Amusing Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 fél év alat tuti nem, főleg azért nem mert télen olyan sokat sütött azért a napocska Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 fél év alat tuti nem, főleg azért nem mert télen olyan sokat sütött azért a napocska Segítesz valamelyik délután lekapni? Elég láma vagyok és nem merek nekifogni egyedül :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Segítesz valamelyik délután lekapni? Elég láma vagyok és nem merek nekifogni egyedül :wink: persze, átjössz vagy átmegyek és megcsináljuk, szerda és péntek egész nap szabad vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 persze, átjössz vagy átmegyek és megcsináljuk, szerda és péntek egész nap szabad vagyok Akkor szerdán átugrom, szerintem. Előtte csörgök, OK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Akkor szerdán átugrom, szerintem. Előtte csörgök, OK? oksa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 És ez hogy tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 még mindig az első a jobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 még mindig az első a jobb Én is arra szavazok, mert a sötétített ablakok miatt, a piros-fekete színösszeállítást kell alkalmaznom. Ezért nem gobdolkodom sima "lexus style" lámpában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Én is arra szavazok, mert a sötétített ablakok miatt, a piros-fekete színösszeállítást kell alkalmaznom. Ezért nem gobdolkodom sima "lexus style" lámpában. Amit én küddtem az nem tetszik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Amit én küddtem az nem tetszik ? Tetszik, de az 130 euro :? Majdnem kétszer annyi, mint amiket belinkeltem :roll: Meg valami feketét szeretnék igazából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Tetszik, de az 130 euro :? Majdnem kétszer annyi, mint amiket belinkeltem :roll: Meg valami feketét szeretnék igazából... Szerintem lenne nem rossz :lol: Ebből is előfordulhat, hogy van licitálható :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 http://i10.ebayimg.com/03/i/03/65/02/d2_1_b.JPG Szerintem lenne nem rossz :lol: Ebből is előfordulhat, hogy van licitálható :wink: Dögös. Az én autóm is ilyen színű!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Dögös. Az én autóm is ilyen színű!!! :lol: de nincs olyan szép szoknyád Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 de nincs olyan szép szoknyád Majd az is lesz. Rávetem magam az e-bayre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Dögös. Az én autóm is ilyen színű!!! :lol: Hát mekkora véletlenek vannak, hogy PONT ILYEN SZÍNŰ kocshi képét nyomtam fel a fórumra :wink: ;) :( :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Majd az is lesz. Rávetem magam az e-bayre :lol: Ha ilyesmiben gondolkozol, akkor ne feledkezz el nagynagy felgen-ről sem ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hát mekkora véletlenek vannak, hogy PONT ILYEN SZÍNŰ Majd lefotózom az autóm hátulról és belepróbálom photoshoppal a lámpákat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hi! Királyok ezek a Lexus cuccok. Régebben én is nézegettem őket. Nem lehetne egyszerre megrendelni, vagy vhogyan csoportosan kimenni a cuccokért? Úgy talán olcsóbban jönne ki. Én is szeretnék egyet a hátsó lámpák helyére,de én teljesen átlátszóra gondoltam. Úgy talán olcsóbban jönne ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hi! Királyok ezek a Lexus cuccok. Régebben én is nézegettem őket. Nem lehetne egyszerre megrendelni, vagy vhogyan csoportosan kimenni a cuccokért? Úgy talán olcsóbban jönne ki. Én is szeretnék egyet a hátsó lámpák helyére,de én teljesen átlátszóra gondoltam. Úgy talán olcsóbban jönne ki. Az ezüsthöz jól megy a teljesen átlátszó, de nekem le van góliázva körbe a gép, meg hát a tükröm is fekete :lol: , szóval nálam hülyén nézne ki a króm lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Sziasztok! Astra G motorháztető kitámasztó pálcáját hogyan tudnám gázrugósra átalakítani? Van valakinek már tapasztalata ebben a témában? Hozzávetőleges ár, esetleg mennyire bonyolult ezt megcsinálni házilag? Köszi a tanácsokat, Zoli. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Npasi most rakott be gázrugókat és ígérte rak fel képet róla. Várjuk, mert engem is érdekelne! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 ....Astra G motorháztető kitámasztó pálcáját hogyan tudnám gázrugósra átalakítani?Gázrugós kitámasztó pálca ? Érdekes koncepció :( Szerintem jobban jársz, ha pálcát motortér kitámasztó telókkal helyetesíted :wink: ....Van valakinek már tapasztalata ebben a témában? Hozzávetőleges ár, esetleg mennyire bonyolult ezt megcsinálni házilag?.... npasi leírása alapján pont annyira mint egy Astra F esetén, tehát a felfogatási pontok megvannak, csak be kell csavarantyúúúúúúúúúzni a telókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Hol kapok és mit kérjek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Hol kapok és mit kérjek? ebay-en nézelődnék elsősorban - Haubenlift-, de npasinak Tomi hozta a Opel Blitzen-ről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Köszönöm. Azt hittem itthon is van ilyen. Pedig biztos jó hozzá valami más típusé is. Csak próbálgatni meg méricskélni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts