Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 és hol lehet olyat kapni? Mennyiért? menj el egy üveges fickóhoz aki ragaszt be ilyeneket...nyilván nagyobb tapasztalata van mennyit kell használni, mennyi ido alatt szárad meg stb.... sztem nem spórolsz azon ha veszel egy tubus ilyen nyúlnyálat és utánna otthon szopsz vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 menj el egy üveges fickóhoz aki ragaszt be ilyeneket...nyilván nagyobb tapasztalata van mennyit kell használni, mennyi ido alatt szárad meg stb.... sztem nem spórolsz azon ha veszel egy tubus ilyen nyúlnyálat és utánna otthon szopsz vele Red-nek igaza van. Menj el egy szélvédőshöz és kérdezd meg. Ennyit megér a dolog. Nekem nem volt szopás, szerintem elég gyorsan megvolt. Mondjuk nekem nem teljes lámpamaszkom van, hanem "csak" amolyan morcosító! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 és ezért mennyi szoktak kérni? (csakhogy ne húzznak le nagyon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 és ezért mennyi szoktak kérni? (csakhogy ne húzznak le nagyon)Nekem spec. ingyen volt, nemkértek érte semmit! De ha kérnek, akkor szerintem egy 1000-nél többet ne addj! Annyit már nem ér! Szerintem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 okés, köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Szevasztok! Olyan dologban kérem a segitségeteket ,hogy hátso szárnyat keresek G astrára hol érdemes megnézni ahol van választék is? Valami dizájnos kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Szevasztok! Olyan dologban kérem a segitségeteket ,hogy hátso szárnyat keresek G astrára hol érdemes megnézni ahol van választék is? Valami dizájnos kellene. itt olcsó és szép is http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=8674 asszem 18 + 8 fényezés Monori a cég aki csinálja Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Kössz az infót de nem talátam egy kanyi szárnyat sem ,bár volt 1-2 alu de az nem tetszik. Viszont a műszerfalad tuti azokkal a fehér számlapokkal meg a kék mutatóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Kössz az infót de nem talátam egy kanyi szárnyat sem ,bár volt 1-2 alu de az nem tetszik. Viszont a műszerfalad tuti azokkal a fehér számlapokkal meg a kék mutatóval. köcce 8) hídv fel az ottani számot, vagy írj neki mailt, hogy küldjön pár képet szárnyról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 szerintetek szemöldököt fel lehet ragasztani Szilikonkaucsuk-kal? elvileg ez ez múanyagot is tökéletesen ragaszt, és szigetel (bár a szigeteleés most nem lényeg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Nagyon tetszik ez a lámpa. Nem tudod, hogy lehet-e esetleg G Astrához is beszerezni? Ha igen, akkor honnan, mennyiért? Check dis ebay rlz :wink: ez 190 eur azaz 45e+pk+utalás Link to comment Megosztás: More sharing options...
joc Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Sziasztok ! Kérdésem a következő ,astra g csomagtartó fedél szélességében 4 5 ajtos ill. cupé között mekora eltérés van ? Lehet ,hogy egyforma? Küldjetek méretet. Szárnyvásárlás miatt kérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Sziasztok ! Kérdésem a következő ,astra g csomagtartó fedél szélességében 4 5 ajtos ill. cupé között mekora eltérés van ? Lehet ,hogy egyforma? Küldjetek méretet. Szárnyvásárlás miatt kérdezem. úgy tudom, csak a 3 és 5 ajtós mérteti egyeznek a 4 ajtós teljesen más méretekkel rendelkezik, de hogy az mekkore az passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Check dis ebay rlz :wink: http://i18.ebayimg.com/02/i/04/44/47/36_1.JPG ez 190 eur azaz 45e+pk+utalás BIG THX! :prayer: Csak nagyon hülye vagyok ebay-hez sajna :oops: :lol: Esetleg tud valaki segíteni? Mondjuk ez a lámpa nagyon dögös :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Vettem direktszűrőt!! JR márka, meglátjuk milyen lesz. Persze F Astrám van, csak hülye vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Vettem direktszűrőt!! JR márka, meglátjuk milyen lesz. Persze F Astrám van, csak hülye vagyok... Ni kívámcsi vagyok! Ird meg plíííz milyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Steinmetz-tunincsomagok az Opel Astra GTC-hez állat ez a felni :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Szerintetek melyik nézne ki jobban egy piros G Astrán? Ez vagy inkáb ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 nekem az első jobban bejön, de második is gyönyörű mennyiért vesztegetik??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 nekem az első jobban bejön, de második is gyönyörű mennyiért vesztegetik??? 80 Euro körül + postaköltség + utalás. De lehet, hogy lehet fizetni hitelkártyával és akkor megspórolom az utalás díját. Bár, ha jól láttam, akkor az OTP-nél "csak" 2 ezrelék, minimum 2000 eFt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 annyiért nem drága, szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 annyiért nem drága, szerintem Szerintem sem. És elég sokat dobna a hátulján. Nem merem leszedni a Classic fewliratot, mert félek, hogy január óta mattult a fényezés annyit, hogy látszana helye.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Szerintem sem. És elég sokat dobna a hátulján. Nem merem leszedni a Classic fewliratot, mert félek, hogy január óta mattult a fényezés annyit, hogy látszana helye.... :lol: :lol: ;) :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 :lol: :lol: ;) :( :D :D :D Ne vigyorogj, inkább azt mond meg, hogy szerinted mattult-e fél év alatt a fényezés. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts