Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Kedves Amusing!

Akkor miket szedtél le pontosan? Mindent? :oops:

És akkor cérnás hajszárítós parázós levágós trükkL?

Thx :shock:

Elküldve

a Classic jelést először, aztán meg az opel feliratot, meg az 1,4 et is

de mint mondottam, semmi komoly tudás nem kell, hogy leszedd, még cérna se, csak hajszárító és gyönyörűen le lehet húzni

Elküldve

Köszikécske! Kipróbájuck! Csak ne esne az a K.va hó waze!!!!!

Már L-álhatna! Jöhetne a jó idő (+alu felni)! 8) 8) :oops: :oops:

Elküldve

Arra van valakinek ötlete ,hogy a hátsó ablakon levő ( már 5 éve ) H betűt és az elég nagyméretű OpelSiller matricát mivel és hogyan lehet leszedni? Nem szeretném elrontani a hátsóablak fűtést!

Off

Elküldve
hajszárító, és tsai, aztán meg körömlakk lemosóval letisztítod, és szebb lesz, mint új korában! :wink:

Hajszárítót miért kell körömlakk lemosóval tisztogatni utánna ? Ráragad az OPEL felirat ? :) :) :) :P

Elküldve
Arra van valakinek ötlete ,hogy a hátsó ablakon levő ( már 5 éve ) H betűt és az elég nagyméretű OpelSiller matricát mivel és hogyan lehet leszedni? Nem szeretném elrontani a hátsóablak fűtést!

Off

Megmondom őszintén, én annak idején a Kadetten bátorkodtam leszedni egy tizenakárhány éve fentlévő H-betűs matricát (már el volt sárgulva) ilyen benzinkútnál kapható speciális autópályamatrica-lekaparó célszerszámmal :) . A hátsóablak fűtést nem bántotta.

Elküldve

Én azért tuti nem álnék neki azzal, én a hajszárítóra eküszöm :wink:

Vettem ma króm rendszámtábla keretet, nem is tudtam hogy ilyen olcsó, kemény 1500 pénz :)

Elküldve
Vettem ma króm rendszámtábla keretet, nem is tudtam hogy ilyen olcsó, kemény 1500 pénz :)

Az jól fog kinézni rajta :?:

Elküldve

ööö.. hát igen, izlések és pofonok, de amíg a kicsikocsi igényesen van megcsinálva és nem csupa minden kacatot rak rá, addig szerintem szép.

De majd kiderül:) persze miként el kezd kopni már szedem is, mert akkor már valóban ciki. És persze tudni kell, hogy mihez mi illik.

Majd rakok fel képet és eldöntöd illik-e rá :)

Elküldve

Szerintem sötét színű kocsira nem rossz, ha van rajta máshol is króm.

Mondjuk nem cserélneém le az opelclubos keretemet ilyenre, pedig az én kocsim is sötét színű :wink:

Elküldve
....persze miként el kezd kopni már szedem is, mert akkor már valóban ciki....

Brrrrrrrr.... egyszer láttam kopott krómozott rendszámkeretet, és már látszott a narancssárga felület ami krómozva lett :?

Elküldve
Szerintem sötét színű kocsira nem rossz, ha van rajta máshol is króm.

Mondjuk nem cserélneém le az opelclubos keretemet ilyenre, pedig az én kocsim is sötét színű :wink:

Nekem is króm keret van rajta hátul, de már egy éve kaptam használtan, de egy kopás sincs rajta.De én vettem a fáradtságot beballagtam egy dekoroshoz a klubbos kerettel és megmondtam nekik hogy ugyanolyan feliratot akarok, csak feketében, így nekem is van rajta opelklubos felirat :)

Elküldve

Bocs, hogy közbeszólok, de a Direktszűrő fórumra feltettem egy kérdést, ha megnéznétek és esetleg válasz is lenne. Ide már nem akartam betenni, elég egy helyen is.

Kösz

• 3 weeks later...
Elküldve

Halihó!

Tudja-e vki, Astra-G-hez küszöbökre azt az elox borítólemezt vagy hogyhijják, hol lehet venni? Minél több cím, annál jobb, mert azért a dizájn is számít!!

Elküldve

Szevasztok!

Nos még semmit sem hajszárítóztam le de az opel karika jelet is le lehet zúzni hátulról??? Vagy csak a tobbi kisebb írásocskát!!! :roll: :roll:

Elküldve
Szevasztok!

Nos még semmit sem hajszárítóztam le de az opel karika jelet is le lehet zúzni hátulról??? Vagy csak a tobbi kisebb írásocskát!!!  :roll:  :roll:

Azt már nem tudod leszedni nyom nélkül :!: :!: :!:

hacsak nem szerenéd hogy a mögötted lévők két lyukat bámuljanak

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.