Amusing Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Hát semmiféleképpen nem akarok kiadni rá vagyonokat!egy aránylag olcsó kis szolid de mégis sportos megoldás érdekelne!ja és Budapest mellett lakok tehát igazából a pesti hely lenne a legideálisabb!más: hallottam olyat hogy a G Astrán ugye van a lökös alján egy kis fekete gumi egy csíkban, namármost én azt hallottam hogy annak a helyére fel lehet csúsztatni egy iylen kis toldatot ami ugyan kis ratyi de talán mégis kicsit sportosabbá teszi a külsőt!szted igaz lehet ez?Ha nem akkor sem csodálkozom nem először b***nak át! én spec még nem hallottam ilyet, de attól még lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 G Astrán ugye van a lökös alján egy kis fekete gumi egy csíkban, namármost én azt hallottam hogy annak a helyére fel lehet csúsztatni egy iylen kis toldatot ami ugyan kis ratyi de talán mégis kicsit sportosabbá teszi a külsőt!szted igaz lehet ez?Ha nem akkor sem csodálkozom nem először b***nak át! Én még személy szerint nem hallottam róla, de ez még nagyon nemjelent semmit.Érdemes szétnézni, felhajtani ezeket a cégeket, és árajánlatokat kérni, akár telefonon, emailben, hogy mit mennyiért tennének fel. Nekem pl. Rastalos gépének első arculata nagyon tetszik.Olyan pont atomkirályul sikerült darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 tényleg szép, én is gondolkodtam már egy hasosnló toldaton, csak sajnos, nekem a gumi is állandóan utődik, tehát ez nekem kb 3 hétig lenne meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Én még személy szerint nem hallottam róla, de ez még nagyon nemjelent semmit.Érdemes szétnézni, felhajtani ezeket a cégeket, és árajánlatokat kérni, akár telefonon, emailben, hogy mit mennyiért tennének fel. Nekem pl. Rastalos gépének első arculata nagyon tetszik.Olyan pont atomkirályul sikerült darab. Hát ezt nem vitatom, és pont egy iylen lökhárítót szeretnék!hihetetlen nagyon ######án néz ki és sztem aránylag elérhető áron is adják!értekeznék én cégekkel szívesen csak azt sem tudok kit keressek ilyen ügyben!egyébként ez a piros astra amit belinkeltél, ennek a spoilere vajon csavaros lehet? :roll: és én úgy gondolom hogy oldalra és hátulra egy darabig nem is kéne semmi miután egy ilyen fent van!esetleg annyit kéne tennem hogy lefujatnám színre a küszöböt azt hello szia :wink: de persze a ti véleményetek érdekel leginkább mert én még nagyon kezdő vagyok e téren! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 szerintem inkább nézz sok-sok képet és onnan vegyél ötleteket, hisz mindenkinek más a szép. Tied a kocsi, neked kell tudni mennyi léd van rá, stb... nézz szét itt is: http://www.carstyling.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Írj emailt a Rastalos embernek, és válaszolni fog.Bizti, hogy szívesen segít. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nem tom hol érhetném el a srácot,viszont láttam a gépét gyorsuláson!DE mindenekelőtt azon röhögtem kb 2és fél percet hogy hátul az Astra feliratot Rasta-ra cserélte!eszméletlen nagy volt ;) Hol tudnám elérni a fickót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nem tom hol érhetném el a srácot,viszont láttam a gépét gyorsuláson!DE mindenekelőtt azon röhögtem kb 2és fél percet hogy hátul az Astra feliratot Rasta-ra cserélte!eszméletlen nagy volt ;) Hol tudnám elérni a fickót? Mi legyen a Newl bűntetése, hogy nem olvas pár mást témakört is ? :twisted: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=826&start=60 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 bocsika, marha vagyok!viszont azt leszögezném hogy én még soha nem is láttam ezt a topicot! :roll: és köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 bocsika, marha vagyok!viszont azt leszögezném hogy én még soha nem is láttam ezt a topicot! :roll: és köszi Ugyanmááááááááááááán ;) ui: bombázd be Rastalos kollégát jóóóóóóóóóóóóóóóóóóól sok pü-vel :lol: :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Sziasztok! Láttam egy pár oldalon olyan optikai tuningot,ahol a motorháztető alja olyan mintha tükör lenne. Kérdésem hogy mivel vagy hogy lehe ilyet csinálni???Festék, matrica, ...?????????????? Előre is köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 mármint a mociháztető belsejére gondolsz? azt tükörfóliával lehet megcsinálni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Arra gondoltam köszi!! Hol lehet venni tükörfóliát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 dekorcégnél... pesten van egy rahedli.... pl .Polinoor ( BP. X.Száva u. 8, Telefon: (+36-1) 434-2020 Fax: (+36-1) 434-2029, ) bár ők nagykerek, de asszem kisebb mennyiségben is kiszolgálnak....Polinoor Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 kavics ez tuti jól müködő megoldás? mert akkor rohanok venni olyan fóliát :lol: (vagy előtte lepróbálom alufóliával ;) :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 dekorcégnél... pesten van egy rahedli.... pl .Polinoor ( BP. X.Száva u. 8, Telefon: (+36-1) 434-2020 Fax: (+36-1) 434-2029, ) bár ők nagykerek, de asszem kisebb mennyiségben is kiszolgálnak....Polinoor Kiszolgálnak, mert már én is vettem náluk egy-egy métert, néha. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 kavics ez tuti jól müködő megoldás? mert akkor rohanok venni olyan fóliát :lol: (vagy előtte lepróbálom alufóliával ;) :lol: ) én még nem próbáltam... meg kell kérdezni, hogy bírja-e azt a hőterhelést amit esetleg a motorháztető belsejében kap..... meghát felrakáskor jópárszor le kell tisztítani... eddig ami a motorháztető felső felére került fóliadekor még egy se jött le.... az alufólia se rossz megoldás, főleg ha nagysebességnél elkezd zizegni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Lehet hogy tudatlan vagyok ,de megkérdezhetem mire is jó ez? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Lehet hogy tudatlan vagyok ,de megkérdezhetem mire is jó ez? :roll: ha felnyitod a mocitetőt látszik a belsején a motortered tükörképe próbáld ki egy tükörrel és képzeld el nagyban ;) :lol: mire jo? mire jo? gyakorlati haszna nincs de nekem pl. teccik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Szerintem több értelme van, ha szerzel rá bontóban gyári hangszigetelést a motorháztetőbe, mert marha csendes tud tőle lenni az autó. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 Szerintem több értelme van, ha szerzel rá bontóban gyári hangszigetelést a motorháztetőbe, mert marha csendes tud tőle lenni az autó. :wink: az én hidrotőkecsattogásomat ugysem nyomja el semmi :? akkor legalább legyen dizájnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember20, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2005 ha felnyitod a mocitetőt látszik a belsején a motortered tükörképe próbáld ki egy tükörrel és képzeld el nagyban ;) :lol: mire jo? mire jo? gyakorlati haszna nincs de nekem pl. teccik :lol: Aztán ha magadat látod meg benne, el is ájulsz rögtön! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Szerintem több értelme van, ha szerzel rá bontóban gyári hangszigetelést a motorháztetőbe, mert marha csendes tud tőle lenni az autó. :wink: Na egy ilyenre nekem is szükségem lenne, mert az enyémből kispórolták. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 nem tudja vki, hogy felni közepébe hol lehet venni opel matricát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Ha nem gyári a felni, akkor trafik, vagy autósbolt, ha gyári és nem matrica, akkor bontó, vagy opel alkatrész kereskedő. :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts