Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

G Astra tuning

FABRO

Recommended Posts

Sziasztok!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is kézzel és melegítéssel szedtem és tök jó lett :( . Neked is csak ezt tudom ajánlani.

Amúgy most gondolkozok hűtőrács és szempilla vásárlásán a kocsira, nincsen vmo jól bevált tuningos ismerősötök akihez érdemes vinni. Mert én Fehérváron ismerek egyet de lehet hogy van jobb, ill. olcsóbb is.

Megosztás:

http://www.xxl-tuning.hu/

ezt már nézte vki?

kicsit furán állok hozzá, mert túl alacsonyak az ott leírt árak

vannak győrben is.... végülis nincsenek rossz áraik, meg láttam félkész lökösöket is a boltban (egész jól néztek ki)... ami a neten van ár szerintem koránt sem niztos, hogy a végén annyiba fog kerülni.... érdemes rákérdezni...

Megosztás:

Érdeklődni szeretnék, hogy rakott-e már fel valaki közületek "Jacky Auto Sport" tipusú grill rácsot Astra G-re? Én a múlt héten vettem egyet, és se a tartólábak hosszúsága (alsók 1cm-rel rövidebbek, felsők 0,5 cm-rel hosszabbak),se a furatok nem egyeztek. A barátom Astrájára is felpróbáltuk, és ott is ez volt a szitu. Visszaküldtem a Kábex Kft-nek (forgalmazó), a válaszuk meg az volt, hogy kivizsgálják a dolgot, mivel több darabot is eladtak belőle, és még nem volt rá panasz. Lehet hogy csak én kaptam egy selejtes példányt? A barátom Kamei rácsával ilyen gondok nem voltak. Válaszaitokat előre is köszönöm! :(

Megosztás:

"... ami a neten van ár szerintem koránt sem niztos, hogy a végén annyiba fog kerülni.... érdemes rákérdezni..."

hát igen valszeg nem 500 HUF egy hátsó lökös... de akkor is hogy jön össze a GSI meg a G Astra... és a butaságukat még publikálják is... :-)

igen én is pont erre figyeltem fel :oops:

Megosztás:

amúgy nagyjából reálisak az árak

mivel te nem az eredetit kapod, hanem üvegszálból a másolatát és azt is csak kép alapján másolják, mert nem hiszem, hogy mindent berendelnének

szóval nagyon nem az igazi, de ettől még lehet szép ;-)

a Kábex meg elég gázos és szerintem még egyet sem adtak el eddig :(

vagy pedig - mivel annyira olcsó - senki nem ment vissza reklamálni, csak te, más pedig ráhekkelte ;-)

Megosztás:

Köszi!

De jelenleg a földet világítja! tetején van egy csavar, ami vmi fogaskerékben folytatódik. Az lenne a magasságállitó????

Szóval a gyári lámpábol át lehet rakni a motoros magasságállitót??

nem, az balra - jobbra állitja, de nálam csak a távfényt.

hátul van a magasságállitó, de müszerrel illik beállitani, mert ugy te is látni fogsz, és másnak se világitod ki a szemét 8)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.