BallaImi Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Sziasztok! Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is kézzel és melegítéssel szedtem és tök jó lett :( . Neked is csak ezt tudom ajánlani. Amúgy most gondolkozok hűtőrács és szempilla vásárlásán a kocsira, nincsen vmo jól bevált tuningos ismerősötök akihez érdemes vinni. Mert én Fehérváron ismerek egyet de lehet hogy van jobb, ill. olcsóbb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 ezt a hütőrács meg a szempilla feltételt te is meg tudod oldani házilag némi átlátszó sziloplaszt (pilla)és csavarhúzó(rács) segítségével!!másrészt meg köszi a tippeket,gyönyörüen hiba nélkül leszedtem az írást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 http://www.xxl-tuning.hu/ ezt már nézte vki? kicsit furán állok hozzá, mert túl alacsonyak az ott leírt árak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Szerintem felejtős... hogy jön a sima F Astrához, meg a G Astrához a GSI-hez írt cuccok, össze vissza van minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 http://www.xxl-tuning.hu/ ezt már nézte vki? kicsit furán állok hozzá, mert túl alacsonyak az ott leírt árak vannak győrben is.... végülis nincsenek rossz áraik, meg láttam félkész lökösöket is a boltban (egész jól néztek ki)... ami a neten van ár szerintem koránt sem niztos, hogy a végén annyiba fog kerülni.... érdemes rákérdezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Érdeklődni szeretnék, hogy rakott-e már fel valaki közületek "Jacky Auto Sport" tipusú grill rácsot Astra G-re? Én a múlt héten vettem egyet, és se a tartólábak hosszúsága (alsók 1cm-rel rövidebbek, felsők 0,5 cm-rel hosszabbak),se a furatok nem egyeztek. A barátom Astrájára is felpróbáltuk, és ott is ez volt a szitu. Visszaküldtem a Kábex Kft-nek (forgalmazó), a válaszuk meg az volt, hogy kivizsgálják a dolgot, mivel több darabot is eladtak belőle, és még nem volt rá panasz. Lehet hogy csak én kaptam egy selejtes példányt? A barátom Kamei rácsával ilyen gondok nem voltak. Válaszaitokat előre is köszönöm! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 "... ami a neten van ár szerintem koránt sem niztos, hogy a végén annyiba fog kerülni.... érdemes rákérdezni..." hát igen valszeg nem 500 HUF egy hátsó lökös... de akkor is hogy jön össze a GSI meg a G Astra... és a butaságukat még publikálják is... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 "... ami a neten van ár szerintem koránt sem niztos, hogy a végén annyiba fog kerülni.... érdemes rákérdezni..." hát igen valszeg nem 500 HUF egy hátsó lökös... de akkor is hogy jön össze a GSI meg a G Astra... és a butaságukat még publikálják is... :-) igen én is pont erre figyeltem fel :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 amúgy nagyjából reálisak az árak mivel te nem az eredetit kapod, hanem üvegszálból a másolatát és azt is csak kép alapján másolják, mert nem hiszem, hogy mindent berendelnének szóval nagyon nem az igazi, de ettől még lehet szép ;-) a Kábex meg elég gázos és szerintem még egyet sem adtak el eddig :( vagy pedig - mivel annyira olcsó - senki nem ment vissza reklamálni, csak te, más pedig ráhekkelte ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 a Kábex meg elég gázos és szerintem még egyet sem adtak el eddig :( vagy pedig - mivel annyira olcsó - senki nem ment vissza reklamálni, csak te, más pedig ráhekkelte ;-) Szerintem 20Eft-ért nem olyan olcsó. :!: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 hát az elég drága volt :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Azért találtam ezen az XXL-tuningon egy német céget, www.postert.de , aminek elég jó cuccai vannak. Nézzetek rá, mennyire jók az árak! A német nyelvű oldalán vannak csak árak. Elvileg az XXL azt írta, 250.-/EURO árfolyamon beszerzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 de nem azt kapod, hanem annak az üvegszálas másolatát, amit kép alapján csinálnak tehát kb. olyan ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 Ez tutkó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy G Astrába, Angel Eyes lámpáknál ,hogy a viharban lehet magasságot állitani??!! Válaszokat köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 miiiiiii???????? hát ha beletettétek a m otort, akkor lehet. ha nem akkor csak csavargatással.... én ugy néztem az enyémen, hogy a mechanikus tekerőt ha kiveszed, akkor pont belelehet tenni a lámpamotort. vagyis az enyémbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Ez tutkó? az Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Köszi! De jelenleg a földet világítja! tetején van egy csavar, ami vmi fogaskerékben folytatódik. Az lenne a magasságállitó???? Szóval a gyári lámpábol át lehet rakni a motoros magasságállitót?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Köszi! De jelenleg a földet világítja! tetején van egy csavar, ami vmi fogaskerékben folytatódik. Az lenne a magasságállitó???? Szóval a gyári lámpábol át lehet rakni a motoros magasságállitót?? nem, az balra - jobbra állitja, de nálam csak a távfényt. hátul van a magasságállitó, de müszerrel illik beállitani, mert ugy te is látni fogsz, és másnak se világitod ki a szemét 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Hol csinálnak iyen műtétet??És mit kóstál?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 mittómén. kétezret? minden szervizben elméletileg van fényszóróállitó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Én ingyé beállítom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Én ingyé beállítom.köszi és hol lehetne végrehajtani?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Nálam a műhelyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Az hol van?? És mikor lehetne?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts