Amusing Elküldve Február5, 2005 Elküldve Február5, 2005 elég rég volt hozzászólásotok :D tudtok adni telószámokat és áraka szemöldökre? egyenlőre csak erre van pénzem, de szépen lassan azért fejlődik a kicsike :))
Amusing Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 nem tudjátok, hátul a feliratok azok ragasztva vannak? tehát egyszerűen le lehet venni? Utánna gondolom ragsztó nyom, azt mi oldja ami viszont a fényezést nem bántja?
tgabika76 Elküldve Február16, 2005 Elküldve Február16, 2005 nem tudjátok, hátul a feliratok azok ragasztva vannak? tehát egyszerűen le lehet venni? Utánna gondolom ragsztó nyom, azt mi oldja ami viszont a fényezést nem bántja? Hát a Kadetten meg a Calin legalábbis ragaszva voltak, ilyen kétoldalas ragszalag szerű valamivel, én simán zsilettpengével/szikével leszedtem (óvatosan!), utána a ragasztómaradványt meg valami lightos oldószerrel átitatott ronggyal le lehet dörzsölni. (Vigyázni a fényezésre!)
Amusing Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Az lessz a gáz, ha leszedem és kiderül, hogy nem csak ragasztva van, hanem ott marad 2 lyuk, akor viszont tuti megőrülök :smt093
Tom Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Akkor megnyugtatás képpen elmondom, hogy az F Astrán asszem lyuk is van. :) Legalábbis amikor levettem az 5. ajtó belső borítását, akkor találkoztam 2 pöcökkel, ami gyanúsan az Opel-jel környékén volt. Szerintem Te is nézd meg, G-nél nem tudom hogy van, de a 2 (vagy több :D ) lyuk tényleg elég zavaró lehet!
Amusing Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 majd akkor megkuksizom bár én nem az opel jelet szeretném leszedni, csak az Astrát meg a Classicot, meg az 1.4 feliratot
agressor26 Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 Én már leszedtem. nincs lyuk meg semmi nyom csak fényezés. A ragasztószalag igaz kétfelé válik mikor leszeded, de denaturált szesszel le lehet takarítani azt is.
Tom Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 bár én nem az opel jelet szeretném leszedni, csak az Astrát meg a Classicot, meg az 1.4 feliratot Jaaaaa!:) Azok tuti ragasztva vannak! :D
Amusing Elküldve Február17, 2005 Elküldve Február17, 2005 köszönöm, a hétvégén le is szedem őket egy szike segítségével, remélem nem karistolom össze :supz:
dremu Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 Szia! Ird meg légyszi AMusing hogy mi a helyzet hogy sikeált? :)
Tápiószecső Elküldve Február18, 2005 Elküldve Február18, 2005 köszönöm, a hétvégén le is szedem őket egy szike segítségével, remélem nem karistolom össze :supz: Ne szikét hazsnálj!!! Egy erősebb cérnával jobban jársz.
off-topic Elküldve Február20, 2005 Elküldve Február20, 2005 Astra G Caravanon ragasztva van, legalább is az OPEL felirat. Valami "egyszerűagyú gyüjtő" megpróbálta leszedni az enyémet és letörte a felét, úgyhogy leszedtem a maradékot is. HA valakinek van felesleg vagy tudja hol lehet kapni ( sillernél 3500ft :-(( ) írjon. Köszi. Off
Amusing Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 Astra G Caravanon ragasztva van, legalább is az OPEL felirat. Valami "egyszerűagyú gyüjtő" megpróbálta leszedni az enyémet és letörte a felét, úgyhogy leszedtem a maradékot is. HA valakinek van felesleg vagy tudja hol lehet kapni ( sillernél 3500ft :-(( ) írjon. Köszi. Off Én a classic -ot nagyon szívesen odaadom Az Opel-t nem, mert az a szobámban fog díszelegni :)
Tom Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 Astra G Caravanon ragasztva van, legalább is az OPEL felirat. Valami "egyszerűagyú gyüjtő" megpróbálta leszedni az enyémet és letörte a felét, úgyhogy leszedtem a maradékot is. HA valakinek van felesleg vagy tudja hol lehet kapni ( sillernél 3500ft :-(( ) írjon. Köszi. Off Bontóban próbáld meg, szerintem ott kapsz kevés pénzért jó állapotút!
Kess Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 egy kis link annak aki ráér 8) http://www.astra-g.de/tippsundtricks/keyumbau.htm
off-topic Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 Én a classic -ot nagyon szívesen odaadomKöszi de az nem kell. Bontóban próbáld meg, szerintem ott kapsz kevés pénzért jó állapotút! Igen , én is bontókra gondoltam majd körbekérdezem. Off
Amusing Elküldve Február23, 2005 Elküldve Február23, 2005 egy kis link annak aki ráér 8) http://www.astra-g.de/tippsundtricks/keyumbau.htm vkinek nincs kedve lefordítani? :)
meriva1.8 Elküldve Február26, 2005 Elküldve Február26, 2005 vkinek nincs kedve lefordítani? :) Miért kell lefordítani? Mire vagy kíváncsi?
Elcsi Elküldve Február27, 2005 Elküldve Február27, 2005 Emberek! Ha valakinek sötét ASTRA G-je van, az írjon az e-mail címemre. Csak ennyit írhatok, mert különben üzleti tevékenységet folytatnék és kitiltanának. velcsi80@vipmail.hu
tgabika76 Elküldve Február27, 2005 Elküldve Február27, 2005 Emberek! Ha valakinek sötét ASTRA G-je van, az írjon az e-mail címemre. Csak ennyit írhatok, mert különben üzleti tevékenységet folytatnék és kitiltanának. velcsi80@vipmail.hu :?: :?: :?:
uhuhu Elküldve Február27, 2005 Elküldve Február27, 2005 Elcsi koma a lelkére vette, hogy rászóltam, hogy minden topikba betette a lámpáját. érzékeny a srác :)
Gepard Elküldve Február27, 2005 Elküldve Február27, 2005 Elcsi koma a lelkére vette, hogy rászóltam, hogy minden topikba betette a lámpáját. érzékeny a srác :) Pedig már én is azon voltam, hogy megemlítem neki, hogy elég zavaró, hogy mindenütt csak az ő hirdetése van.
uhuhu Elküldve Március1, 2005 Elküldve Március1, 2005 Üdv mindenki! Astra G 1.7 DTI tulajdonos vgyok és szertném tuningolni az autót, de mielőtt megcsináltatnám kiváncsi volnák mások véleményére ezzel kapcsolatban! Mondjuk elsősorban azokéra akik 1.7 DTI-vel rendelkeznek és már elvégzték ezt a nem annyira olcsó beavatkozást! Megéri-e, ténylegesen nő-e az autó teljesítménye! A hozzászólásokat előre is köszönöm!
mélykék76 Elküldve Március1, 2005 Elküldve Március1, 2005 Üdv mindenki! Astra G 1.7 DTI tulajdonos vgyok és szertném tuningolni az autót, de mielőtt megcsináltatnám kiváncsi volnák mások véleményére ezzel kapcsolatban! Mondjuk elsősorban azokéra akik 1.7 DTI-vel rendelkeznek és már elvégzték ezt a nem annyira olcsó beavatkozást! Megéri-e, ténylegesen nő-e az autó teljesítménye! A hozzászólásokat előre is köszönöm! Szia ! Nézd meg ezt : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=608 PBOX-os okosítás van a te kocsidhoz is :wink:
Amusing Elküldve Március3, 2005 Elküldve Március3, 2005 tök könnyen lejöttek a feliratok, beáltam a garázsba a minuszról,kis hajszárító neki,éskb 30ms alatt le is jött, egybe, nyom nélkül.
Recommended Posts