Dudu Elküldve Február13, 2004 Megoszt Elküldve Február13, 2004 Koszi! Majd utananezek. Oket hogy, vagy hol talaltad amugy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Február16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február16, 2004 Dudu van egy kis gáz! Az F astra árait néztem a G-re a duplája. :) 44eft- kötény, spoiler /db küszöb/pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Február18, 2004 Megoszt Elküldve Február18, 2004 Az tenyleg huzos.. :) Hol nezted az arakat, van valami netes elerhetoseg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Február18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2004 Kinyomtattattam egy árlistát , hogy be tudjam neked gépelni, de az F astra árlistát is kinyomtatták. Már Classic II néven kapható a G astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február26, 2004 Megoszt Elküldve Február26, 2004 Mi van Dudukám? Nagyon hallgatsz. Készül már a paripa? FABRO Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Február27, 2004 Megoszt Elküldve Február27, 2004 Egyelore meg nem, varom, hogy a tel vegre eltunjon a picsaba, aztan mar uj nezettel kezdhetek neki az egesznek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Március2, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2004 ELADO szemöldök g astrára 5.500FT/pár sötétkékmetál fényezéssel, így más szín esetén sem kell alapozni!!! csak átfújni. Dudu! fehér autón a legszebb!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Március3, 2004 Megoszt Elküldve Március3, 2004 A tiedrol elado? :) Mennyiert fujjak azt le nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Március7, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2004 Igen,szerintem kb 1,5-2rugó de megkérdezem pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Ma Újpest kornyeken mozogtam, es a Tesco parkolojaban lattam egy szolid szereny, de megis gyonyoruen feltuningolt Astrat. Elol egy egyszeru kis spoiler (az a szokasos az elejen 2 oldalt legbeomlo vagy mi a fene), oldalt picit csavart kuszobok, es hatul nem egy pokhalo designos, hanem csak egy kis szinten egyszeru spoiler, es egy dupla haromszogalaku veggel rendelkezo kipufogo. Elol a hutomaszkon irmshcer felirat, de nekem ugy tunt maga az egesz tuning meg sem irmscher volt. A felniken a kupak is irmscher feliratos volt. Milyen tuning lehet ez? Tudom nagyon hulyen irtam le, de kepet nem tudtam csinalni rola, es nagyon tetszett. Udv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Na kozbe megneztem, es megis van benne valami, hogy irmscher, mert nagyjabol hasonlit a www.irmscher.de -n a Car configuratorba osszetudtam rakni. 1800 euro korul van, es meg nincsen benne felni. Ez szerintem rengeteg. Hogyan lehetne ezt olcsobban kihozni? Kipufogoveget se lattam ilyet sehol, hogy dupla es 2 ilyen nyomott 3szog alaku tema. Segitsetek! :) Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Március16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2004 Hali! Lehet, hogy tudok rajtad segíteni mert az egyik tárgyaló felem (felni ügyében) lecsupaszítva adja el a FEHÉR g astráját és minden elad róla: Felnit NEKEM :), elsö,hátsó kötény rugók Lexus lámpa direktszűrő, Remus dob(1.4-re) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Március17, 2004 Megoszt Elküldve Március17, 2004 FABRO! Minden erdekel!!! Azonnal irj ha tudsz valamit, ha van kep magarol a geprol az is johet! Minden erdekel rola! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Március18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2004 Dudu! Az emileket megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Március19, 2004 Megoszt Elküldve Március19, 2004 Igen megkaptam sorry valaszoltam is! Felszerelni amugy hol tudnak nekem a cuccokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B Elküldve Március30, 2004 Megoszt Elküldve Március30, 2004 Hi! Tudna nekem segíteni valaki hűtőrács cserében? neki álljak házilag? Mennyibe kerűl stb. Köszikeeeee.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Április2, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2004 B! Képek itt! http://kep.tar.hu/fabro Én házilag rácsoztam! Kérdésekke inkább emilben bombázz, ha tudok segitek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Április21, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2004 ELADÓ G ASTRAHOZ Adatok: Eladó G astra-ra gyárilag sötétített N-joy hátsó lámpa(új ára:44eft/pár),elsö lámpára szemöldök sötétkék-metálra fényezve, de akármilyen színre könnyen, olcsón átfújható! Ár: 26eft/pár, 5500Ft/pár Elérhetőség: 06-30-579-03-85 E-mail: kovax@nextramail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel_fan Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Üdv! Vettem xenon "átszetelő" készletet. Nagyon sirály! Beépíteni sem volt nagy cucc. Minimális "faragást" igényelt. Az izzó foglalata H7-es, nem kellett bántani a lámpát. Színhőmérséklete 7000 K-es, szép kékes. Ja és lehúzódnak az autópályán, ha meglátják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Május14, 2004 Megoszt Elküldve Május14, 2004 Mennyibe volt mindez a kekes megjelenes? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel_fan Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Dudu! 99.000 Ft-ba, de megérte. Ha érdekel mondok elérhetőséget. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Május23, 2004 Megoszt Elküldve Május23, 2004 Szia! Erdekelne a dolog bar egy kicsit sokallom az osszeget, szerintem ennel olcsobban is beszerezheto. Megvagy vele elegedve? Szereles teren mennyit kellett vele bibelodni? Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Május26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2004 Mi van Dudu rád szakadt az OTP? Ez egy kész vagyon. Én inkább majd villogok ha nem húzodnak le. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 FABRO: Csak tajekozodom! :) Mindig is erdekelt a Xenon tema, csak meg valoban eleg draga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 G astrahoz rendelesre hátsó lexus stilusú tuninglámpa 40000/pár ha kell irj mailt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts