Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Volt egy kis időm és megcsináltam (gyakorlatilag majdnem újragyártottam) normálisan a hátsó lámpámat

Egy rakat szar volt az egész, minőségtelen gagyi, de végre most már jó lett :unsure:) Szétszedtem az egészet, majd újraragasztottam és adtam neki normális gumiszigetelést.

Senki se vegyen ilyeneket, Malacka barátom is vett egy hasonlót csak fehérbe, de neki is hasonló minőséget képvisel. Neki a csatlakozók voltak össze-vissza

Elküldve
Volt egy kis időm és megcsináltam (gyakorlatilag majdnem újragyártottam) normálisan a hátsó lámpámat...

Milyen márkát vettél? Kép? Próbáltam a képek között megnézni a kocsid, de csak 1 fotót találtam.

Elküldve

Kérdés:

Mekkora kókány meló berakni Calibra/Vectra GT gyári Recaro ülést a G Astrába? Csinált már valaki ilyet? Befér egyáltalán? Nem túl nagy? A sínek átszerelhetőek? Az övfeszítő ugyanaz?

Azért kérdezem, mert van egy tetszetős darab, csak sajna Ózdon, úgyhogy kamura nem mennék le, ha nem muszáj....

Elküldve
Kérdés:

Mekkora kókány meló berakni Calibra/Vectra GT gyári Recaro ülést a G Astrába? Csinált már valaki ilyet? Befér egyáltalán? Nem túl nagy? A sínek átszerelhetőek? Az övfeszítő ugyanaz?

Azért kérdezem, mert van egy tetszetős darab, csak sajna Ózdon, úgyhogy kamura nem mennék le, ha nem muszáj....

Ahogy mondtam neked szombaton.

Bontóba kell venni Gastra üléssineket és azokat kell rávarázsolni.

Nem nehéz és szerintem elfér simán.

Az eredeti ülést és a sineket NE bánts. :unsure:

Elküldve
Ahogy mondtam neked szombaton.

Bontóba kell venni Gastra üléssineket és azokat kell rávarázsolni.

Nem nehéz és szerintem elfér simán.

Az eredeti ülést és a sineket NE bánts. :unsure:

Ok, valahogy én is így gondoltam - a lényeg, hogy beférjen, mert parázok, hogy lehet, hogy szélesebb stb. Egész jó egyébként szemre, nem kéne javítani és nem is tűnik drágának... KLIKK IDE

Mi a véleményetek?

Elküldve
Ok, valahogy én is így gondoltam - a lényeg, hogy beférjen, mert parázok, hogy lehet, hogy szélesebb stb. Egész jó egyébként szemre, nem kéne javítani és nem is tűnik drágának... KLIKK IDE

Mi a véleményetek?

Szerintem nagyon jól néz ki. :unsure:

• 1 month later...
Elküldve

Alakul az Asztika. Megvettem az AngelEyes-t, jövőhéten érkezik a Xenon bele. 2 hét múlva hátsó Irmscher lámpák. Aztán a Rieger szárny.. Ha minden jól megy még idén lekerül minden jel hátulról... Sötétítés!! Hiába ez 1 ördögi kör!!! :lol:

Elküldve

A Pályanapon én sem bírtam ki ótózás nélkül... :D

egész jól ment a verda, 3.-ból vissza sem kellett pakolnom... :lol: végig nyomhattam a pedált.

...hogy témánál legyek hozzáteszem, a szoftver frissítésem eredménye 92 Le lett a mérőpadon...

...a gyári 75 helyett, amit ha jóltudom nem a kerekeken mérnek... :lol:

Tudom, hogy ez nem rekord de nekem megteszi... :D

Elküldve
A Pályanapon én sem bírtam ki ótózás nélkül... :D

egész jól ment a verda, 3.-ból vissza sem kellett pakolnom... :lol: végig nyomhattam a pedált.

...hogy témánál legyek hozzáteszem, a szoftver frissítésem eredménye 92 Le lett a mérőpadon...

Tudom, hogy ez nem rekord de nekem megteszi... :D

Keréken 92 ló? Mérőpadon nem csak azt tudják mérni.

Egyébként szép növekedés bárhogyis.

Elküldve

Szerintem a 92 pacit sem keréken mérték, mert akkor a motor olyan 110-120 paci lehet.

Viszont ha tényleg annyi az útra levitt teljesítmény, akkor az szép eredmény.

Elküldve
Szerintem a 92 pacit sem keréken mérték, mert akkor a motor olyan 110-120 paci lehet.

Viszont ha tényleg annyi az útra levitt teljesítmény, akkor az szép eredmény.

Hát a motort nem bontották meg az bizti...sajna nem én vittem az ótót a tanműhely mérőpadjára

(csak iskolai oktatásra használják, sajna..) de a keréken mért teljesítmény a 92 Le.... :lol:

Amint megkapom a diagrammot belinkelem, azt ugyanis ott felejtette a cimbi... :lol:

Elküldve
Igen, ez valóban hihetetlen! Uhuhu nem tudsz nekünk valami szoftver frissítést prezentálni, ami valami hasonló jót csinál ? ;)

:lol: :lol: update v2.1 :D :D

Elküldve
Igen, ez valóban hihetetlen! Uhuhu nem tudsz nekünk valami szoftver frissítést prezentálni, ami valami hasonló jót csinál ? :lol:

sajnos nem....

a Zopelnél nincs ilyen okosság.... gyárilag

amugy én teljes mértékben tunying ellenes vagyok, ugyhogy én biztosan nem csinálnék neked ilyet, nehogy szétküdd az egynyócat....

szerintem baromság, mert ezeket 75 lóerőre tervezték, nem 92 re. életkor csökkentő egypicit....

Elküldve
Hát a motort nem bontották meg az bizti...sajna nem én vittem az ótót a tanműhely mérőpadjára

(csak iskolai oktatásra használják, sajna..) de a keréken mért teljesítmény a 92 Le.... :lol:

Amint megkapom a diagrammot belinkelem, azt ugyanis ott felejtette a cimbi... :lol:

Mindenképp keréken mérik, de visszaszámolják a veszteséget. Ettől még lehet hogy keréken annyi, de akkor főtengelyen tényleg 110 körül lenne.

Elküldve
amugy én teljes mértékben tunying ellenes vagyok, szerintem baromság, mert ezeket 75 lóerőre tervezték, nem 92 re. életkor csökkentő egypicit....

Teljes mértékben igazad van, télre vissza is kerül a gyári progi... :D

Legközelebb meg 2.2 Dti-t veszünk, azt már nem kell "frissíteni"... ;) :lol: :lol:

Ha valakit érdekel feltölthető a progi bárkinek,(Kb.: 10 perc) persze ha 1.7 Dti-je van... :D

Elküldve
Teljes mértékben igazad van, télre vissza is kerül a gyári progi... ;)

Legközelebb meg 2.2 Dti-t veszünk, azt már nem kell "frissíteni"... ;) :lol: :D

Ha valakit érdekel feltölthető a progi bárkinek,(Kb.: 10 perc) persze ha 1.7 Dti-je van... :D

Jelen.... :D

Fogyiban mennyit dob? Gondolom ezt még nem sakkoztad ki, ennyi idő alatt.... :lol:

Elküldve

Hát én nem igazán szoktam számolgatni a fogyasztásom, ha kevés a nafta löttyintek bele... :D :lol:

Én ezért szeretem a DIESELT... :D Benzines ótónál mindig a üzemanyag szintet figyuztam... :lol:

Ha konkrétan érdekel a fogyi, akkor kicsit ráfigyelek... ;)

Elküldve
Jelen.... :lol:

Fogyiban mennyit dob? Gondolom ezt még nem sakkoztad ki, ennyi idő alatt.... :lol:

Megint a lábérzékenységen múlik. Nekem gyári értékekkel, 195/60r15-ös gumival 5,8 volt az átlag, azóta 215/45r17-es kerekekkel 6,2. (persze hasonló használat mellett). Majd a téligumival is leírom a tapasztalatot, ha esedékessé válik a dolog! :D

Elküldve

Vettem 1 Hella lámpát hátra, de az a helyzet, hogy a gumi amit adtak hozzá nem tőmít rendesen. Mivel lehetne betömni a réseket? Előre is köszi!!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.