FABRO Elküldve Január26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2004 Most megnéztem a honlapot, de nem igazán szeretem ezeket a Ft-tól című árakat mert altalában a háromszorosa lesz a végére. Ui.: majd a héten felhívom őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2004 Bár tudom hogy ez nem az adok-veszek, de van egy eladó N-joy hátsólámpa párosom 25eft-ért, ha valakit érdekel. Új ára:22eft/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január26, 2004 Megoszt Elküldve Január26, 2004 Mi a speckoja az N-JOY astrak lampajanak? Sotetitett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2004 Igen. Ezt elvileg el lehetne egy sprayvel is érni, de nem sikerült soha jó minőségben, és ez nem okoz fényerővesztést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Jo arnak tunik a 25e, de ez komplett lampa vagy csak bura? A masik, hogy az N-JOY -ok lampaja emlekeim szerint nem az a full fekete, hanem csak picit sotetebb az atlagnal. A kepeken ami a kek G astrarol volt, azon hogy volt vajon megcsinalva kozepen az a kek resz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2004 Így: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2004 Csak búra.Szerintem mindenkinek van izzó-foglata az elöző lámpábó. Így került hozzam is. Én is csak a búrát cseréltem le, az izzósorom a régi. Valóban nem teljesen fekete, de jelentősen sötétebb. Meglepően sokat dob az autón. Még nincs képem mert túl mocsi az autó. :oops: MÁS Találtam egy jó kipufogóst a XVI.ker.-ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Mit kene latnom a nagyitott kepen? :) Mit jelent, hogy jo kipufogos, olcson dolgozik? :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2004 Szerintem matrica ez a kék csíkozás. Szerintem olcsón és jól. Teljesen rosszúl rakták fel a kipufogót a mongoose által támogatott műhelyben, 5eft-ért, semmi szigetelés, össze-vissza lógott nagyon trehány munkát végeztek. Itt szintén 5eft-ért leszedték az egészet visszaállították amit az a kedves ember elbarmolt és úgy rakták vissza a sportdobot mintha gyárilag odaszabták volna. De itt is gyártanak sportdobot és az is nagyon olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január27, 2004 Megoszt Elküldve Január27, 2004 Arakat nem tudsz? Kivancsi lennek, mennyibe dolgoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január27, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2004 Állítólag 15.900Ft-TÓL 401-02-42 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2004 Dudu, csak neked! N-joy. http://kep.tar.hu/fabro/images/pic4313394.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január28, 2004 Megoszt Elküldve Január28, 2004 Ah koszonom, hogy ebbe a teli idobe csak nekem fotoztal egy ilyet. :) Mondjuk nekem feher az astram, de nemtudom mennyit dobna rajta egy ilyen N-JOY tema. Meg mindig a Lexus optikan jar a fejem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2004 Ez sssokkkal jobb!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2004 Intéztél valamit a kipufogósokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Február2, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2004 Hello mindenki! Írjatok légyszi tuningcég-webcímeket vagy küldjetek képeket hátsó lökhárítókról UI.: Szúnyoghálós nem érdekel. Köszi!!! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Február2, 2004 Megoszt Elküldve Február2, 2004 Hat akkor milyen erdekel? Nincsen olyan sok lehetoseg. :) Mi a bajod a szunyoghalos temaval? Szerintem amit az Autoplastic-A csinal hatso lokharitot spoilert az egesz jo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Február3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2004 Szerintem túlzás egy 1.2-eshez, és amúgyis mindenki olyat rak rá. De már meg is van az igazi:Steinmetz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Február4, 2004 Megoszt Elküldve Február4, 2004 Dobj fel rola valami kepet. Kivancsi vagyok, meg az arara is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Február5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2004 Szolíd, de sportos, pont ami nekem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Február8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2004 Nem adja vissza foto rendesen a külömbséget, de azé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Február8, 2004 Megoszt Elküldve Február8, 2004 Es mennyibe lehet ez a Steinmetz hatso lokharito amit neztel? Valami kulonbseg azert tenyleg van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Február10, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2004 Nem néztem még utánna az áraknak, de lehet , hogy mégse ez lesz. Még én se tudom mit akarok csak azt, hogy mit nem. Majd kiderül. Penteken kikeveredtem gyorsulásra és volt kint egy nagyon szép ezüst corsa állíólag rs: körbe lefalazva, felni, sítétítés stb. (corsa klubbos matrica volt rajta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február13, 2004 Megoszt Elküldve Február13, 2004 Dudu! A Nyiregyházi spoilereidet a valami fr...tuningbolt beszerzi Hegedűs Gy. utca 21. Vígszínház mellett. Minden spoiler, küszöb kb25eft/db. Fabro Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február13, 2004 Megoszt Elküldve Február13, 2004 Javítás:küszöb helyett toldat. Fabro Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts