Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Cserebogarak párzása?

....

Teljesen igazad van sajnos... Mo-on nem szabad nagy külső optikázást csinálni...

Én a R11 turbomat építgetem... sokba volt... az előző Astrám pedig full gyárira + teljes fényezés (250.000) után kétt csatt (az egyik leparkolva találtam meg..)

Na mostan ezért nem érdekel a külső. A belső +motor+futómű legyen kircsi.

Az OPC -t nem az én tárcámhoz mérik sajna.....

Elküldve
Teljesen igazad van sajnos... Mo-on nem szabad nagy külső optikázást csinálni...

Én a R11 turbomat építgetem... sokba volt... az előző Astrám pedig full gyárira + teljes fényezés (250.000) után kétt csatt (az egyik leparkolva találtam meg..)

Na mostan ezért nem érdekel a külső. A belső +motor+futómű legyen kircsi.

Az OPC -t nem az én tárcámhoz mérik sajna.....

Én is sokat tépelődtem azon, hogy levegyem-e az oldalsó díszlécet, de a sok "kedves" autóstárs meggyőzött, hogy jobb ha hagyom.

Így is rendszeressen neki b@szarintják az ajtót, pedig mindig igyekszem kaminparkolóban megállni, de mire visszamegyek körbevesznek.

Most is van egy piros foltocskám. :)

Majd tavasszal a polír eltűnteti!

Ezzel én is csak azt akartam mondani, hogy nem érdemes... csak kicsit körülményesen

Elküldve
Ezzel én is csak azt akartam mondani, hogy nem érdemes... csak kicsit körülményesen

Sajnos... pedig szivesen járnék pl egy F Astrával és agyon tuningolnék egy G 3 ajtóst!

Elküldve

Eredményt hirdetek!

Mivel a fórum nem jelzi ki a másodperceket, ezért döntetlen. Igaz, hogy Redline kérdéssel válaszolt, de azért elfogadjuk.

A két ember így a következő talin jelentkezhet nálam az 1-1 boci-csokiért.

(Látjátok, milyen jó vagyok? megdupláztam a "nyereményt" :wink: )

Elküldve

nagyon jól néz :lol: van egy nemkicsit japós beütése (talán épp ezért néz ki jól :) )

kérem szépen vmelyik Admin urat, hogy nyisson egy uj topikot (pl Kadett optika ) és az utóbbi néhány hozzászólást helyezze át oda. Köszönöm!

Elküldve
Nem lehet saját gépről feltenni képet csak ha elötte felteszem a netre? Miért nem lehet?

hová tennéd ?? vagy hogyan linkelnéd? vagymostnemértem.... :?: :?: :?:

Elküldve

Nem érdekel áááááááááááááááááá! Ügyes matrix búvárok vagytok oldjátok meg!

Témába vágó leszek:

Eladó verda

609362_3.jpg

609362_2.jpg

609362_5.jpgOpel Astra G comfort (Benzin) <<<< Vissza Hirdetéskód: 609362

Gyártás év/hó: 2001/1 Műszaki vizsga: 2005/1

Hengerűrt.: 1400 cm3 Futott km: 50000 km

Kivitel: 3 ajtós Szín: kék

Súly: 1088 kg Teljesítmény: 90 Le kW/LE

Száll. sz. sz.: 5 fő

Telefonszám: 06302272992

Ár: 3.100.000 Ft

Ha valakit érdekel nekem pl nagyon bejön szép kis munka bár belül egy kicsit túl csicsa csak azért nem veszem meg mert 1.4-es és 2.0 16v után kicsit lassú lenne!

Elküldve
Nem érdekel áááááááááááááááááá! Ügyes matrix búvárok vagytok oldjátok meg!

Témába vágó leszek:

Eladó verda

Gyártás év/hó: 2001/1 Műszaki vizsga: 2005/1

Hengerűrt.: 1400 cm3 Futott km: 50000 km

Kivitel: 3 ajtós Szín: kék

Súly: 1088 kg Teljesítmény: 90 Le kW/LE

Száll. sz. sz.: 5 fő

Telefonszám: 06302272992

Ár: 3.100.000 Ft

Szép a gép!

Minden kis teljesítmény őrültnek ajánlom akit megbabonázott az ECO feeling :)

Ha valakit érdekel nekem pl nagyon bejön szép kis munka bár belül egy kicsit túl csicsa csak azért nem veszem meg mert 1.4-es és 2.0 16v után kicsit lassú lenne!

Elküldve

Engem az erdekelne, hogy a spoilereket hol csinaltattak ra. :)

11.jpg

(A kepet miert nem szurja be?)

Letezik, hogy a fenti kep es a fentebb emlitett auto spoilere megegyezik? :)

Elküldve
Engem az erdekelne, hogy a spoilereket hol csinaltattak ra. :)

11.jpg

(A kepet miert nem szurja be?)

Letezik, hogy a fenti kep es a fentebb emlitett auto spoilere megegyezik? :lol:

tegyél space a két jel közé ) & [ 8)

auto tuning debrecen original :idea:

Elküldve

Gyönyörű a kék Astra, de álomvilágban él, 3.1millió... amikor ugyan ennek a modellnek az új ára 3.6 (de max 3.8) millió. Na ennyit azért nem ér az optikája.

Szerintem a reális tuning arány minimum 50% power - 50% look és nem fél millió optikára, 30ezer a motorra.

Elküldve

A kulso optikai tuning rajta kb 200e fenyezessel (szerintem). Pont nemreg erdeklodtem enis az ADT -nel, es eleg olcson dolgoznak.

Elküldve

Hello mindenki!

Örülök , hogy újra beindult az élet ezen az oldalon , Dudu hova tüntél már majdnem hiányoltalak!

Írhatnál erről a helyről valamit, ha szerinted ezt 200eft-ből kihozzák.

Elküldve

Az arak amit az ADT -tol kaptam karacsony elott:

Frontspoiler:22000-

Hátsó szoknya:22000-

Küszöbspoiler:22000/pár

Maszkok:6000/pár

Szemöldök:3500/pár

Hűtőmaszk:13000 (ráccsal+Kamei emblémával)

Tetőspoiler:16000-

Hátsó szárny:18000-

Mondta a srac, hogy januarba dragulas varhato, de szerintem meg akkor is korrektnek monddhatok az arak.

Az egyetlen dolog amiert nem csinaltattam meg a gepet, az az, hogy amit mutattak kepeket az nem igazan tetszett, de igy most mar, hogy lattam ezt a keket, ujra megfontolom. :)

Tenyleg Nektek mi a velemenyetek rola?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.