mélykék76 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 ....Meg olyat keresek mostanság, hogy belső világítás, de kapcsolós.... Az megen milyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Ha előlre gondoltad Amu, akkor az a térképolvasós lámpa, amin van 2 kapcsoló, de az nem a nagy fényt kattintja, hanem 2 spotot. De kell hozzá külön kábelezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Az megen milyen ?Nekem ilyen világítás van gyárilag 99-es club felszereltségű G Astra Caravanomban.4db izzó van benne, 2db ajtónyitásra+tompított fényszóró világításkapcsoló kifelé húzására kapcsolható, 2db külön-külön kapcsolható vezető és anyósoldalon-(gyújtás ráadásakor), hátsó ajtók felett is van 1-1 olvasólámpa 3 állású kapcsolóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Nekem ilyen világítás van gyárilag 99-es club felszereltségű G Astra Caravanomban.4db izzó van benne, 2db ajtónyitásra+tompított fényszóró világításkapcsoló kifelé húzására kapcsolható, 2db külön-külön kapcsolható vezető és anyósoldalon-(gyújtás ráadásakor), hátsó ajtók felett is van 1-1 olvasólámpa 3 állású kapcsolóval. Ahammmmmmmmmm :P Mindig tanul valamit az ember, köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Jó neked, hogy mindig ráérsz!!! :P :D De lehet róla szó. Egyébként mi a hír Day-Light halogen to xenon átalakító csatival? Mondtad, erre még rákérdezel. Csergőben lehet kapni ilyen átalakítót, de az csak a gyári xenonhoz jó... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Nekem ilyen világítás van gyárilag 99-es club felszereltségű G Astra Caravanomban.4db izzó van benne, 2db ajtónyitásra+tompított fényszóró világításkapcsoló kifelé húzására kapcsolható, 2db külön-külön kapcsolható vezető és anyósoldalon-(gyújtás ráadásakor), hátsó ajtók felett is van 1-1 olvasólámpa 3 állású kapcsolóval. akkor ehez kell külön kébelezés is? Hol lehet olyat kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 S a Day-light nem egyezik meg a gyárival csati szinten? Elvileg meg kellene... Valami ilyesmit ír a Day-light: Einbauhinweise : " Scheinwerfer tauschen - Stecker anklemmen - FERTIG " bei Umrüstung von Halogen auf Xenon benötigen Sie noch Adapterstecker, welche Sie entweder bei uns mitordern können, oder gerne teilen wir die Opel Teilenummer nach dem Kauf mit. Ez a 2. rész vmi ilyesmi: Ha halogénről xenonra épít át, szüksége lesz egy csatlakozóadapterre, amit vagy nálunk rendelhet meg, vagy szívesen megosztjuk Önnel az Opel rendelési számot s ezután Ön is megveheti azt. Ez alapján úgy tűnik, a DL xenon kivitelre - csatlakozóra értem, mert külső méretekben és rögzítésben csakis egyforma lehet - megegyezik a gyári xenonnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Igen de akkor még mindig nem tiszta, hogy most melyik variációt is szeretnéd... mert ez esetben akkor a D2s xenon ami jó bele, de akkor ha lámpát cserélsz már nem jó... monjuk angel eyes-ra... vagy legalábbis ott már nagyon kell faragni... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Igazából nekem a funkcionalitás előrébb van az esztétikánál. Tehát inkább jobban világítson, mint szebb, de gyengébb fénnyel. Vagyis a fekete gyári forma xenon a cél. http://cgi.ebay.at/Opel-Astra-G-XENON-Sche...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Erre is mondtam neked árat... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Tudom. S a csatiátalakító hámács Csergőnél? Vagy nem tudod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Nemtom... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 akkor ehez kell külön kébelezés is? Hol lehet olyat kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Newl írta: off-topic írta: Optikai tuning ügyben érdeklődnék. Láttam ma egy GAstrát és nagyon tetszett. A középkonzolon krómozot karikák voltak a fűtéstekerőknél + futott egy krómcsík végig a középkonzolon abban a kis vágatban + krómkeret volt a váltonál a konzolon a váltószoknya alján. Remélem értitek mire gondolok, próbáltam értelmesen leírni. Smile Hol lehet ilyeneket beszerezni? Off A váltókeretet be lehet szerezni akár a Boombastiknál is szerintem is ,de az a középkonzolos krómos dolog érdekelne engem is! Hali! Csepelen lehet kapni azt hiszem a gyepsor utcában! Pontos címet majd késöb írok, ha megtaláltam. Nincs infó az üzletről? Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Bocsi csak elfelejtettem!!! XXI. Csepel, Gyepsor utca 1. Az oldalukat nem találtam meg!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Bocsi csak elfelejtettem!!! XXI. Csepel, Gyepsor utca 1. Az oldalukat nem találtam meg!! Köszi, majd nyomozok! Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Csao!Egy olyan kérdésem volna hogy vajon van olyan hátsó szárny Astrára amit nem kell csavarozni illetve kifurni a hátsó csomagtér ajtót?(sedanról van szó) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Köszi, majd nyomozok! Off megvan! http://isptuning.xw.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Csao!Egy olyan kérdésem volna hogy vajon van olyan hátsó szárny Astrára amit nem kell csavarozni illetve kifurni a hátsó csomagtér ajtót?(sedanról van szó) :roll: Magyarul, ragasztani akarod? Hááát.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 megvan!http://isptuning.xw.hu/ Felhívtam, csak a 3 db fűtéstekerő-króm-karikával foglalkoznak. Konkrétan ők gyártják.Most nincs kábé 1-2 hónap múlva faragnak majd 1 raklapnyit, akkor kell telefonálni. :-( Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 hát skacok keményet szívmta ma :lol: Eladtam astra1.6-nak a régi lámpámat mer kellett a lé, majd a gyárival furikázgattam. De ez iszonyúen nem tetszett és közben szereztem pénzt, gondoltam veszek egy lexus lámpát. neten szétnézés, kinnéztem amelyik tetszett, majd meg is rendeltem. Nem pesti az emberke ezért postai utánvéttel vettem meg. 1 nap alatt ideért, postaköltség 3.500. Dobozt megnéztem, astra G 3 és 5 ajtóshoz. De a lámpa és a kasztni között van kb 2 cm is rés. Csókával beszéltem, azt mondta nem tud mit csinálni, hisz ez való ehhez a kocsihoz Többet soha semmit nem veszek neten :smt011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 hát skacok keményet szívmta ma :lol: Eladtam astra1.6-nak a régi lámpámat mer kellett a lé, majd a gyárival furikázgattam. De ez iszonyúen nem tetszett és közben szereztem pénzt, gondoltam veszek egy lexus lámpát. neten szétnézés, kinnéztem amelyik tetszett, majd meg is rendeltem. Nem pesti az emberke ezért postai utánvéttel vettem meg. 1 nap alatt ideért, postaköltség 3.500. Dobozt megnéztem, astra G 3 és 5 ajtóshoz. De a lámpa és a kasztni között van kb 2 cm is rés. Csókával beszéltem, azt mondta nem tud mit csinálni, hisz ez való ehhez a kocsihoz Többet soha semmit nem veszek neten :smt011 Miért nem Antinál vásároltál? Náluk is van végtelen lámpa és lehet hogy olyat is kapsz, ami még passzol is a kocsidhoz. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Ez igazán hízelgő... :-) De a csere biztos megoldott lett volna.... sajnálom, hogy így jártál...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 ezt én sem értem.....mindannyian ész nélkül reklámozzuk az Antit itt a fórumon minden kiegészítős topikban....biztos nem lett volna ilyen gondod nála mennyit spóroltál azon, hogy a netes sráctól rendelted, és nem fk-t vettél? :? mellesleg sztem vissza kellene vennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 nem tudtam, hogy ilyeneket is tudtok szerezni :lol: ma reggel egy picit megfarigcsáltam, most már úgy ahogy, elfogadható a dolog Legözelebb minden vásárlás előtt Antival fogok értekezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts