Dudu Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 Ezt a sotetitett lampat utolag raktad ra? Amit multkor lattam a kocsidrol azon meg gyari lampak voltak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 hY! Szemöldököt hol vetted FABRO és mennyiért fújták? Nem zavarja a kibocsájtott fényt egyátalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2004 Dudu! A lámpát a Painttel varázsoltam rá, az csak terv, sajna k*rva drága. Visor A szemöldök nem takar el fényt mert csak a lámpa tetjén van ahol amúgy is ezüst színű takarólemez van belülről. Autó-sunban vettem kb 3500ft volt, a fújás baráti áron 2eft. Rakok fel képeket ma is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 En a lexus optikas lampan gondolkodom, ami szerintem az en automon jol mutatna mivel feher, de lehet inkabb egy sotetitett bura kellenne ra. Csak az a baj, hogy a lexus optika szerintem lefalazott hatsoval nezne ki jol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 Ja es mi ez az autosun? webcim, elerhetoseg stb? :) Fenyezesre meg nekem is kell talalnom valami jo es olcso megoldast. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2004 Auto-Sun Bp. 1143 Hungária krt. 104. Tel: 468-33-60 www.auto-sun.hu Lassan százalékot kell kérnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 A honlapjukat megnezve, eleg feltoltetlennek tunik. Foglalkoznak mindenfele optikai kiegeszitokkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2004 Aki csinálta a fényezés felszívódott így nem tudok ebben segíteni. A Sportdob amiben még viszonylag otthon vagyok ha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január4, 2004 Megoszt Elküldve Január4, 2004 Akkor irj valamit a sportdobokrol is. :) Hol erdemes ar stb, teljesitmeny es fogyasztas teren milyen valtozasok vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2004 Autofelszerelés ügyében ajánlom a nakamicsi vagy valami hasonló hangzásu bolt a Fehérvári úton egész olcsó. Felnis is van szintén arrafelé astrara 16os felnik 70-75eft az ár alku térgya csere-bere lehetséges stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2004 SPORTDOBOK Nekem www.mongoose.hu van ezt egy cordobán láttam ás elhatároztam hogy nekem ilyen kell. Ha csak hátsódobot veszünk nem érdemes a nagy márkák között válogatni mert teljesítményben nincs nagy külömbség csak árban. mongoose, phoenix stb. 20-30eft+szerelés kb5eft. míg remus, bosi stb. 45-50től +szerelés Ha igazán szép hangot várunk minimum 1.4-es moci kell 40-50e km-rel. ugyanis annak már elfogatható a motorhangja. Az 1.2-eshez a nagyobb cégek nem is gyártanak dobokat, valyon miért? így nekünk marad az olcsó dob. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Január5, 2004 Megoszt Elküldve Január5, 2004 Hello Fabro! Valamiért nem tudom megnyitni a képet amt felraktál (http://kep.tar.hu/fabro/images/pic4147370.jpg) Van valami ötleted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2004 Ma még nekem se sikerült, próbálkozz késöbb! Ui.: akarok ma is frissíten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Január6, 2004 Megoszt Elküldve Január6, 2004 Köszi Fabro sikerült. Gyönyörü az autó. CSÁ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január7, 2004 Megoszt Elküldve Január7, 2004 Köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január7, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2004 Miért dobott le ez a rendszerről? Na mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január7, 2004 Megoszt Elküldve Január7, 2004 SPITFIRE! Megnéztem a képeidet, a tiedbe legalább van moci. 8) AGA46! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január7, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2004 Elöző is én voltam! SPITFIRE, ha szerinted azon a képen ragyog a kicsikém nézd meg ezt! http://kep.tar.hu/fabro/images/pic4183212.jpg aga46! Raktam fel új képeket, ha érdekel nézd meg és lehet fikázni! Üdv. Fabro Ui.:Bár jobban örülök az elismerő, dicsérő szavaknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Január8, 2004 Megoszt Elküldve Január8, 2004 Sziasztok. Fabro most vagy félre értetted amit írtam, vagy én nem értem tréfát. Nekem pont ez a szin van az autómon, így látom a külömbséget. Mégegyszer mondom, GYÖNYÖRÜ az autód. Szivessen nézem a képeket. AGA Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2004 AGA! Poénnak szántam, még1-szer köszi a dícsérő szavakat. Te okoskodtál rajta már valamit, vagy Te nem vagy ilyen "elvetemült"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Január9, 2004 Megoszt Elküldve Január9, 2004 Sziasztok. Fabro én régi tipusu ember vagyok. Nehezen változtatok dolgokon. Úgy szeretem az autómat ahogy megcsinálták. Csendesnek, semmi plussz dísz. De azért szivessen nézegetem, ahogy szépitgetitek az autókat. Lehet, hogy kedvet kapok hozzá. Nagyon tetszenek az ötletek, majd meglátjuk. Sziasztok. AGA Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január9, 2004 Megoszt Elküldve Január9, 2004 A téma jobban ideillik ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Na mi van itt? Ez itt teljesen meghalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Remenyeim szerint nem, csak valaki dobjon fel valami temat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január19, 2004 Megoszt Elküldve Január19, 2004 Cserebogarak párzása? Na jó a következő autóm ami a következő 2 éves terv része az egy G-Astra OPC Turbó ha nem lessz elég píz akkor csak a sima OPC! Ugyanis arra a következtetésre jutottam (túl vagyok 2 autó teljes szétszerelés javítás fényezés alakítás majd összerakáson!), hogy Magyarországra autót építeni olyat amit mindennap használsz és nem csak bemutatózol szóval építeni nem szabad (meghúzzák, neked mennek, "jó" minőségű utak, "alcsony" padkák, ja és nem beszélve a trehány fényező mesterekről stb...).Ezért döntöttem az OPC Turbó mellett egyrészt mert Opel másrészt alapból erős harmadrészt a turbós lökhárítóját nem kell leszerélni mert azt nagyon eltalálták! A tuning annál max egy kisebb ültetés lessz plussz némi motor tuning! CSAK AZ A BAJ, HOGY 4 MILLA!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts