kavics Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 offolhatok? Anti! milyen tuningcuccokat tudsz hozni/szerezni? (hátha a jézuska kitalálja a gondolataimat :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 www.fk-automotive.de innen mindent, ha tetszik valami mondj egy cikkszámot mondok rá jó árat... :-) Vagy ha van konkrét elképzelés akkor írj és megmonom mi van olyan cumó! Ja a listaárat úgy kapod, hogy 250-nel szorzod az ottani EUR-árakat, és abból adok kedvezményt... :-) A többit Pü-ben, ne offoljuk szét evvel a topicot pls... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Szervusztok!Egy olyan kérdésem volna hogy G Astrába lehet-e venni valamilyen fajta ajtónyitógombot?Ha igen akkor merre?Bp előnyben!Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Urak, akkor ide is beteszem a kérdésem: Tud, vagy hallott valaki már valami konkrétumot a "Mantzel" cég tuningjáról? Van egy OPC eladó az AutoScout-on, ami 250 LE-s X20XER mocis (szívó OPC), az eladóval leveleztem, azt írja, hogy a kocsi rendes raliautó, és a Mantzel készítette fel, akiket melegen ajánl. A honlapjuk szerint igen szépen megpöcögtetik ők is - elsősorban a szívó - gépeket. Pl.: http://www.mantzel.de/tuningstufen/astra.php Ha van valami infó, osszatok nekem is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Lehet hogy a cicásba kellett volna inkább...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Lehet hogy a cicásba kellett volna inkább...? http://iaro.srv.hu/kep/astrag.jpg http://iaro.srv.hu/kep/astrag2.jpg Hát ez nekem nem tetszik... :) :) :lol: .....mé' nem tetszik??? :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január10, 2006 Megoszt Elküldve Január10, 2006 Urak, akkor ide is beteszem a kérdésem: Tud, vagy hallott valaki már valami konkrétumot a "Mantzel" cég tuningjáról? Van egy OPC eladó az AutoScout-on, ami 250 LE-s X20XER mocis (szívó OPC), az eladóval leveleztem, azt írja, hogy a kocsi rendes raliautó, és a Mantzel készítette fel, akiket melegen ajánl. A honlapjuk szerint igen szépen megpöcögtetik ők is - elsősorban a szívó - gépeket. Pl.: http://www.mantzel.de/tuningstufen/astra.php Ha van valami infó, osszatok nekem is! :lol: úúú... 170 LE a Z18XE-ből... :) 3.498,- €-ért... :) Valamit azért tudhatnak... :D Bár valszeg akkor már egyszerűbb venni egy Z20LET-es gépet... :blink: Na aztán arra meg már mehet a tuning... 300LE-ig! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Lehet hogy a cicásba kellett volna inkább...? 1.kép 2.kép Ez valami spanyol tuning-tali volt. Érdekes lenne róla többet tudni. Erről a tunigfever lapról töltötted le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Elég komoly az a két gép!! :blink: Nem semmik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Nyomokban mindkettő érdekes. :blink: A felső gép hűtés megoldására kíváncsi vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 A felső gép hűtés megoldására kíváncsi vagyok. alul van levegőbelépő :blink: biztos rakta bele ventikent (ami nyomja be ezerrel a levegőt), mint az F50es ferrari elejébe (bár az ott arra van, hogy a földre húzza az autót) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Ez valami spanyol tuning-tali volt. Érdekes lenne róla többet tudni. Erről a tunigfever lapról töltötted le? Jah, de ott nem találsz több infót, csak még képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Urak, akkor ide is beteszem a kérdésem: Tud, vagy hallott valaki már valami konkrétumot a "Mantzel" cég tuningjáról? Van egy OPC eladó az AutoScout-on, ami 250 LE-s X20XER mocis (szívó OPC), az eladóval leveleztem, azt írja, hogy a kocsi rendes raliautó, és a Mantzel készítette fel, akiket melegen ajánl. A honlapjuk szerint igen szépen megpöcögtetik ők is - elsősorban a szívó - gépeket. Pl.: http://www.mantzel.de/tuningstufen/astra.php Ha van valami infó, osszatok nekem is! :) Jókat hallottam felőlük, nem egy próbálkozó tini csapat forrasztópákával és 3 féle csavarhúzóval. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Jókat hallottam felőlük, nem egy próbálkozó tini csapat forrasztópákával és 3 féle csavarhúzóval. :blink: Mondjuk el is kérik az árát. :) Ráadásul X14XE-vel nem is foglalkoznak a honlap szerint. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Ez valami spanyol tuning-tali volt. Érdekes lenne róla többet tudni. Erről a tunigfever lapról töltötted le? Hey, Mindenki! A pick-up-ról cikk/bemutató a Maxi Tuning c. lap 2005. novemberi számában. Holnap kiviszem a Lurdyhoz. Akit érdekel, megtekintheti. Érdekes tanulmány... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Hey, Mindenki! A pick-up-ról cikk/bemutató a Maxi Tuning c. lap 2005. novemberi számában. Holnap kiviszem a Lurdyhoz. Akit érdekel, megtekintheti. Érdekes tanulmány... :blink: Az újsit gondolom, nem a kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Az újsit gondolom, nem a kocsit :blink: Tudtam hogy ez Neked nagyon magas labda lesz. :) (Mondjuk én is gondolkodtam rajta, hogy kommenteljek-e. :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Az újsit gondolom, nem a kocsit ;) ÚÚÚÚÚÚ, hogy EZT csak most vettem észre! Mélykék, Ó, Géniusz... szabad Téged megszólítanom ?:) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
asdrer Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Sziasztok! Nekem van egy 2003-as Opel Astra GCC 1.6 NJoy-om, és a jövő hónapban tervezek rá venni sportdobot. Tudnátok nekem ajánlani Eger környékén egy megbízható kipufogóst? A válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 valaki rakott már G astrára M3-as index visszapillantót? nagyon szét kell hozzá gányolni a kocsit? vagy inkább vegyek index nélkülit ha vissza szeretném csinálni, akkor lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Nekem van hozzá való adapterem, na meg lehet, hogy még indexes tükröm, is ha gondolod megnézhetem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Nekem van hozzá való adapterem, na meg lehet, hogy még indexes tükröm, is ha gondolod megnézhetem... ;) köszönöm szerintem érdekel a dolog, ja és krómos kéne csak mert a rendes tükörrül jön le a krómréteg, pedig 10 ronyg volt :) annyiből már majdnem megvan egy M3-as Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Adapter bizti van, a tükröt meg hétfőn megnézem neked... tehát krómos indexes manuális... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Adapter bizti van, a tükröt meg hétfőn megnézem neked... tehát krómos indexes manuális... :) így van, ha: nem kell hozzá nagyon szétbarmolni a kocsit, és visszacsinálható a dolog, az se baj, ha elválalja vki, hogy megcsinálja Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Ha elbírsz 3 csavarral akkor még neked is menni fog a dolog...bocs 6-tal... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts