Amusing Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 ja, hasonló, csak jobban le van kerekítve Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 ja, hasonló, csak jobban le van kerekítve Télen, majd jóóóóóóól ráfagy a kezed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 nem, nem, mert így hogy farigcsálni kell, már nem is kell csak olyan tuningot csinálok, amit vissza lehet csinálni. Ez van beszari vagyok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Milyen váltógombhot szeretnél ? Szerintem mindenki olyat akar, mint amilyen Uhuhunak figyel(t) a verdában... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 mi a véleményetek a neten rendelhető 3.490 Ft-os szemöldökökről? rendelt már vki ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 mi a véleményetek a neten rendelhető 3.490 Ft-os szemöldökökről? rendelt már vki ilyet? azért ez mégsem egy ürsikló kilövés hanem egy darab fröccsöntött sz@r muanyag :lol: bemész bármelyik "ttuning" boltba és 3-4 e hufért adnak egy párat amit majd le kell fényeztetni elkéred a bolban hozzáméred a kocsihoz ha teccik fizetsz -> örülsz -> fényeztetsz -> ragasztasz -> mégjobban örülsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 mi a véleményetek a neten rendelhető 3.490 Ft-os szemöldökökről? rendelt már vki ilyet? SZERINTEM rondák!! Valahogy olyan igénytelennek tűnik hogy fel van ragasztva, meg a rés sem szimpi.. De arra pl. tökéltes hogy megnézd milyen lenne egy szép géptető morci. :twisted: Egyébként meg tök igaza van Rednek, ki kell próbálni, nem olyan nagy összeg! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Csatlakozom az előttem szólókhoz! :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 SZERINTEM rondák!! Valahogy olyan igénytelennek tűnik hogy fel van ragasztva, meg a rés sem szimpi.. De arra pl. tökéltes hogy megnézd milyen lenne egy szép géptető morci. :twisted: Egyébként meg tök igaza van Rednek, ki kell próbálni, nem olyan nagy összeg! :wink: Még megrendelni sem kell, az optikai tuninggal fogalkozó cégeknél mindig van néhány darab raktáron, szal érdemesebb keresni egy ilyen helyet, elmenni, és ingyen, és bérmentve rápróbálni.ha jó, akkor meg jöhet a fényezés+ragasztás Projekt.Sztem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 G Astrához keresek krómozott karikákat ( 3 db ) a fűtést-hűtést állító tekerőkhöz a középső-konzolba. Bocsi a nyakatekert megfogalmazásért de nemtom máshogy. :oops: Itt is hírdette már valaki de most nem találom. Hol és mennyiért lehet beszerezni? Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 köszönöm a válaszokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 nem tudjátok hol lehet hűtőrácsra vmi gizda jelet kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Ezt meg mi lelte? http://www.astra-coupe.be/modules.php?name...=article&sid=80 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Ezt meg mi lelte? http://www.astra-coupe.be/modules.php?name...=article&sid=80 új elemek mindenhol ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 G Astrához keresek krómozott karikákat ( 3 db ) a fűtést-hűtést állító tekerőkhöz a középső-konzolba. Bocsi a nyakatekert megfogalmazásért de nemtom máshogy. :oops: Itt is hírdette már valaki de most nem találom. Hol és mennyiért lehet beszerezni? Off http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=15...er=asc&start=45 Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Köszi, közben Én is megtaláltam de már elkelt. Lehet hogy annyira nem is fontos ez nekem ugyanis 15k a bolti ára, esetleg majd használtan. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Köszi, közben Én is megtaláltam de már elkelt. Lehet hogy annyira nem is fontos ez nekem ugyanis 15k a bolti ára, esetleg majd használtan. Off http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7978193731&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Igen, én is néztem az ebay-on. 20euro kábé 5k. Ennyiért adta el a srác is. Még körbenézek itthon, ebay-ról még soha nem rendeltem. Valamikor elkellene kezdeni??? Of Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 ....Még körbenézek itthon, ebay-ról még soha nem rendeltem. Valamikor elkellene kezdeni???.... Tán ideje lenne :lol: Ha kérdésed lenne : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=20...der=asc&start=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 valaki segítsen légyszi Mivel tudom felragasztani a szemöldököt?? hogy az később se váljon le, de azért ha udj adja az élet le tudjam feszíteni, análkül, hogy a lámapbúrám eltörne. mivel szokták ezeket ragasztani? Hol lehet kapni és főleg mennyiért. Legkisebb mennyiség kéne, gondolom 5-6 csepp Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 valaki segítsen légyszi Mivel tudom felragasztani a szemöldököt?? hogy az később se váljon le, de azért ha udj adja az élet le tudjam feszíteni, análkül, hogy a lámapbúrám eltörne. mivel szokták ezeket ragasztani? Hol lehet kapni és főleg mennyiért. Legkisebb mennyiség kéne, gondolom 5-6 csepp Egy kollégám tett fel,ahhoz volt ragasztó csomagolva,igaz neki üveg búrás a lámpája.A tied viszont müanyag,tehát nem tudom,hogy le lehet szedni nyom nélkül.Elvileg a sima silikon tömítő is jó,csak a fenti gond ott is meg van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 nekem 2oldalú ragasztót ad hozzá, de mondtam hogy azt tarsa meg, jóhogynem celuxot ad hozzá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 valaki segítsen légyszi Mivel tudom felragasztani a szemöldököt?? hogy az később se váljon le, de azért ha udj adja az élet le tudjam feszíteni, análkül, hogy a lámapbúrám eltörne. mivel szokták ezeket ragasztani? Hol lehet kapni és főleg mennyiért. Legkisebb mennyiség kéne, gondolom 5-6 csepp Hy! Én szélvédő ragasztóval raktam fel az enyémet, bár nekem is üveg búrám van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Én szélvédő ragasztóval raktam fel az enyémet, bár nekem is üveg búrám van! és hol lehet olyat kapni? Mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 és hol lehet olyat kapni? Mennyiért? Bocsi, de arra elfelejtettem válaszolni! :oops: Nekem könnyű dolgom volt, mert szervízben kértem és adtak is. De szerintem üveges boltban lehet kapni, fekete színű, de ebben nem vagyok biztos! :smt017 Az ára? kb.3-4000 pénz egy tubussal, de az akkora mint a sziloplaszt. Lehet van kisebb kiszerelésben is, +kell kérdezni! Remélem tudtam valamit segíteni! Üdv: Viper Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts