hemi Elküldve December23, 2003 Megoszt Elküldve December23, 2003 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván a MOTE Link to comment Megosztás: More sharing options...
ViSoR Elküldve December23, 2003 Megoszt Elküldve December23, 2003 Köszönjük Főnök, Ugyszint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December24, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December24, 2003 Kellemetes karácsonyi ünnepeket kívánok, minden kedves opel-tulajdonosnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December26, 2003 Megoszt Elküldve December26, 2003 Csepel/Soroksár kornyeken nem ismer valaki egy ezust G Astrast? Autoplastic-a -s tuning van az auton, esetleg nem klubtag? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December29, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2003 Miért annyira jól néz ki? Én nem dobtam el megam a plastik-a bemutató autóitól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December29, 2003 Megoszt Elküldve December29, 2003 En se voltam annyira oda erte, de ezt tenyleg dolgozó lány jol nezett ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December29, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2003 1 pillanat, nem teljesen tiszta a válaszod számomra, azt akartad kifelyezni, hogy a kedves tulajdonos szépitette meg az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 Nem. Az autoplastic-as cuccok voltak az auton, nem igazan vettem eszre mas olyat amit a tulaj "szepitett" volna meg rajta. Csak annyit akartam mondani, hogy amit a plasticasok mutattak kepeket, azokon egyaltalan nem tunt ennyire jonak a kit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December30, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2003 OK,OK már tiszta a kép csak ez a "rosszlány" nem esett le csak most, tennap kissé fáradtka voltam az ilyesfajta jelzők megértésére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 Igen eloszor en is neztem, hogy mit irtam. Aztan kiderult, hogy en jol irtam azt hogy k*rva, csak automatikusan atirja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December30, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2003 Mostantól inkább *-gal írd, úgy fáradtan is megértem!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December30, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2003 Dudu! Van egy fekete G astra ?klubtag? (kereklámpák elöl kőrbe spoiler+ minden ami kell) na őt kéne megkérdezned! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve December30, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2003 www.gsi.hu/gallery/talalkozok/mote-2003.02.15/imagepages/image25.html Nem így emlékeztem rá, de nem rossz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December30, 2003 Megoszt Elküldve December30, 2003 Bar nekem az ove annyira nem tetszik (ez alapjan az egy kep alapjan), de szivesen beszelnek vele. Szokott itt mozogni a forumba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SPITFIRE Elküldve December31, 2003 Megoszt Elküldve December31, 2003 Nem rossz! Ilyen hűtőrács kéne nekem is. Nem tudjátok hol és mennyiért lehetne beszerezni? (ócsó legyen) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve December31, 2003 Megoszt Elküldve December31, 2003 Legtobb helyen kb ugy hirdetik, hogy 15e, de azt meg fenyeztetni kell. Amit nem kell fenyeztetni, az kb ugy 30-40e kozott van, vagy probalkozhatsz meg te is a FABRO fele, hazi elkeszitessel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január1, 2004 Megoszt Elküldve Január1, 2004 Na tenyleg linkeljetek mar be kepeket, hogy kinek milyen az autoja! Kivancsi lennek, hogy van e valami alatt G Astra tuningos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SPITFIRE Elküldve Január1, 2004 Megoszt Elküldve Január1, 2004 Ha kiváncsi vagy SPITFIRE járgányára , itt megnézheted! :wink: http://kep.tar.hu/spitfire/indexphtml?aid=27618340 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január1, 2004 B.Ú.É.K.!!! Mindenkinek. Spitfire! Kezdésnek nem is rossz. Tudsz nekem abban segíteni, hogy hogy lehet a képtárba képet féltölteni, hogy aztán onnan áttölthessem ide? Már minden ilyesféle tárolónál van oldalam (regisztráltam magam) csak nem tudom megszerkeszteni.Köszi Fabro :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dudu Elküldve Január1, 2004 Megoszt Elküldve Január1, 2004 Mit szeretnel megszerkezteni? Weboldalt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
SPITFIRE Elküldve Január2, 2004 Megoszt Elküldve Január2, 2004 FABRO! Én csak a "tar.hu"-ra való képfeltöltést tudom. Ott regisztrálás után az adminisztrásiós oldalra kell menni, a kep.tar.- szerkesztésére, ott lehet albumot nyitni, és a "képkezelő"be kell bemenni. Ott megkérdezi, hogy honnan töltse a képet, és "talózás" gombra kattintva megmutatja a géped mappáit. Onnan kiválasztod a képet, és "mehet"-tel már tölti is. Utána a szerver megszerkeszti olyanra, amilyet láttál az autóról. Esetleg a tűzfallal lesznek gondok, de manuálisan engedlyezheted az adatküldést az oldalra. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2004 Köszi, silerült! Én ezt űveltem a kocsinkkal: http://kep.tar.hu/fabro/images/pic4147370.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
SPITFIRE Elküldve Január3, 2004 Megoszt Elküldve Január3, 2004 FABRO Ez naggggggggyon szép! :) Hány órát sikáltad mire ilyen fényes lett? :lol: Hűtőrács honnan van és bifir HUF? Azért ködlámpa még elférne. :D Kérünk még képeket!!!! Hnap én is teszek fel. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2004 Általában kb 3óraát sikálom (mosás+polír) utána kb ilyen vagyok: :shock: En hajtogattam bele mindkettőt 3500HUF/db a kamei jelet egy haverom adta. :idea: Lehet hogy tré, de egy eredeti rács 30-35eft. 8) Az egész eleje kb15eft be van, annyit szerintem megért. :!: :?: Ködlámpa beszerezve (éppen azt rugdosom), csak be kéne szereltetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FABRO Elküldve Január3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2004 Képek itt találhatók: http://kep.tar.hu/fabro Igyekszem folyamatosan frissíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts