Amusing Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Volt egy kis időm és megcsináltam (gyakorlatilag majdnem újragyártottam) normálisan a hátsó lámpámat Egy rakat szar volt az egész, minőségtelen gagyi, de végre most már jó lett :unsure:) Szétszedtem az egészet, majd újraragasztottam és adtam neki normális gumiszigetelést. Senki se vegyen ilyeneket, Malacka barátom is vett egy hasonlót csak fehérbe, de neki is hasonló minőséget képvisel. Neki a csatlakozók voltak össze-vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Volt egy kis időm és megcsináltam (gyakorlatilag majdnem újragyártottam) normálisan a hátsó lámpámat... Milyen márkát vettél? Kép? Próbáltam a képek között megnézni a kocsid, de csak 1 fotót találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Milyen márkát vettél? Kép? Próbáltam a képek között megnézni a kocsid, de csak 1 fotót találtam. nem tom és így néz ki felrakva (javítás előtt) http://www.kepfeltoltes.hu/060817/68910971...ltoltes.hu_.jpg Nagyméretű kép... linkre véve, mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Jól néz ki!! Láttam pár katalógusban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus18, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2006 Ez az a tipus ami félkörben indexel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Ez az a tipus ami félkörben indexel? bizony :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Kérdés: Mekkora kókány meló berakni Calibra/Vectra GT gyári Recaro ülést a G Astrába? Csinált már valaki ilyet? Befér egyáltalán? Nem túl nagy? A sínek átszerelhetőek? Az övfeszítő ugyanaz? Azért kérdezem, mert van egy tetszetős darab, csak sajna Ózdon, úgyhogy kamura nem mennék le, ha nem muszáj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Kérdés: Mekkora kókány meló berakni Calibra/Vectra GT gyári Recaro ülést a G Astrába? Csinált már valaki ilyet? Befér egyáltalán? Nem túl nagy? A sínek átszerelhetőek? Az övfeszítő ugyanaz? Azért kérdezem, mert van egy tetszetős darab, csak sajna Ózdon, úgyhogy kamura nem mennék le, ha nem muszáj.... Ahogy mondtam neked szombaton. Bontóba kell venni Gastra üléssineket és azokat kell rávarázsolni. Nem nehéz és szerintem elfér simán. Az eredeti ülést és a sineket NE bánts. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ahogy mondtam neked szombaton. Bontóba kell venni Gastra üléssineket és azokat kell rávarázsolni. Nem nehéz és szerintem elfér simán. Az eredeti ülést és a sineket NE bánts. :unsure: Ok, valahogy én is így gondoltam - a lényeg, hogy beférjen, mert parázok, hogy lehet, hogy szélesebb stb. Egész jó egyébként szemre, nem kéne javítani és nem is tűnik drágának... KLIKK IDE Mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Ok, valahogy én is így gondoltam - a lényeg, hogy beférjen, mert parázok, hogy lehet, hogy szélesebb stb. Egész jó egyébként szemre, nem kéne javítani és nem is tűnik drágának... KLIKK IDE Mi a véleményetek? Szerintem nagyon jól néz ki. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 Alakul az Asztika. Megvettem az AngelEyes-t, jövőhéten érkezik a Xenon bele. 2 hét múlva hátsó Irmscher lámpák. Aztán a Rieger szárny.. Ha minden jól megy még idén lekerül minden jel hátulról... Sötétítés!! Hiába ez 1 ördögi kör!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október1, 2006 Megoszt Elküldve Október1, 2006 A Pályanapon én sem bírtam ki ótózás nélkül... :D egész jól ment a verda, 3.-ból vissza sem kellett pakolnom... :lol: végig nyomhattam a pedált. ...hogy témánál legyek hozzáteszem, a szoftver frissítésem eredménye 92 Le lett a mérőpadon... ...a gyári 75 helyett, amit ha jóltudom nem a kerekeken mérnek... :lol: Tudom, hogy ez nem rekord de nekem megteszi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 A Pályanapon én sem bírtam ki ótózás nélkül... :D egész jól ment a verda, 3.-ból vissza sem kellett pakolnom... :lol: végig nyomhattam a pedált. ...hogy témánál legyek hozzáteszem, a szoftver frissítésem eredménye 92 Le lett a mérőpadon... ...a gyári 75 helyett, amit ha jóltudom nem a kerekeken mérnek... :lol: Tudom, hogy ez nem rekord de nekem megteszi... :D Keréken 92 ló? Mérőpadon nem csak azt tudják mérni. Egyébként szép növekedés bárhogyis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 ...hogy témánál legyek hozzáteszem, a szoftver frissítésem eredménye 92 Le lett a mérőpadon... ...a gyári 75 helyett, amit ha jóltudom nem a kerekeken mérnek... :lol: Szerintem a 92 pacit sem keréken mérték, mert akkor a motor olyan 110-120 paci lehet. Viszont ha tényleg annyi az útra levitt teljesítmény, akkor az szép eredmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Szerintem a 92 pacit sem keréken mérték, mert akkor a motor olyan 110-120 paci lehet. Viszont ha tényleg annyi az útra levitt teljesítmény, akkor az szép eredmény. Hát a motort nem bontották meg az bizti...sajna nem én vittem az ótót a tanműhely mérőpadjára (csak iskolai oktatásra használják, sajna..) de a keréken mért teljesítmény a 92 Le.... :lol: Amint megkapom a diagrammot belinkelem, azt ugyanis ott felejtette a cimbi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 92 le KERÉKEN egy 1.7 turbodizelbol??? csak szoftverrel?? ejha gratu :lol: :lol: mondom én hogy nem csak vas kell a tunyinghoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Igen, ez valóban hihetetlen! Uhuhu nem tudsz nekünk valami szoftver frissítést prezentálni, ami valami hasonló jót csinál ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Igen, ez valóban hihetetlen! Uhuhu nem tudsz nekünk valami szoftver frissítést prezentálni, ami valami hasonló jót csinál ? ;) :lol: :lol: update v2.1 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Igen, ez valóban hihetetlen! Uhuhu nem tudsz nekünk valami szoftver frissítést prezentálni, ami valami hasonló jót csinál ? :lol: sajnos nem.... a Zopelnél nincs ilyen okosság.... gyárilag amugy én teljes mértékben tunying ellenes vagyok, ugyhogy én biztosan nem csinálnék neked ilyet, nehogy szétküdd az egynyócat.... szerintem baromság, mert ezeket 75 lóerőre tervezték, nem 92 re. életkor csökkentő egypicit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Hát a motort nem bontották meg az bizti...sajna nem én vittem az ótót a tanműhely mérőpadjára (csak iskolai oktatásra használják, sajna..) de a keréken mért teljesítmény a 92 Le.... :lol: Amint megkapom a diagrammot belinkelem, azt ugyanis ott felejtette a cimbi... :lol: Mindenképp keréken mérik, de visszaszámolják a veszteséget. Ettől még lehet hogy keréken annyi, de akkor főtengelyen tényleg 110 körül lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 amugy én teljes mértékben tunying ellenes vagyok, szerintem baromság, mert ezeket 75 lóerőre tervezték, nem 92 re. életkor csökkentő egypicit.... Teljes mértékben igazad van, télre vissza is kerül a gyári progi... :D Legközelebb meg 2.2 Dti-t veszünk, azt már nem kell "frissíteni"... ;) :lol: :lol: Ha valakit érdekel feltölthető a progi bárkinek,(Kb.: 10 perc) persze ha 1.7 Dti-je van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Teljes mértékben igazad van, télre vissza is kerül a gyári progi... ;) Legközelebb meg 2.2 Dti-t veszünk, azt már nem kell "frissíteni"... ;) :lol: :D Ha valakit érdekel feltölthető a progi bárkinek,(Kb.: 10 perc) persze ha 1.7 Dti-je van... :D Jelen.... :D Fogyiban mennyit dob? Gondolom ezt még nem sakkoztad ki, ennyi idő alatt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Hát én nem igazán szoktam számolgatni a fogyasztásom, ha kevés a nafta löttyintek bele... :D :lol: Én ezért szeretem a DIESELT... :D Benzines ótónál mindig a üzemanyag szintet figyuztam... :lol: Ha konkrétan érdekel a fogyi, akkor kicsit ráfigyelek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Jelen.... :lol: Fogyiban mennyit dob? Gondolom ezt még nem sakkoztad ki, ennyi idő alatt.... :lol: Megint a lábérzékenységen múlik. Nekem gyári értékekkel, 195/60r15-ös gumival 5,8 volt az átlag, azóta 215/45r17-es kerekekkel 6,2. (persze hasonló használat mellett). Majd a téligumival is leírom a tapasztalatot, ha esedékessé válik a dolog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Vettem 1 Hella lámpát hátra, de az a helyzet, hogy a gumi amit adtak hozzá nem tőmít rendesen. Mivel lehetne betömni a réseket? Előre is köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts