Mezo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Jim74! Szerintem is az a legjobb megoldás, ha varratsz vkivel. Én annak idején leszedtem a szoknyákat és kompletten odaadtam az embernek. Igaz, egy hétig csupasz volt az autó, viszont nagyon szépen le tudta venni a méreteket és utána gyönyörűen passzolt minden! Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Jim74! Szerintem is az a legjobb megoldás, ha varratsz vkivel. Én annak idején leszedtem a szoknyákat és kompletten odaadtam az embernek. Igaz, egy hétig csupasz volt az autó, viszont nagyon szépen le tudta venni a méreteket és utána gyönyörűen passzolt minden! Üdv.: Mező És nincsenek meg a méretek véletlenül? Most jut eszembe, hogy anyám varrónő és "csak" 3 ipari varrógép van otthon :oops: . Mondjuk már nem aktív, de lehet hogy rá tudom venni, hogy megvalósítsa a hülyeségeimet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Én szétvágtam a gyárit, és arról künnyen le lehetett rajzolni, hogy milyen és mekkora legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Én szétvágtam a gyárit, és arról künnyen le lehetett rajzolni, hogy milyen és mekkora legyen Én nem nagyon szeretném szétvágni :? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Jim! Nekem is szétvágta a varrónő a régi szoknyákat, mert arról vette a méreteket. Sajnos a szabásminta nincs meg, de az egyébként sem lenne jó neked! Nakem ugyanis F Astram van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Én inkább a báránybőrbe bújt farkas híve vagyok. Megboldogult 1,8-as háromajtóson elég gonosz volt. Belül volt egy kis alu (váltógomb, kézifékkar, középkonzol , pedálok) de kívül csak a felni és az ikerkipufogó krómmal bolondítva. Bár már így vettem Nürnbergben. Azért jókat röhögtem, amikor apuci hülye fia a széttuningolt GOLF-ban le akart tolni az M7-en párszor. Jól ment a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Egykettes Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Soroksáron szoktam egyébként látni egy aranymetál vagy citromsárga(?) 3 ajtóst KÉK rally felnikkel. Nem szép, de érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A citromsárga pedig megy a kékhez. Nekem a nappalim ilyen... :roll: Élénksárga fal, kék lambériával 130 cm magasan, natúr fenyőbútorral. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A citromsárga pedig megy a kékhez. Nekem a nappalim ilyen... :roll: Élénksárga fal, kék lambériával 130 cm magasan, natúr fenyőbútorral. :lol: A lambéria rallykék, a fenyőbútor meg háromajtós :twisted: :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Sziasztok!!!!Érdekelne Hogy Astrán mennyibe van a díszlécek színre fújása??Aki tud valamit az légyszí írjon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Le kell szedned, és utána fényeztetni... Valahol 10-15 körül lehet full... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 nem tudja valaki, hogy lehet leszedni a váltó fejét (láttam tök szép krómost, de bárhogy csvaratam nem tudtam leszedni :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Lejön az csak izomból kell... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Lejön az csak izomból kell... :wink: vagy ki kell jönni gyorsra és hirtelen kell a 2t húzni, anno nekem így jött le mikor egy chippelt tdi megáne ellen indultam :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 nem tudja valaki, hogy lehet leszedni a váltó fejét (láttam tök szép krómost, de bárhogy csvaratam nem tudtam leszedni :lol: ) Kicsit meg kell melegíteni,és akkor nem fogod még csak gallyra vágni se!Ezt én is egy szakitól hallottam! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 nem tudja valaki, hogy lehet leszedni a váltó fejét (láttam tök szép krómost, de bárhogy csvaratam nem tudtam leszedni :lol: ) Nézd meg : http://opel-magazin.hu/index.php?option=co...d=47&Itemid=105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 köszönöm a linken az van hogy fűrészeljek :lol: na azt már nem, akkor inkább hagyom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 köszönöm a linken az van hogy fűrészeljek :lol: na azt már nem, akkor inkább hagyom Gondolod, hogy nem olvastam el mielőtt bemásoltam a linekt neked ? :lol: Mondjuk vehetnél egy bontott váltókart és fűrészelhetnéd azt :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 nem beszélsz hülyeséget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 nem beszélsz hülyeséget :lol: No igen, a logikus gondolkodás néha csodákat tesz :lol: :lol: :lol: :lol: Talán-tán még az is elképzelhető, hogy egy Astra F váltókart is farigcsálhatnál, illetve ez egy "univerzális váltókar" mert ez van a Cali/Vectra/B Corsa/Tigra tipusokban is - lehet, más kocsiban is -. Milyen váltógombhot szeretnél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 (láttam tök szép krómost, de bárhogy csvaratam nem tudtam leszedni :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Köszönöm fiatal barátom segítségét, de képre gondoltam :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Köszönöm fiatal barátom segítségét, de képre gondoltam :lol: :lol: :lol: :D nagyon szívesen kedves kolléga :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 No igen, a logikus gondolkodás néha csodákat tesz :lol: :lol: :lol: :lol: Talán-tán még az is elképzelhető, hogy egy Astra F váltókart is farigcsálhatnál, illetve ez egy "univerzális váltókar" mert ez van a Cali/Vectra/B Corsa/Tigra tipusokban is - lehet, más kocsiban is -. Milyen váltógombhot szeretnél ? sajnos kép nincs róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 sajnos kép nincs róla :lol: Gondoltam :lol: :lol: :lol: :lol: Valami ilyesmi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts