Fireball Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Ok ok sorry :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 ASTRA G SEDAN VAN MÉG VALAKINEK VALAMILYEN ÖTLETE???? :D:D FOGYASZTÁS!!! :D LOL Kőszeg -> Üllő kb 220 KM abbol 120 autópálya Nagyon tolósan ami kifér ( meg is basztak 80 ezerre trafin :lol: ) Indultam FUll Tankal azaz 40 literrel és üllön tankolnom kellett :D odabasz? :D Teljesen egyedi szívóoldali Tuning, Simota* 2.0 direktszűrő, Magnum* Motorfeltöltő rezonátor csövezés, Levegőgyorsító Spirál, HD Racing* Sport zártpályás hátsó dob, Gázgyorsító Patron, Sport Benzin Adagoló, Brisk* Gyujtókábel, Brisk* Gyertya, OPC Gyertyavezérlő, Állítható és Kapcsolható Boost Controler Chip Elektronika Külső Optikai Tunning (Egyedi Szárny, Hűtőrács, Szemöldök. Futómű: Brembo* Féktárcsák Textar* Fékpofák Színrefujt Nyergek Erősített Bride* Fékmunkahenger és Csövek 16* MAK* Mirror Black Felnik 225/50 R16 Michlein* Gumik, Vogtland* Tecx 1 Sport Komplett Futómű, 5 Cm Ültetés Utólagos könyöklő, Váltóbőr Kézifékbőr egyéb esztétikai cserék. Hangrendszer: Pioneer* fejegység, Pioneer* 600/1500 CX erősítő, Magnat* Xpress 600 mélyláda Mac Audio* 300 ovál hátsó szett + Gyári 12 Hangszóró Kocsi alatt Zöld Neon, Ködlámpa helyén Stoboszkóp, Vezetőoldalon és az utas oldalon is belső neonok a lábnál, csomagtérben és zöld neon megvilágítás a műszerfal világítása vörösre cserélve Xenon gázzal töltött extrafehér színű izzók tompított fényszóróba, LED-es extrafehér rendszámtábla-világítás és helyzetjelző, Teljes Xenon átépítés Folyamatban. Xenonok nagyon durvák, ha a hb3-as refibe is az van :huh: ha villogsz vele olyan, mint ha vaku villogna :lol: brutális fénye van, ha este 4 xenon fej világítja meg az utat... Alföldön jártam és hosszó egyenesben megálltam és megszámoltam hány út menti prizmás oszlopot látok.. a 800 méterre lévőt is lehetett látni ^_^ Ha akarod ízelítőnek csinálok egy rövidke videót és föltöltöm valahová. Azt szerettem volna kérdezni, hogy a múszerfal világításod fényereje elég-e? én is próbálkoztam először ledekkel, de az nem vált be, úgyhogy izzófesték lett a vége B) Sajnos az meg kopik le, és a fénye is gyengébb lett a festés hatására. Nappal alig lehet látni mit is ír a hogyishívják :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Egy corsa c-ből a dbilas szívósorát vagy sport vezéműtengelyét átrakjuk astra g-m be (ugyan az a z14xe motor), mindenképp el kell vinni dbilas-hoz hozzáállítanichipet vagy az ráér pár hónap múlva? Szóval így is lehet érezni azt a plusz 20 Le-t vagy csak ha chippelni is elviszem? Előre is köszi a válaszokat! :huh: mindenképpen kell a programozás, addig nem lesz tökéletes a masina. a fingkontrolhoz viszed? kérdezz rá laller-nél, hogy nincs-e neki dbilas progija a szívósorhoz. :lol: azt is nézd meg, hogy a korza és a te masinériádhoz pontosan ugyan az a szívósor kell-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 "szívósorát vagy vezműtengelyét" ???? miért vagy-vagy veszed meg??? vedd meg kompletten az egész cuccot, úgy van csak igazán értelme! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 akit érdekel, hogy néz ki a tompított + refi xenon szett G astárban nézze meg. telefonos videó, ne várjatok túl jó minőséget. Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 akit érdekel, hogy néz ki a tompított + refi xenon szett G astárban nézze meg. telefonos videó, ne várjatok túl jó minőséget. Klikk youtube-ra is föltettem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fireball Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Astra g z14xe motorjába érdemes 266 fokos dbilas sport vezérműtengelyt rakni? 50k lenne egyik ismerősöm eladó autójából Csak nem tudom megéri e az az 50k, dob e valamit a kocsi teljesítményén egyáltalán? Előre is köszi a válaszokat! Levi! U.i.: EGR szelep kiiktatása miért jó? Mert sok helyen láttam de még nem adtak magyarázatot miért érdemes megcsinálni? Mit veszek észre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Astra g z14xe motorjába érdemes 266 fokos dbilas sport vezérműtengelyt rakni? 50k lenne egyik ismerősöm eladó autójából Csak nem tudom megéri e az az 50k, dob e valamit a kocsi teljesítményén egyáltalán? Előre is köszi a válaszokat! Levi! U.i.: EGR szelep kiiktatása miért jó? Mert sok helyen láttam de még nem adtak magyarázatot miért érdemes megcsinálni? Mit veszek észre? :) neki dobott valamit? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fireball Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hát ő esküszik rá, hogy jó fokolással 5-6 Le-t simán dob rajta. Csak gondoltam megkérdezek itt pár embert, hátha volt már vmi tapasztala vkinek ezzel kapcsolatosan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hát ő esküszik rá, hogy jó fokolással 5-6 Le-t simán dob rajta. Csak gondoltam megkérdezek itt pár embert, hátha volt már vmi tapasztala vkinek ezzel kapcsolatosan :D Hát én nem tudom, hogy tényleg dob-e, de 5-6 lóerőért én nem adnék 50E ft-ot, es nem szedném szét a motorom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fireball Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nekem is ezzel lenne gondom. Bár mondják, hogy csak kiveszik és berkaják, de azért az sztem nem ilyen egyszerű. Hát akkor nemtudom, alszom még rá párat, hátha addig eldöntöm:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Figy! Nem vagyok szakértő, csak ennyi változást nem tartok annyira jelentősnek(már ha igaz), hogy érdemes lenne belefogni. Szóval nehogy én vegyem el a kedved tőle... Szakik meg majd megmondják, hogy tényleg tol-e rajta 5-6 LE-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! Astra g z14xe motorjába érdemes 266 fokos dbilas sport vezérműtengelyt rakni? 50k lenne egyik ismerősöm eladó autójából Csak nem tudom megéri e az az 50k, dob e valamit a kocsi teljesítményén egyáltalán? Előre is köszi a válaszokat! Levi! looooooooooooooooooooooooool 50K +5LE-ért? tehát nem 90 hanem esetleg 95 is lesz belőle, ha magasabb fordulaton tartod? :D :) :D :D neeeh sírok :D :D inkább igyuk el azt az 50K-t az legalább meglátszik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 kérdés itt az, hogy neked megér-e annyit....... de sztem egy tengely cserével sok változás nem lesz, amellé, még biztos érdemes lenne pár dolgot odarakni(leömlő, szivósor...stb), és a végén iratni hozzá egy chipet, és igy mondjuk lehetne 90 helyett 120 le. De tény, hogy egy erősebb kocsi, olcsobb. EGr-t azért szokták kiktatni, mert 1 hibaforrással kevesebb, illetve produkálhat olyan dolgokat, amit nem lehet megmagyarázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 kérdés itt az, hogy neked megér-e annyit....... EGr-t azért szokták kiktatni, mert 1 hibaforrással kevesebb, illetve produkálhat olyan dolgokat, amit nem lehet megmagyarázni. de az nem jelent zöldkártyánál gondot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 egy 4 éves kocsinál sztem még semmi értelme nincs a zöldkártyának, egy 10 évesnél, meg már..... nálunk nem jelentett. csávó azt mondta, hogy az adatok tök normálisak. Utoljára meg úgy mérte, hogy a kipufogo alá rakta :) azota lett bele uj katalizátor, uj hátsó dob....meg még sok más, majd jövőre kiderül.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 egy 4 éves kocsinál sztem még semmi értelme nincs a zöldkártyának, egy 10 évesnél, meg már..... nálunk nem jelentett. csávó azt mondta, hogy az adatok tök normálisak. Utoljára meg úgy mérte, hogy a kipufogo alá rakta :) azota lett bele uj katalizátor, uj hátsó dob....meg még sok más, majd jövőre kiderül.... jövőre meg már nem lesz zöldkártya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 jövőre meg már nem lesz zöldkártya :) Bocsi te ezt hol olvastad? :) Kicsit érdekesnek tartanám mondjuk ha az állam azt a 7-9e Huf-ot a zsebembe hagyná Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 jövőre meg már nem lesz zöldkártya :) Bocsi te ezt hol olvastad? :) Kicsit érdekesnek tartanám mondjuk ha az állam azt a 7-9e Huf-ot a zsebembe hagyná Ez még csak terv, de valószínűleg megvalósul, sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ez még csak terv, de valószínűleg megvalósul, sajnos. Ha megvalósul akkor mi lesz helyette? A "sajnos" ból azt olvasom ki, hogy rosszabb megoldás lesz..., vagy mért sajnos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ha megvalósul akkor mi lesz helyette? A "sajnos" ból azt olvasom ki, hogy rosszabb megoldás lesz..., vagy mért sajnos? Mert összevonják a műszaki vizsgát a környezetvédelmivel. A 10-12 évesnél öregebb autókat pedig évente kell majd vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Mert összevonják a műszaki vizsgát a környezetvédelmivel. A 10-12 évesnél öregebb autókat pedig évente kell majd vinni. Ja télleg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PITTIBL11 Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Sziasztok!!! Opel Astra G-re való gyári Hella (hátsó csomagtartóra )spoiler eladó! Vadonat új nem használt.A két végén beépített sárga Hella lámpával.Minden tartozéka és segédeszköz a felszereléshez megvan hozzá. Autó váltás miatt eladó! (igény esetén képet teszek fel vagy küldök emailben) Ára.:30.000Ft Hívj vagy írj ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Tiszteletem Uraim! Ismét elgururt a gyógyszerem ami Tóbiást (a szekerem) illeti :lol: és ennek köszönhetően megint gyötörnek a víziók és az új ötletek. Nevezetesen: Leömlő készítés :huh: 4-2-1 -es 60-as csőből A terv: Gyári kipuf. sorról csövek és a katalizátor tartó "bojler" kidob. csövek varrása a gyári sor elemre. A "bojler" helyére csövek, befordul a motor alá és valahová arrafelé betenni univ. katalizátort lambda kábelek hosszabbítása lehet kelleni fog, ám ami nagyobb fejtörés, hogy 1- csinált már valaki ilyet, aki esetleg el tudná mondani hogy oldotta meg? 2- műszakin érdekel-e valakit a leömlő+ kat. helye, vagy csak legyen, ne fújjon ki és jók legyenek az értékek? Ebben kérném a tanácsotokat. Köszönöm előre is (Így visszaolvasva elég beteg ötlet a kis 1.4 -est ilyenekkel nyaggatni, de mit tegyek, ha egyszer beteg az agyam?! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Tiszteletem Uraim! Ismét elgururt a gyógyszerem ami Tóbiást (a szekerem) illeti :lol: és ennek köszönhetően megint gyötörnek a víziók és az új ötletek. Nevezetesen: Leömlő készítés :huh: 4-2-1 -es 60-as csőből A terv: Gyári kipuf. sorról csövek és a katalizátor tartó "bojler" kidob. csövek varrása a gyári sor elemre. A "bojler" helyére csövek, befordul a motor alá és valahová arrafelé betenni univ. katalizátort lambda kábelek hosszabbítása lehet kelleni fog, ám ami nagyobb fejtörés, hogy 1- csinált már valaki ilyet, aki esetleg el tudná mondani hogy oldotta meg? 2- műszakin érdekel-e valakit a leömlő+ kat. helye, vagy csak legyen, ne fújjon ki és jók legyenek az értékek? Ebben kérném a tanácsotokat. Köszönöm előre is (Így visszaolvasva elég beteg ötlet a kis 1.4 -est ilyenekkel nyaggatni, de mit tegyek, ha egyszer beteg az agyam?! :lol: ) Szerintem csak az érték érdekli őket. Hétfőn vizsgáztattam a kiskocsimat (F Astra Caravan :D) lyukas hátsó dobbal. Átment lazán, mert még jó volt az érték, csak az illesztésnél lyukadt ki egy hangyányit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts