bazs Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 ok, fejezzük be ;-) bár nem tudom, mit szóltam le :roll: örülnék, ha a magyarok magyarul gondolkodnának és nem fürdősk...ként Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Nem ezért hoztam fekl a témát hogy összekapjatok!Nyugalom emberek!Amusing köszi hogy tettél be képet de ilyeneke tén is találtam de igazából egy közeli érdekelne engem!hogy miylen is az a körlyukas rács!meg érdekelne még az isa hogy miért van bennük egy nagy lyuk?mire szolgál az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 meg érdekelne még az isa hogy miért van bennük egy nagy lyuk?mire szolgál az? ott jön ki a motortérnyitó kallantyúd ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Igazándiból sajnos én még olyan fémhálós megoldást közelről nem láttam, és nem tudom, hogy a G Astra orrán lévő ívet hogy lehet kihozni belőle.Viszont itt kecskeméten van 2 Kamei hűtőrácsos G Astra, és azok igaz, hogy konkrétan fel vannak optikázva, de nagyon jól áll nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 hát nem tudom ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 ott jön ki a motortérnyitó kallantyúd ;-) és milyen igazad van!Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 hát nem tudom ;) :lol: :lol: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/12603/th_9.jpg Ez már nekem sok. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 A G Astrának az orrán annyira alapvető szinte a hűtőrács, mint a Bömösnek a vese. Ha eltüntetik azonnal elarctalanodik az egész autó! Valami rossz rizsrakétának néztem azt a fekete Aszótrát!! Igaz a sárgát is sikerült a gazdájának jól elbacni!! (szerintem.....) Szóval igenis dögös rács!!! Sőt! Ha rajtam múlana a lökös alsó részébe is tennék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ez már nekem sok. :shock: szerintem mindenkinek ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 hello!Nem tud valaki valami okos megoldást valami olyanra ami feldobná az autóm külsejét vagy belsejét?gondolok itt egy müszerfal matricára...de nem arra ami 20 ezer !kérlek benneteket adjatok tippeket!köszönöm előre is!ja és a kocsim: Opel Astra G sedan Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember17, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2005 pénz nélkül ne állj neki tuningolni, mert gagyi lesz később meg megbánod inkább legyen gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 bazsnak igaza van ezt nem lehet jól és szépen csinálni 'óccsóér' bár lehet kapni benzinkútnál meg teszkóban kétezerér "sportvéget" kipufogóra meg koponyás váltógombot ;) :lol: :lol: :( mellesleg nagyon sokat tud doni egy kis toldat a lökösön, vagy g asztránál a géptető tetejét följebb huzni és igy eltakarja az ablaktörlőket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 igazatok van ez biztos!úgyhogy mostmár rájöttem én is hogy inkább gyűjtögetek ! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy az angel eyes lámpákat elfogadják e vizsgán ??!! Esetleg tartsam meg a gyárikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 ha van benne E-betű és nincs benne xenon (vagy ha igen, akkor automata magasságállítás és automata mosó is van), akkor el kell fogadniuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 köszi a választ, de akkor inkább megtarom a gyárit és azzal viszem vizsgára! Bár szerencsére az még arrébb van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 igazatok van ez biztos!úgyhogy mostmár rájöttem én is hogy inkább gyűjtögetek ! 8) nem kell egyből mident megvenni miden hónapba raksz félre rá pár ezer ft-ot, azt szépen lassan alakul a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 nem kell egyből mident megvenni miden hónapba raksz félre rá pár ezer ft-ot, azt szépen lassan alakul a kocsi mégis mire gondolsz?hütőrács érkezik hamarosan meg vannak lámpamaszkok elől s hátul!kipufogó tervbe van!mit tegyek még szted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 mégis mire gondolsz?hütőrács érkezik hamarosan meg vannak lámpamaszkok elől s hátul!kipufogó tervbe van!mit tegyek még szted? Hátra lámpára agasztani? :shock: Egy kicsit mélyebre húzott hátsó lökös, rácsozás, felni+gumi, némi ültetés, Koni gátlók, toronymerevítő, ilyenek.Sztem sokunknak lennének még 5letei! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Hátra lámpára agasztani? :shock: Egy kicsit mélyebre húzott hátsó lökös, rácsozás, felni+gumi, némi ültetés, Koni gátlók, toronymerevítő, ilyenek.Sztem sokunknak lennének még 5letei! ;) :lol: :lol: Mi bajod van a hátsó lámpamaszkommal?előre azt tettem,értelemszerüen hátra is tettem mert ha oda kristály lámpát teszek az már nem az igazi!szal ott is van!egyébként van olyan első lökhárító spoiler amit csavarozás-fúrás nélkül fel lehet helyezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Mi bajod van a hátsó lámpamaszkommal?előre azt tettem,értelemszerüen hátra is tettem mert ha oda kristály lámpát teszek az már nem az igazi!szal ott is van!egyébként van olyan első lökhárító spoiler amit csavarozás-fúrás nélkül fel lehet helyezni? A tuning lényege, hogy az autót olyanra formáld, ami neked tetszik, amilyennek látni szeretnéd.Nincs két olyan ember, akinek ugyanaz tessene. Lökös ügyben szét kell nézni, mert elég sok megoldás létezik. 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 A tuning lényege, hogy az autót olyanra formáld, ami neked tetszik, amilyennek látni szeretnéd.Nincs két olyan ember, akinek ugyanaz tessene. Lökös ügyben szét kell nézni, mert elég sok megoldás létezik. 8) :wink: Nagyar értékelem a bölcsességed ;) Abba a sok megoldába olyan is van hogy mondjuk gyári első lökhárítóra valahogy felhelyznék egy toldatot anélkül hogy meg kéne furkálni és stb a lökhárítót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nagyar értékelem a bölcsességed ;) Abba a sok megoldába olyan is van hogy mondjuk gyári első lökhárítóra valahogy felhelyznék egy toldatot anélkül hogy meg kéne furkálni és stb a lökhárítót? Nem olyan bölcselet ez, soxor fogsz még talizni vele.Amúgy itt kecskeméten tudnék olyat, aki tudna segíteni, de n em látom, hogy hol vagy fellelhető.Van csavarozás nélküli toldat is, azt hozzá szokták ragasztani a lököshöz, aztán telibefényezik, és igényesen, szépen megcsinálják, felrakják, álltalában az ezzel foglakozó cégek tele vannak mindenféle prospektussal, határt csak a pénztárcád szab a dolgoknak.De egy jó lökös az autó igazi dísze tud lenni.Utóbbi saját tapasztalat.Szóval csak rajtad áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nem olyan bölcselet ez, soxor fogsz még talizni vele.Amúgy itt kecskeméten tudnék olyat, aki tudna segíteni, de n em látom, hogy hol vagy fellelhető.Van csavarozás nélküli toldat is, azt hozzá szokták ragasztani a lököshöz, aztán telibefényezik, és igényesen, szépen megcsinálják, felrakják, álltalában az ezzel foglakozó cégek tele vannak mindenféle prospektussal, határt csak a pénztárcád szab a dolgoknak.De egy jó lökös az autó igazi dísze tud lenni.Utóbbi saját tapasztalat.Szóval csak rajtad áll. Hát semmiféleképpen nem akarok kiadni rá vagyonokat!egy aránylag olcsó kis szolid de mégis sportos megoldás érdekelne!ja és Budapest mellett lakok tehát igazából a pesti hely lenne a legideálisabb!más: hallottam olyat hogy a G Astrán ugye van a lökös alján egy kis fekete gumi egy csíkban, namármost én azt hallottam hogy annak a helyére fel lehet csúsztatni egy iylen kis toldatot ami ugyan kis ratyi de talán mégis kicsit sportosabbá teszi a külsőt!szted igaz lehet ez?Ha nem akkor sem csodálkozom nem először b***nak át! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Nem olyan bölcselet ez, soxor fogsz még talizni vele.Amúgy itt kecskeméten tudnék olyat, aki tudna segíteni, de n em látom, hogy hol vagy fellelhető.Van csavarozás nélküli toldat is, azt hozzá szokták ragasztani a lököshöz, aztán telibefényezik, és igényesen, szépen megcsinálják, felrakják, álltalában az ezzel foglakozó cégek tele vannak mindenféle prospektussal, határt csak a pénztárcád szab a dolgoknak.De egy jó lökös az autó igazi dísze tud lenni.Utóbbi saját tapasztalat.Szóval csak rajtad áll. ja-ja, egy szép toldat fényezéssel olyan 35-40 körül megvan és nagyon feldobja az autót. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts