hemi Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Cserebogarak párzása? .... Teljesen igazad van sajnos... Mo-on nem szabad nagy külső optikázást csinálni... Én a R11 turbomat építgetem... sokba volt... az előző Astrám pedig full gyárira + teljes fényezés (250.000) után kétt csatt (az egyik leparkolva találtam meg..) Na mostan ezért nem érdekel a külső. A belső +motor+futómű legyen kircsi. Az OPC -t nem az én tárcámhoz mérik sajna..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Teljesen igazad van sajnos... Mo-on nem szabad nagy külső optikázást csinálni... Én a R11 turbomat építgetem... sokba volt... az előző Astrám pedig full gyárira + teljes fényezés (250.000) után kétt csatt (az egyik leparkolva találtam meg..) Na mostan ezért nem érdekel a külső. A belső +motor+futómű legyen kircsi. Az OPC -t nem az én tárcámhoz mérik sajna..... Én is sokat tépelődtem azon, hogy levegyem-e az oldalsó díszlécet, de a sok "kedves" autóstárs meggyőzött, hogy jobb ha hagyom. Így is rendszeressen neki b@szarintják az ajtót, pedig mindig igyekszem kaminparkolóban megállni, de mire visszamegyek körbevesznek. Most is van egy piros foltocskám. :) Majd tavasszal a polír eltűnteti! Ezzel én is csak azt akartam mondani, hogy nem érdemes... csak kicsit körülményesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Ezzel én is csak azt akartam mondani, hogy nem érdemes... csak kicsit körülményesen Sajnos... pedig szivesen járnék pl egy F Astrával és agyon tuningolnék egy G 3 ajtóst! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Itt az "Evolution" változat 8) http://personal.telefonica.terra.es/web/bd...nn/tunn_121.jpg Kap egy Boci-csokit, aki megmondja, milyen gép az alapja... :twisted: --------------------------------------------------- Moderálva ,mert az ekkora bazi nagy képek basszák szét a rendszert... kérek mindenkit 640x480-nál ne legyen naqgyobb a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 Kap egy Boci-csokit, aki megmondja, milyen gép az alapja... :twisted: Kadett E? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 3ajtós E-Kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január20, 2004 Megoszt Elküldve Január20, 2004 További adatok: Motor 2.0 16v Kerekek 7x17" Braid Futómű H&R-Fahrwerk Spoiler az alap Rieger Fényszoró Fiat Stilo Hátsó lámpa Lexus Oldalüveg Ford Sierra http://kep.tar.hu/gsitamas/images/pic4273360.jpg Moderálva ,mert az ekkora bazi nagy képek basszák szét a rendszert... kérek mindenkit 640x480-nál ne legyen naqgyobb a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Eredményt hirdetek! Mivel a fórum nem jelzi ki a másodperceket, ezért döntetlen. Igaz, hogy Redline kérdéssel válaszolt, de azért elfogadjuk. A két ember így a következő talin jelentkezhet nálam az 1-1 boci-csokiért. (Látjátok, milyen jó vagyok? megdupláztam a "nyereményt" :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 nagyon jól néz :lol: van egy nemkicsit japós beütése (talán épp ezért néz ki jól :) ) kérem szépen vmelyik Admin urat, hogy nyisson egy uj topikot (pl Kadett optika ) és az utóbbi néhány hozzászólást helyezze át oda. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Vazzeg mire lefotóztam meg feltettem mjdnem lesz@tam magam! Nem lehet saját gépről feltenni képet csak ha elötte felteszem a netre? Miért nem lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Nem lehet saját gépről feltenni képet csak ha elötte felteszem a netre? Miért nem lehet? hová tennéd ?? vagy hogyan linkelnéd? vagymostnemértem.... :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Kis képet pl lehet a név mellé sajátgépről feltenni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Kis képet pl lehet a név mellé sajátgépről feltenni nem? Igen, de az csak mint avatar jelenhet meg. A kettő között nagy a különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Nem érdekel áááááááááááááááááá! Ügyes matrix búvárok vagytok oldjátok meg! Témába vágó leszek: Eladó verda Opel Astra G comfort (Benzin) <<<< Vissza Hirdetéskód: 609362 Gyártás év/hó: 2001/1 Műszaki vizsga: 2005/1 Hengerűrt.: 1400 cm3 Futott km: 50000 km Kivitel: 3 ajtós Szín: kék Súly: 1088 kg Teljesítmény: 90 Le kW/LE Száll. sz. sz.: 5 fő Telefonszám: 06302272992 Ár: 3.100.000 Ft Ha valakit érdekel nekem pl nagyon bejön szép kis munka bár belül egy kicsit túl csicsa csak azért nem veszem meg mert 1.4-es és 2.0 16v után kicsit lassú lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Nem érdekel áááááááááááááááááá! Ügyes matrix búvárok vagytok oldjátok meg! Témába vágó leszek: Eladó verda Gyártás év/hó: 2001/1 Műszaki vizsga: 2005/1 Hengerűrt.: 1400 cm3 Futott km: 50000 km Kivitel: 3 ajtós Szín: kék Súly: 1088 kg Teljesítmény: 90 Le kW/LE Száll. sz. sz.: 5 fő Telefonszám: 06302272992 Ár: 3.100.000 Ft Szép a gép! Minden kis teljesítmény őrültnek ajánlom akit megbabonázott az ECO feeling :) Ha valakit érdekel nekem pl nagyon bejön szép kis munka bár belül egy kicsit túl csicsa csak azért nem veszem meg mert 1.4-es és 2.0 16v után kicsit lassú lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Engem az erdekelne, hogy a spoilereket hol csinaltattak ra. :) (A kepet miert nem szurja be?) Letezik, hogy a fenti kep es a fentebb emlitett auto spoilere megegyezik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Engem az erdekelne, hogy a spoilereket hol csinaltattak ra. :) (A kepet miert nem szurja be?) Letezik, hogy a fenti kep es a fentebb emlitett auto spoilere megegyezik? :lol: tegyél space a két jel közé ) & [ 8) auto tuning debrecen original :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január21, 2004 Megoszt Elküldve Január21, 2004 Gyönyörű a kék Astra, de álomvilágban él, 3.1millió... amikor ugyan ennek a modellnek az új ára 3.6 (de max 3.8) millió. Na ennyit azért nem ér az optikája. Szerintem a reális tuning arány minimum 50% power - 50% look és nem fél millió optikára, 30ezer a motorra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január22, 2004 Megoszt Elküldve Január22, 2004 A kulso optikai tuning rajta kb 200e fenyezessel (szerintem). Pont nemreg erdeklodtem enis az ADT -nel, es eleg olcson dolgoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2004 Hello mindenki! Örülök , hogy újra beindult az élet ezen az oldalon , Dudu hova tüntél már majdnem hiányoltalak! Írhatnál erről a helyről valamit, ha szerinted ezt 200eft-ből kihozzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 Az arak amit az ADT -tol kaptam karacsony elott: Frontspoiler:22000- Hátsó szoknya:22000- Küszöbspoiler:22000/pár Maszkok:6000/pár Szemöldök:3500/pár Hűtőmaszk:13000 (ráccsal+Kamei emblémával) Tetőspoiler:16000- Hátsó szárny:18000- Mondta a srac, hogy januarba dragulas varhato, de szerintem meg akkor is korrektnek monddhatok az arak. Az egyetlen dolog amiert nem csinaltattam meg a gepet, az az, hogy amit mutattak kepeket az nem igazan tetszett, de igy most mar, hogy lattam ezt a keket, ujra megfontolom. :) Tenyleg Nektek mi a velemenyetek rola? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2004 Weblap c. vagy telcsiszámod van? Ez pesti cég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 http://adttuning.fw.hu/ ha minden igaz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január25, 2004 Megoszt Elküldve Január25, 2004 Nyíregyháza, Bethlen G. u. 57 tel:06-30-9836-750 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január26, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2004 Köszi! Dudu, vagy bárki aki őket választja szólj légyszi, ha mész le mert akkor vetetnék egy légterelőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts