bazs Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 bár nem G, de Zafira (nem akartam ezért új topikot) disznó rajta ez a Porsche-felni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 hátsó szárny szerintetek sok 14 + fényezésért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 hátsó szárny szerintetek sok 14 + fényezésért? Kérünk képet rólaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 nem tok, még csa most akarom megredelni, Zsír új. Fényezés azt mondták 8 rongy Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 nem tok, még csa most akarom megredelni, Zsír új. Fényezés azt mondták 8 rongy Olyan szárnyat akarsz megrendelni amiről nem tudod hogy néz ki ? :smt107 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 nem tok, még csa most akarom megredelni, Zsír új. Fényezés azt mondták 8 rongy És fel is rakják, vagy Neked kell "farigcsálni"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 igen, ha van kedved gyere elk velem, holnap déluátn 4 körül megyek ki megnézni, Monorra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 igen, ha van kedved gyere elk velem, holnap déluátn 4 körül megyek ki megnézni, Monorra A holnap az biztos nem jó. :lol: Majd meglesem az autódon :wink: . Tényleg hűtőrács ügy Fabro nem mondott semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 de-de, mondta holnap megyek, besőtétíteni a hátsó ablakot mióta nem láttad, elég sok minden változott a kicsi-kocsin :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 de-de, mondta holnap megyek, besőtétíteni a hátsó ablakot mióta nem láttad, elég sok minden változott a kicsi-kocsin :lol:) Össze kellene már futni valamikor, sajnos ez szlalom-party nekem kimaradt :lol: Viszont hűtőrács(grill) meg szárny az nagyon kellene a gépre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 ....sajnos ez szlalom-party nekem kimaradt :lol:.... Pedig nagyon jóóóóóóóóóóv volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 nekem is kimaradt, kicsit fárasztó volt a tegnapi party Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 nekem is kimaradt, kicsit fárasztó volt a tegnapi party Amusing ! Akkor kép nuku a leendő szárnyadról ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 aztat mondta, olyan mint amilyen az új kocsikra rak fel a márkakereskedés. Majd holnap kiderül milyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Amusing! Fastra Caravan-ra nincs hátsó szárnya az illetőnek? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 aztat mondta, olyan mint amilyen az új kocsikra rak fel a márkakereskedés. Majd holnap kiderül milyen Háttt és az....az milyen ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 tökéletes kérdés, mert azóta ugye néztem pár gyárit, de 2 egyformát még nem láttam :lol: azt mondta 3 helyen kell rögzíteni, 2 szélsőt fúrni, középsőt ragasztani, meg az árat. Ja meg hogy Monoron van, ennyit tudok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 aztat mondta, olyan mint amilyen az új kocsikra rak fel a márkakereskedés. Majd holnap kiderül milyen Gyakorlatilag, akkor 22 rugóból megvan a hátsószárny? Szerelés, fényezés cakk-pakk? Az egész baráti. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 itt találtam: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=7708 (java-s cucc, ezért nem tudom beilleszteni a képet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Gyakorlatilag, akkor 22 rugóból megvan a hátsószárny? Szerelés, fényezés cakk-pakk? Az egész baráti. Szerintem... jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 itt találtam: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=7708 (java-s cucc, ezért nem tudom beilleszteni a képet) Aham. Köszi :lol: Nem rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Aham. Köszi :lol: Nem rossz picit bővebb vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Az tényleg nagyon baráti mert pesten 30ezer alatt szóba se állnak veled és akkor még hol van a fényezés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 majd letárgyalok vele MOTE-s kedvezményt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 picit bővebb vélemény? Szerintem tényleg nem rossz. Bár valami ilyesmi nekem jobban tetszene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts