Jim Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 itt van a fejembe, de hogy nem szednám szét az tuti. Nem az én idegeimnek való Aki csinálta, az vállalta a ki és beszerelést? Jól néz ki naon. Irigykedem ám rendesen :? De azért gratula hozzá. Majd jól meglesem valamikor élőben sötétben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 Aki csinálta, az vállalta a ki és beszerelést? Jól néz ki naon. Irigykedem ám rendesen :? De azért gratula hozzá. Majd jól meglesem valamikor élőben sötétben. persze én kipegettem a 9.500 -öt és ki-be szereltem a mókát, és jó fej volt, mert még a mutatóm is kék lett :( így nap közben is jól lehet látni. Nagyon lelkiismeretes és preciz a srác, és maximálisan meg vagyok elégedve 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 persze én kipegettem a 9.500 -öt és ki-be szereltem a mókát, és jó fej volt, mert még a mutatóm is kék lett :( így nap közben is jól lehet látni. Nagyon lelkiismeretes és preciz a srác, és maximálisan meg vagyok elégedve 8) ha nem titok publikálnád a srác kontaktját? gondolom f asztrával is foglalkozik... mit kellett neked csinálni és mit csinált a srác? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 ha nem titok publikálnád a srác kontaktját? gondolom f asztrával is foglalkozik... mit kellett neked csinálni és mit csinált a srác? nekem annyit kellett csinálni, hogy adjam a végén a zsetont, csak nézni kell :( Mindenfajta autóra csinál http://reiroll.dox.hu Tel: 06-20-4995471 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 persze én kipegettem a 9.500 -öt és ki-be szereltem a mókát, és jó fej volt, mert még a mutatóm is kék lett :( így nap közben is jól lehet látni. Nagyon lelkiismeretes és preciz a srác, és maximálisan meg vagyok elégedve 8) Most akkor Te szerelted ki-be, vagy a srác? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 upszi, most látom, hogy elírtam, Ő szerelte be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 upszi, most látom, hogy elírtam, Ő szerelte be És ki is? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április22, 2005 Megoszt Elküldve Április22, 2005 még annál is szebb :( És a szine is változott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 És a szine is változott? ige, szép kékes zöld lett nem tudom eldönteni, hogy nappal szebb vagy éjjel 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 ige, szép kékes zöld lett nem tudom eldönteni, hogy nappal szebb vagy éjjel 8) Hi! Örülünk neki. :wink: De a gari szerintem úgy van, ahogy én gondoltam... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 tuti nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 tuti nem Akkor muszáj lesz nekem is megcsináltatnom, de előtte meglesem valamelyik este élőben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Ez mijjen szép :shock: :lol: http://www.nlpower.com/images/image.php?2159.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Ez mijjen szép :shock: :lol: http://www.nlpower.com/images/image.php?2159.jpg Furi.Vagy inkább érdekes.Ilyesmi.Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Ez mijjen szép :shock: :lol: http://www.nlpower.com/images/image.php?2159.jpg Meg kellene nézni beépítve. Érdekes, az egyszer biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 szte olyan csúnya nem lehet, feketében főleg nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Ez mijjen szép :shock: :lol: http://www.nlpower.com/images/image.php?2159.jpg Szerintem ez.....ocsmány :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Sorry, de ez nekem nagyon nem jön be.. Csúnya... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 nekem bejön :roll: ha a tulajának nem tetszik, szívesen átveszem :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Majd meglátod az auton hogy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Szia Amusing! Azt tanácsolták, hogy kék led vonatkozásában téged keresselek.A műszerfalat szeretném bekékíteni. Látom te már jártas vagy!Tudnál tanácsot adni! Előre is köszi, üdv Gyugyó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Szia Amusing! Azt tanácsolták, hogy kék led vonatkozásában téged keresselek.A műszerfalat szeretném bekékíteni. Látom te már jártas vagy!Tudnál tanácsot adni! Előre is köszi, üdv Gyugyó Nos hát köszönöm a bizalmat :lol: két fajta módzser lehetséges erre: 1: beledezed a múszerfalat (de ezt nem javaslom, mert szerintem az sose lesz az igazi, ledek meg ellenállások kellenek, szerintem az baszott nagy meló) 2: új számlapot csináltatsz KÉK betűkkel és számokkal (9.500 szereléssel együt) ezzel már a műszerfal meg van oldva. A többin meg még én is gondolkodok hogy melyik lenne a legjobb megoldást, mert a kocsit sem akarom szétbarmolni és a gyatám se szeretném ráfizetni. Remélem tudtam segíteni, ha gondolod küldök róla képet, milyen nappa és éjjel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 én már láttam, zsír lett ;-) a lámpára visszatérve: egész pofás dolog azért a ledes hátsólámpa az igaz, hogy a G-t nem azzal tervezték, ezért a lámpa formája sem az igazi, viszont este tuti jól mutat Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyugyo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Szia Amusing! Örülnék a képnek, de gondolom élőben is meg lehet nézni!? Te csinálnád, gondolom, ha rászánom magam?! :lol: Az nem gond, hogy nekem gyárilag fehér a számlap? Ezzel gyártották a 2.0 16 V-ket! Azért küld el nekem lécccci a képeket, előre is köszi Üdv Gyugyó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Szia Amusing! Örülnék a képnek, de gondolom élőben is meg lehet nézni!? Te csinálnád, gondolom, ha rászánom magam?! :lol: Az nem gond, hogy nekem gyárilag fehér a számlap? Ezzel gyártották a 2.0 16 V-ket! Azért küld el nekem lécccci a képeket, előre is köszi Üdv Gyugyó :wink: nem én csinálom mailben köldtem egy nappali képet róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts