Rastalos Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Hey! Hűtőrács-téma. Eladó 1 gyári coupe-hűtőrács. Azért tud mutatós lenni 1 NEM coupe első fertályán, mert picit KÜLÖNBÖZIK a többitől, így vonzza a tekintetet&gondolkodóba ejti a szemlélőt. Ez benne a varázslat. Érdemes kipróbálni. Nekem bejött. Az ára megbeszélés kérdése. Nem fogunk összeveszni. A csütörtöki Lurdy-talira kiviszem. Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 OK. Csütörtökön meglesem. Fényezve van? Ha teccik, rá is pattinthaccsuk... És szkólká fórintov táváris? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Én ingyé beállítom. Nekem is légyszííí , mert gyanúsan lefelé világít. Szerintem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Gyere Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Gyere Köszönöm!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 OK. Csütörtökön meglesem. Fényezve van? Ha teccik, rá is pattinthaccsuk... És szkólká fórintov táváris? Üdv, NPasi! Gyári fekete, rajta króm Opel-embléma. No fényezés. Irányár 14e körül. Megbeszéljük. Alkud6ó... :( Písz Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Hűű! Npasinak coupe-cabrio rácsa lesz? Széép! Én csak tudom! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Üdv, NPasi! Gyári fekete, rajta króm Opel-embléma. No fényezés. Irányár 14e körül. Megbeszéljük. Alkud6ó... :( Písz Oksa! Akkor úgynevezett kiemelt licitáló lettem? :D Tehát nem ér rámlicitálni, halljátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Oksa! Akkor úgynevezett kiemelt licitáló lettem? :D Tehát nem ér rámlicitálni, halljátok? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Blitz, thx. Bazs, sorry, de itt láttam meg, h Blitz a műhelyéről szól. Továbbá, ha a verda alapjaiban tökéletesen műxik, jöhet a TUNING. Addig meg minek? Ezért talán nem is annyira OFF... :roll: :? Bármit megmagyarázok... :shock: BAAAAAAAZS! AKKÓMÁEZTISRAKDÁTLÉGYOLYANJÓÓÓÓ! Köszi... És, kérlek, ne haragudj! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Sziasztok! Nekem is egy G Astra-m van és szeretném kicserélni benne a műszerfalvilágítást kék színűre! Tud nekem ebben segíteni valaki, hogy hogyan is kell szétszedni esetleg a műszerfalat ill, hogyan kell kicserélni az izzókat? Meg lehet ezt oldani egyszerűen izzócserével, vagy mindenképpen LED-ek kellenek hozzá? Légyszi segítsetek! Köszi előre is! Hb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Sziaszok! Érdekelne a véleményetek az autoplasztikás cuccokról, már aki ismeri azokat! Megizható minöségüek e stb... És kérdezném hogy G astrában hol van feltüntetve a színkód???????? Nem találom sehol, bár azt sem tudom mit keressek! Elöre is köszi a segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Hali! Első hűtő maszk, sima keret ami mögé csak a rácsot kell vele együt felcsavarozni : 13e pénz + fényezés. Szerintetek reális az ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Sziaszok! Érdekelne a véleményetek az autoplasztikás cuccokról, már aki ismeri azokat! Megizható minöségüek e stb... És kérdezném hogy G astrában hol van feltüntetve a színkód???????? Nem találom sehol, bár azt sem tudom mit keressek! Elöre is köszi a segitséget! Hey! G Astra színkód: jobb oldali "B"-oszlopon fekete matrica, rajta a színkód. Az enyém Y547 (piros, mint lát6ó). Ilyesmit keress. Gondolom, a 4/5 ajtósokon is itt helyezték el. Autoplastic-A: a hátsó szárnyam és az első szoknyám tőlük van. Üvegszálból gyártják a cuccokat, ezért sokkal sprődebbek, törékenyebbek, mint pl. az Irmscher-cuccok, amik jóval rugalmasabb anyagból készülnek, sajna, nem tom pontosan, miből. Hát... Minőségileg nem csúcs, itt-ott reszelgetni kellett (még fényezés előtt persze), de az összkép elég jó. Vannak szerintem kifejezetten ronda cuccaik is, amiket fel nem raknék a kocsimra, de ez ízlés dolga. Mindenesetre olcsóbb megoldás a gyári tuningelemeknél. Az áraik többé-kevésbé elfogad6ók. Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Köszi a segitséget!! Én is ott vettem szárnyat és azt akarom fujatni, ahhoz kell a szinkód. De igy már sinen lesz a dolog!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Fijjuk! Nincs valakinek méretezett rajza nyomtávszélesítőről, ami alapján meg tudnám drehálni alamáriumból?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Nekem van, nem csak rajzom, de bármilyen lukosztással, szélességgel, és nagyon jó minőségben... :-) Ja és olcsóért.. :-) Már látom előre, hogy csütörtökön vihetem ki hogy mutizzam... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Optikai tuning ügyben érdeklődnék. Láttam ma egy GAstrát és nagyon tetszett. A középkonzolon krómozot karikák voltak a fűtéstekerőknél + futott egy krómcsík végig a középkonzolon abban a kis vágatban + krómkeret volt a váltonál a konzolon a váltószoknya alján. Remélem értitek mire gondolok, próbáltam értelmesen leírni. :-) Hol lehet ilyeneket beszerezni? Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Nekem van, nem csak rajzom, de bármilyen lukosztással, szélességgel, és nagyon jó minőségben... :-) Ja és olcsóért.. :-) Már látom előre, hogy csütörtökön vihetem ki hogy mutizzam... :-) Mit jelent a minőség, FK? Na és az ócccsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Csütörtökön kivigyek egyet a Lurdihoz??? És akkor már szerválhatnánk egy minitalit is... :-) Úgy is ráérek... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 ....Nekem van.... Khmmmm..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Jó neked, hogy mindig ráérsz!!! :P :D De lehet róla szó. Egyébként mi a hír Day-Light halogen to xenon átalakító csatival? Mondtad, erre még rákérdezel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Optikai tuning ügyben érdeklődnék. Láttam ma egy GAstrát és nagyon tetszett. A középkonzolon krómozot karikák voltak a fűtéstekerőknél + futott egy krómcsík végig a középkonzolon abban a kis vágatban + krómkeret volt a váltonál a konzolon a váltószoknya alján. Remélem értitek mire gondolok, próbáltam értelmesen leírni. :-) Hol lehet ilyeneket beszerezni? Off A váltókeretet be lehet szerezni akár a Boombastiknál is szerintem is ,de az a középkonzolos krómos dolog érdekelne engem is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 A váltókeretet be lehet szerezni akár a Boombastiknál is szerintem is ,de az a középkonzolos krómos dolog érdekelne engem is! Hali! Csepelen lehet kapni azt hiszem a gyepsor utcában! Pontos címet majd késöb írok, ha megtaláltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 jól hangzik, lehet nekem is kéne majd :P Meg olyat keresek mostanság, hogy belső világítás, de kapcsolós. Állítólag van ilyen, de eddig még nem találtam sehol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts