Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 ha megengedi akkor lefotózom és este felrakom Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Xintem jól néz ki.Sportos,belesímul a kocsi összképébe.Korrekt! :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Xintem jól néz ki.Sportos,belesímul a kocsi összképébe.Korrekt! :smt023 Melyik ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 ha megengedi akkor lefotózom és este felrakom Ha esetleg kimész, kérdezd meg, hogy megkapta-e a mailemet. Engem még érdekel lámpamaszk is. A carstyling.hu-n egész jó cuccokat találtam. Bár ez nektek biztos nem újdonság. :wink: Egyébként nekem nagyon tetszik a szárny, amit belinkeltél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Melyik ? Nem a tiédre gondoltam! :lol: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Nem a tiédre gondoltam! :lol: :oops: Az nem az enyém :lol: :lol: :lol: Elvileg az 1 Irmscher szárny :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Az nem az enyém :lol: :lol: :lol: Elvileg az 1 Irmscher szárny Akkor nem az Irmscher szárnyra gondoltam!Így jó :wink: (Egyébként mizujs a Caravános srác kontaktjával??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 ....Engem még érdekel lámpamaszk is....Jaj :smt087 ....Egyébként mizujs a Caravános srác kontaktjával??? :lol:.... Gondolom, ha sikerült volna valamilyen infót begyűjteni, akkor megosztottam volna veled :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Remélem is!Legalább eszedbe jutott..................most. :wink: Előre is köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Jaj :smt087 Miért jaj? Láttam már egész pofás darabokat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ha megengedi akkor lefotózom és este felrakomSzia Amusing!MIi volt tegnap a hátsó szárnnyal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Miért jaj? Láttam már egész pofás darabokat is. Mondjuk a te kocsid, de ne mááááááááááááááááááááán :lol: Csak kivancsiságból. Légy oly kedves és mutass képet arról, hogy melyik maszk tetszik neked Astra-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Mondjuk a te kocsid, de ne mááááááááááááááááááááán :lol: Csak kivancsiságból. Légy oly kedves és mutass képet arról, hogy melyik maszk tetszik neked Astra-ra. Még meg kell néznem a "szárnyas" embernek a maszkjait is. MAjd meglássuk. Ami igazán tetszik, az a Hellának a kerek lámpás megoldása, de 165ezer pénz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Szia Amusing!MIi volt tegnap a hátsó szárnnyal? Nem votl kint :? De én kértem a sráctól, aki csinálja képet a szárnyról :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 ja, nem voltam kinnt, mert nem úgy jött össze a délutánom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
josimicu Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 nekem van rá ötletem, illetve szárnyam, de készítek bármit, ami egyedi Josimicu Nem tudom mit csináljak a hátuljával, hogy szolíd,sportos legyen és ne túl drága! SEGÍTSETEK! Az ötleteket előra is KÖSZI! Ui.: Ha rájövök, hogy hogyan kell küldök képet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 de nem értem ilyenkor miért nem net on -> browse millió képek között :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
josimicu Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 [bocs hogy beleugatok,de én is készitek szárnyakat ,lököst ,meg ami kell sablon nélkülit ,az olyan amilyet szeretne az ember, esetleg tudok segíteni Josimicu. uote="mélykék76"]picit bővebb vélemény? Szerintem tényleg nem rossz. Bár valami ilyesmi nekem jobban tetszene http://rimg.vatera.hu/photos/langs/hu/138964/big/1968714.jpg[/ img] Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 josimicu!PÜ ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Dettó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 majd írjátok meg mi volt - árak,stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 majd írjátok meg mi volt - árak,stb... Ez természetes. Nem tudja valaki, hogy honnan szerezhetnék a váltóra és kézifékre piros bőrt (szoknya, vagy mifene) olcsón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 de nem értem ilyenkor miért nem net on -> browse millió képek között :idea: Tudnál esetleg néhány oldalcímet adni, ha már ennyire othon vagy a témában? :wink: Előre is kösz! :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ez természetes. Nem tudja valaki, hogy honnan szerezhetnék a váltóra és kézifékre piros bőrt (szoknya, vagy mifene) olcsón? Xintem varrass! :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts