Tomasz11 Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 ziasztok! Meg tudjátok mondani nekem, hogy az f astrába való ültetőrugó jó-e a g astrába? Azt gondolom, hogy az ültetés mértéke változik a tömege és a súlyelosztása miatt, inkább csak a rugó kialakítása, alakja miatt kérdezem. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolti.astra Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Van egy G Astrám és szeretnék Coupe Astra első és hátsó lököst rárakni! Bár a hátsó az tudom, hogy átalakítást igényelne! Esetleg valami ötletetek lenne, hogy melyik másik Astra lökösét tudnám rátenni és más,mint a gyárim! Az első lökös simán felmenne rá /láttam a fórumban néhány képet ahol sima G Astrán coupe lökös volt/ ? Segítségeteket és tanácsaitokat szívesen fogadom és előre is köszönöm!!! Zsolti Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Van egy G Astrám és szeretnék Coupe Astra első és hátsó lököst rárakni! Zsolti Endyka-nak van is ilyen a polcon. Keresd meg itt a fórumon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Endyka-nak van is ilyen a polcon. Keresd meg itt a fórumon! Hátsó nagylökös, nem Coupe-->Irmscher! THX a reklámért! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 A QP hátsó lököse ráadásul asszem csak a sedanra megy fel, a 3/5 ajtósra nem. Az első természetesen bármelyikre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
foldesidavid Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 ASTRA G SEDAN VAN MÉG VALAKINEK VALAMILYEN ÖTLETE???? :D:D FOGYASZTÁS!!! :lol: LOL Kőszeg -> Üllő kb 220 KM abbol 120 autópálya Nagyon tolósan ami kifér ( meg is basztak 80 ezerre trafin :lol: ) Indultam FUll Tankal azaz 40 literrel és üllön tankolnom kellett :D odabasz? ;) Teljesen egyedi szívóoldali Tuning, Simota* 2.0 direktszűrő, Magnum* Motorfeltöltő rezonátor csövezés, Levegőgyorsító Spirál, HD Racing* Sport zártpályás hátsó dob, Gázgyorsító Patron, Sport Benzin Adagoló, Brisk* Gyujtókábel, Brisk* Gyertya, OPC Gyertyavezérlő, Állítható és Kapcsolható Boost Controler Chip Elektronika Külső Optikai Tunning (Egyedi Szárny, Hűtőrács, Szemöldök. Futómű: Brembo* Féktárcsák Textar* Fékpofák Színrefujt Nyergek Erősített Bride* Fékmunkahenger és Csövek 16* MAK* Mirror Black Felnik 225/50 R16 Michlein* Gumik, Vogtland* Tecx 1 Sport Komplett Futómű, 5 Cm Ültetés Utólagos könyöklő, Váltóbőr Kézifékbőr egyéb esztétikai cserék. Hangrendszer: Pioneer* fejegység, Pioneer* 600/1500 CX erősítő, Magnat* Xpress 600 mélyláda Mac Audio* 300 ovál hátsó szett + Gyári 12 Hangszóró Kocsi alatt Zöld Neon, Ködlámpa helyén Stoboszkóp, Vezetőoldalon és az utas oldalon is belső neonok a lábnál, csomagtérben és zöld neon megvilágítás a műszerfal világítása vörösre cserélve Xenon gázzal töltött extrafehér színű izzók tompított fényszóróba, LED-es extrafehér rendszámtábla-világítás és helyzetjelző, Teljes Xenon átépítés Folyamatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
foldesidavid Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Hali! érdeklődöm ültetéssel kapcsolatba. Az autó 1.8 16V klímás astra G. Görgők 7.5x17 ET35 205/50 gumikkal. Mennyi az az ültetés elől, ami még nem ér be sehová akkor sem, ha a kormány ki van fordítva. Köszönöm előre is a helpet. Re Figy én 1.4 G astrára Most szereltettem komplett sport futóművet 16* 225/50 Gumikkal elöl hátul 5 CM ültetéssel és ki kellett vennem a belső műanyag védőszarságot és nem ér bele sehol bár az a műanyag szar ugyse ér semmit sztem de ha a lengéscsillapítókat nem cseréled keményebre csak rugózol akkor nemtudom az neccces .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
foldesidavid Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 A referenciák tényleg sokkolóak. :lol: De hogy ez a kipufogó téma mindig előjön. :D El ne felejts előtte-utána egy független padon mérést csinálni, az utókor okulására. (a kipufogó árának töredékéért elvégzik) Amúgy mit jelent a kismértékben? 10 lovat egy normál G astra súlyánál szinte alig fogsz megérezni, persze ez már nem is olyan kis mérték, de legalább jó sokba kerül. Sportgyertya árának feléből meg hívd meg a haverokat sörözni, biztos több örömet szerzel nekik ezzel, mint a gyertya szerezne neked, és még a fele pénzed meg is marad. :D Nekem az a véleményem h külön külön sok kicsit nem érzel de amikor én megcsináltam a Kipuf rendszert meg a gyertya témát kábellel vezérlővel na ott már azért a 2 nek volt hatása :lol: de ha valaki kételkedik le lehet tesztelni a kis szaros 1.4 esemet :D mellesleg TÓALMÁSI VAGYOK VOLTAM ÉS JULIUSBAN MEGYEK IS LE MEGINT ;) TESÓKÁM ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Üdv! Megrendeltem egy pár szemöldököt G astra-ra, még nem jött meg és le is kell fényezni, de a kérdésem az lenne, hogy mivel a legcélszerübb felragasztani majd? ja és hogyan szokás fényeztetni? körbe ez egészet, vagy a hátán nem? tnx... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Sziaszok! Láttam voltatok páran akik érdeklődtek hátsó tárcsafék ügyben, hátha most is keresgél ilyet valaki. vaterán bukkantam erre. NEM önreklám! http://www.vatera.hu/opel_astra_g_komplett..._148565734.html (Jajj de kár, hogy nem fér bele a költségvetésbe, biztos lecsaptam volna rá <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 és ki kellett vennem a belső műanyag védőszarságot és nem ér bele sehol bár az a műanyag szar ugyse ér semmit Majd ne lepődj meg ha a felvert víz, sár, hó és hasonlók miatt elkezd rohadni Tapasztalatból mondom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Sziaszok! Láttam voltatok páran akik érdeklődtek hátsó tárcsafék ügyben, hátha most is keresgél ilyet valaki. vaterán bukkantam erre. NEM önreklám! http://www.vatera.hu/opel_astra_g_komplett..._148565734.html (Jajj de kár, hogy nem fér bele a költségvetésbe, biztos lecsaptam volna rá <_< ) Jó az ára, de felesleges hidat cserélni.....pl. a kerékcsapágy is maradhat, ugyan az.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Nekem az a véleményem h külön külön sok kicsit nem érzel de amikor én megcsináltam a Kipuf rendszert meg a gyertya témát kábellel vezérlővel na ott már azért a 2 nek volt hatása <_< de ha valaki kételkedik le lehet tesztelni a kis szaros 1.4 esemet :) mellesleg TÓALMÁSI VAGYOK VOLTAM ÉS JULIUSBAN MEGYEK IS LE MEGINT :) TESÓKÁM :lol: alkalomadtán megmérhetjük a masinádat, hogy mennyit javított vagy rontott, amit ráhekkeltél. van vagy 20 db széria 1.4-es diagram refkónak. milyen a motrod X14XE, Z14XE vagy Z14XEP?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
foldesidavid Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 alkalomadtán megmérhetjük a masinádat, hogy mennyit javított vagy rontott, amit ráhekkeltél. van vagy 20 db széria 1.4-es diagram refkónak. milyen a motrod X14XE, Z14XE vagy Z14XEP?? hát ezt most meg nem mondom , de merre laksz mert ha arra járok megvizsgáljuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
foldesidavid Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 összefoglalva nagyon sokat ráköltöttem erre a szarrra futómű fék motor minden de mint megjelenésileg hangilag és erőben is változott nagyon sokat 1.4 csak kicsi fiju <_< de nagyon sokszor megharaptam vele nagyobb autókat PL tegnap : 2 km es egyenesbe 0-tol előttem 1 eclipse és 180 ig 1 méterre toltam magam előtt és 180 nál inkább elengedett...... erröl ennyit leakasztom az órát és gyorsul mint a szar és azt a kanyart amit az m3 bevesz 160 al azt énis.... nekem ezért megérte h 1 öregemberes népautóbol 1 sportos nagyhangu hello kitty desinges állatot csináltam .... ennyit az autó tunningrol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 összefoglalva nagyon sokat ráköltöttem erre a szarrra futómű fék motor minden de mint megjelenésileg hangilag és erőben is változott nagyon sokat 1.4 csak kicsi fiju :) de nagyon sokszor megharaptam vele nagyobb autókat PL tegnap : 2 km es egyenesbe 0-tol előttem 1 eclipse és 180 ig 1 méterre toltam magam előtt és 180 nál inkább elengedett...... erröl ennyit leakasztom az órát és gyorsul mint a szar és azt a kanyart amit az m3 bevesz 160 al azt énis.... nekem ezért megérte h 1 öregemberes népautóbol 1 sportos nagyhangu hello kitty desinges állatot csináltam .... ennyit az autó tunningrol.... Szerintem ilyen egyedi és mérnökileg maximálisan megalapozott tuninggal nem csak kanyarban vered az M3-at... Le a kalappal... <_< 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Szerintem ilyen egyedi és mérnökileg maximálisan megalapozott tuninggal nem csak kanyarban vered az M3-at... Le a kalappal... :) <_< Morzsa vs G astra super spoiler 1.4twinport 1:0 Morzsa vs G astra 4-en ülünk benne,nagyzene 1.6twinport 1:0 Pedig még nem is szögeltem bele a Mantzel szívósort vagy a C20NE&F13 párost! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 főnök, most kiüríted a játékboltot? <_< én nagyon szívesen megmérem továbbra is a géped foldesidavid, de az epés hozzászólások kb. arra utalnak, hogy sok jóra ne számíts. ha lesz érdemi javulás, én kezet fogok veled! a iii. kerületben szokolok előfordulni, a nagyfaluban, ha erre jársz hívj fel: nulla-hat-háromszázkilenc-hét-nulla-három-hét-egy-három :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Teljesen egyedi szívóoldali Tuning, Simota* 2.0 direktszűrő, Magnum* Motorfeltöltő rezonátor csövezés, Levegőgyorsító Spirál, HD Racing* Sport zártpályás hátsó dob, Gázgyorsító Patron, Sport Benzin Adagoló, Brisk* Gyujtókábel, Brisk* Gyertya, OPC Gyertyavezérlő, Állítható és Kapcsolható Boost Controler Chip Elektronika Külső Optikai Tunning (Egyedi Szárny, Hűtőrács, Szemöldök. Már tudom Schumi mééé vonult vissza... :) :) :lol: megijedt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 főnök, most kiüríted a játékboltot? <_< én nagyon szívesen megmérem továbbra is a géped foldesidavid, de az epés hozzászólások kb. arra utalnak, hogy sok jóra ne számíts. ha lesz érdemi javulás, én kezet fogok veled! a iii. kerületben szokolok előfordulni, a nagyfaluban, ha erre jársz hívj fel: nulla-hat-háromszázkilenc-hét-nulla-három-hét-egy-három :) Voszibá!Egyszer az enyémet is szivesen megméricskélhetnénk mi maradt a gyári 90 paciból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Voszibá!Egyszer az enyémet is szivesen megméricskélhetnénk mi maradt a gyári 90 paciból. jávoll májne klájne führer! <_< ott a teloszámom, ha gyüssz errefelé, tárcsázz, oszt mérünk. :) ilyen bonyolult! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 jávoll májne klájne führer! <_< ott a teloszámom, ha gyüssz errefelé, tárcsázz, oszt mérünk. :) ilyen bonyolult! Na akkor majd ha lesz időm megoldjuk! Amúgy is a 3.kerben lakok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PoviCsabi Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Sziasztok! Valaki dugózott már le hátsó szélvédőt kombin (ablaktörlő helyén)? Ha igen van-e valami spéci odavaló dolog esetleg, valami emblémás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fireball Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Egy corsa c-ből a dbilas szívósorát vagy sport vezéműtengelyét átrakjuk astra g-m be (ugyan az a z14xe motor), mindenképp el kell vinni dbilas-hoz hozzáállítanichipet vagy az ráér pár hónap múlva? Szóval így is lehet érezni azt a plusz 20 Le-t vagy csak ha chippelni is elviszem? Előre is köszi a válaszokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Elég lesz ám egy helyre is berakni... legközelebb pls... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts