Amusing Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Ha elbírsz 3 csavarral akkor még neked is menni fog a dolog...bocs 6-tal... ;) ;) hááát...ööö....talán.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 valaki rakott már G astrára M3-as index visszapillantót? nagyon szét kell hozzá gányolni a kocsit? vagy inkább vegyek index nélkülit ha vissza szeretném csinálni, akkor lehet? Most hirtelen nem tudom, de talán Speednek van fenn és nagyon fütyöl neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Most hirtelen nem tudom, de talán Speednek van fenn és nagyon fütyöl neki. ezt már mástól is hallottam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Most hirtelen nem tudom, de talán Speednek van fenn és nagyon fütyöl neki. Nincs neki olyanja!V.ki más panaszkodott rá.Talán Fastrás cartárs volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Nincs neki olyanja!V.ki más panaszkodott rá.Talán Fastrás cartárs volt. Coupe volt az szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Igen én voltam az,de Antival megállapítottuk hogy az adapter alatt jön be a levegő,azt meg lehet orvosolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Igen én voltam az,de Antival megállapítottuk hogy az adapter alatt jön be a levegő,azt meg lehet orvosolni. Egyébként Győrből hazafelé egyáltalán nem volt zavaró... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Én vettem az enyémre króm takarót...szerintem jól néz ki!8000Ft volt a pár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Én még soha nem hallottam fütyülni az enyimet...bár annak lehet, hogy más oka volt? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Srácok, gyors kérdés: Lenne olcsón ültetőrugó szett, KW, 55/40-es - de többet nem tudok róla... a. Állítólag kombihoz is jó - igazából nekem Van-em van, azaz zárt, de olyan mint a kombi.. lehet, hogy van különbség? (teherbírás, stb...?) b. A KW oldalán azt írják, hogy 40mm feletti (vagy alatti :) ) ültetésnél ki kell cserélni a lököst is vmi. keményített darabra... szerintetek rizikózzak a gyári lengéscsillapítóval? (most új gólyalábra nem lenne pénzem) - vagy hagyjam inkább az egészet, és nézzek szolid 30-as körüli ültetőrugót? c. Valszeg jól nézne ki az autó tőle, de mennyire lenne kemény? Kecskesz@r a deszkán effekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Srácok, gyors kérdés: Lenne olcsón ültetőrugó szett, KW, 55/40-es - de többet nem tudok róla... a. Állítólag kombihoz is jó - igazából nekem Van-em van, azaz zárt, de olyan mint a kombi.. lehet, hogy van különbség? (teherbírás, stb...?) b. A KW oldalán azt írják, hogy 40mm feletti (vagy alatti :) ) ültetésnél ki kell cserélni a lököst is vmi. keményített darabra... szerintetek rizikózzak a gyári lengéscsillapítóval? (most új gólyalábra nem lenne pénzem) - vagy hagyjam inkább az egészet, és nézzek szolid 30-as körüli ültetőrugót? c. Valszeg jól nézne ki az autó tőle, de mennyire lenne kemény? Kecskesz@r a deszkán effekt? Az Astra futóműve németesen kemény, tehát rugó csere nem szokott probléma lenni. Amennyiben a "van"-edben nagy mennyiségű (nehéz) árút szállítassz, ráadásul rendszeresen, akkor én nem, vagy csak kis mértékben ültetném a kocsit. Talán nekem is lesz, de max 40/40! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Az Astra futóműve németesen kemény, tehát rugó csere nem szokott probléma lenni. Amennyiben a "van"-edben nagy mennyiségű (nehéz) árút szállítassz, ráadásul rendszeresen, akkor én nem, vagy csak kis mértékben ültetném a kocsit. Talán nekem is lesz, de max 40/40! Hát, még gondolkodom rajta egy kicsit. Árut nem nagyon szállítok, de azért az 55 mm nekem is kicsit soknak tűnik. Amúgy a KW milyen? Van valakinek ilyen szett beépítve? Nekem eddig két kocsimban is Eibach volt, igaz csak 30 mm körüli, de az ugyanolyan kényelmes maradt, csak nem billegett vele úgy az autó - szóval nagyon bejött. Viszont az jóval drágább is volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 A KW egy elég jónevű cég, de az 55 sztem a Magyar utakra sok.Kérdezd csak meg Atommanót, és Coupet.Nekik v.mi ilyesmi merénylet van a gépükön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Nekem 50es,Antinak 60 as ültetés van az autója alatt.Kartervédő nélkül elég rossz lenne a helyzet,de ha hozzászokik az ember kényelmesen lehet közlekedni vele,csak jobban oda kell figyelni.Az én véleményem az hogy ekkora ültetéshez már nem árt a lengéscsillapítokat is kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Nekem 50es,Antinak 60 as ültetés van az autója alatt.Kartervédő nélkül elég rossz lenne a helyzet,de ha hozzászokik az ember kényelmesen lehet közlekedni vele,csak jobban oda kell figyelni.Az én véleményem az hogy ekkora ültetéshez már nem árt a lengéscsillapítokat is kicserélni. Tomnak is 60as, ha jóltudom. :) Egyébként már 40es ültetésnél is illik cserézni, a gyári gátlók max. a gyári rugókhoz jók. Max... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Nekem 50es,Antinak 60 as ültetés van az autója alatt.Kartervédő nélkül elég rossz lenne a helyzet,de ha hozzászokik az ember kényelmesen lehet közlekedni vele,csak jobban oda kell figyelni.Az én véleményem az hogy ekkora ültetéshez már nem árt a lengéscsillapítokat is kicserélni. igen, ahogy egyre többször végiggondolom, szerintem is ki kéne cserélni a lengéscsillapítókat is... az meg most túlmegy a kereteken, úgyhogy fájó szívvel lemondok róla. Az ember rögtön belelkesül, ha lát vmi. jót, de aztán győz a józan ész.... Tud valaki esetleg 30mm körüli ültetőrugókat ócsóért? ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Tomnak is 60as, ha jóltudom. :) Egyébként már 40es ültetésnél is illik cserézni, a gyári gátlók max. a gyári rugókhoz jók. Max... Bocs Tom téged kifelejtettelek.Pont így gondolom én is,Ha konit veszel akkor te állíthatod be a keménységet és akkor annyira rázza szét a seggedet amennyire te akarod. ;) igen, ahogy egyre többször végiggondolom, szerintem is ki kéne cserélni a lengéscsillapítókat is... az meg most túlmegy a kereteken, úgyhogy fájó szívvel lemondok róla. Az ember rögtön belelkesül, ha lát vmi. jót, de aztán győz a józan ész.... Tud valaki esetleg 30mm körüli ültetőrugókat ócsóért? ;-) Caravanhoz amúgy is nehezebb ilyen dolgokat szerezni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 annó felpróbáltam egy M3 visszapillt. Csudaszépen állt a kocsinak, csak semmit sem láttam benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 Meg kell szokni. Szeritnem ugyan annyit látni benne, csak kisebbek a dolgok. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 tomnak igaza van,hozzá kell szokni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
velo Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Nos kérdés! G Astráról hogyan lehet leszedni a váltógombot, illetve rámegy-e a Suzukié, aminek olyan a felfogatása mint a MOMO-knak, ilyen gyürüs-hernyócsavaros... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Nos kérdés! G Astráról hogyan lehet leszedni a váltógombot, illetve rámegy-e a Suzukié, aminek olyan a felfogatása mint a MOMO-knak, ilyen gyürüs-hernyócsavaros... :unsure: Elvileg le lehet húzni kis tekeréssel. Viszont visszatenni annál egyszerűbb. Én is így szedtem le anno... igaz...besz@rsz.hu mire lejön, de lejön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Július27, 2006 Megoszt Elküldve Július27, 2006 Nos kérdés! G Astráról hogyan lehet leszedni a váltógombot, illetve rámegy-e a Suzukié, aminek olyan a felfogatása mint a MOMO-knak, ilyen gyürüs-hernyócsavaros... :unsure: Astra 1.6 már leszedte a gyárit, de nem tom hogy, kérdezd meg tőke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Július30, 2006 Megoszt Elküldve Július30, 2006 Astra 1.6 már leszedte a gyárit, de nem tom hogy, kérdezd meg tőke Nekem egy csőkulccsall jött csak le.... és utána kuka. De van amikor lejön egy erősebb tekeréssel is..... sok sikert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts