az OPEL felirat. Valami "egyszerűagyú gyüjtő" megpróbálta leszedni az enyémet és letörte a felét, úgyhogy leszedtem a maradékot is. HA valakinek van felesleg vagy tudja hol lehet kapni ( sillernél 3500ft :-(( ) írjon. Köszi. Off Bontóban próbáld meg, szerintem ott kapsz kevés pénzért jó állapotút! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 egy kis link annak aki ráér 8) http://www.astra-g.de/tippsundtricks/keyumbau.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Én a classic -ot nagyon szívesen odaadomKöszi de az nem kell. Bontóban próbáld meg, szerintem ott kapsz kevés pénzért jó állapotút! Igen , én is bontókra gondoltam majd körbekérdezem. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 egy kis link annak aki ráér 8) http://www.astra-g.de/tippsundtricks/keyumbau.htm vkinek nincs kedve lefordítani? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 vkinek nincs kedve lefordítani? :) Miért kell lefordítani? Mire vagy kíváncsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Emberek! Ha valakinek sötét ASTRA G-je van, az írjon az e-mail címemre. Csak ennyit írhatok, mert különben üzleti tevékenységet folytatnék és kitiltanának. velcsi80@vipmail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Emberek! Ha valakinek sötét ASTRA G-je van, az írjon az e-mail címemre. Csak ennyit írhatok, mert különben üzleti tevékenységet folytatnék és kitiltanának. velcsi80@vipmail.hu :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Elcsi koma a lelkére vette, hogy rászóltam, hogy minden topikba betette a lámpáját. érzékeny a srác :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Elcsi koma a lelkére vette, hogy rászóltam, hogy minden topikba betette a lámpáját. érzékeny a srác :) Pedig már én is azon voltam, hogy megemlítem neki, hogy elég zavaró, hogy mindenütt csak az ő hirdetése van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Üdv mindenki! Astra G 1.7 DTI tulajdonos vgyok és szertném tuningolni az autót, de mielőtt megcsináltatnám kiváncsi volnák mások véleményére ezzel kapcsolatban! Mondjuk elsősorban azokéra akik 1.7 DTI-vel rendelkeznek és már elvégzték ezt a nem annyira olcsó beavatkozást! Megéri-e, ténylegesen nő-e az autó teljesítménye! A hozzászólásokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Üdv mindenki! Astra G 1.7 DTI tulajdonos vgyok és szertném tuningolni az autót, de mielőtt megcsináltatnám kiváncsi volnák mások véleményére ezzel kapcsolatban! Mondjuk elsősorban azokéra akik 1.7 DTI-vel rendelkeznek és már elvégzték ezt a nem annyira olcsó beavatkozást! Megéri-e, ténylegesen nő-e az autó teljesítménye! A hozzászólásokat előre is köszönöm! Szia ! Nézd meg ezt : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=608 PBOX-os okosítás van a te kocsidhoz is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 tök könnyen lejöttek a feliratok, beáltam a garázsba a minuszról,kis hajszárító neki,éskb 30ms alatt le is jött, egybe, nyom nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts