Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
valaki rakott már G astrára M3-as index visszapillantót?

nagyon szét kell hozzá gányolni a kocsit? vagy inkább vegyek index nélkülit

ha vissza szeretném csinálni, akkor lehet?

Most hirtelen nem tudom, de talán Speednek van fenn és nagyon fütyöl neki.

Elküldve
Igen én voltam az,de Antival megállapítottuk hogy az adapter alatt jön be a levegő,azt meg lehet orvosolni.

Egyébként Győrből hazafelé egyáltalán nem volt zavaró...

Elküldve

Srácok, gyors kérdés:

Lenne olcsón ültetőrugó szett, KW, 55/40-es - de többet nem tudok róla...

a. Állítólag kombihoz is jó - igazából nekem Van-em van, azaz zárt, de olyan mint a kombi.. lehet, hogy van különbség? (teherbírás, stb...?)

b. A KW oldalán azt írják, hogy 40mm feletti (vagy alatti :) ) ültetésnél ki kell cserélni a lököst is vmi. keményített darabra... szerintetek rizikózzak a gyári lengéscsillapítóval? (most új gólyalábra nem lenne pénzem) - vagy hagyjam inkább az egészet, és nézzek szolid 30-as körüli ültetőrugót?

c. Valszeg jól nézne ki az autó tőle, de mennyire lenne kemény? Kecskesz@r a deszkán effekt?

Elküldve
Srácok, gyors kérdés:

Lenne olcsón ültetőrugó szett, KW, 55/40-es - de többet nem tudok róla...

a. Állítólag kombihoz is jó - igazából nekem Van-em van, azaz zárt, de olyan mint a kombi.. lehet, hogy van különbség? (teherbírás, stb...?)

b. A KW oldalán azt írják, hogy 40mm feletti (vagy alatti :) ) ültetésnél ki kell cserélni a lököst is vmi. keményített darabra... szerintetek rizikózzak a gyári lengéscsillapítóval? (most új gólyalábra nem lenne pénzem) - vagy hagyjam inkább az egészet, és nézzek szolid 30-as körüli ültetőrugót?

c. Valszeg jól nézne ki az autó tőle, de mennyire lenne kemény? Kecskesz@r a deszkán effekt?

Az Astra futóműve németesen kemény, tehát rugó csere nem szokott probléma lenni. Amennyiben a "van"-edben nagy mennyiségű (nehéz) árút szállítassz, ráadásul rendszeresen, akkor én nem, vagy csak kis mértékben ültetném a kocsit. Talán nekem is lesz, de max 40/40!

Elküldve
Az Astra futóműve németesen kemény, tehát rugó csere nem szokott probléma lenni. Amennyiben a "van"-edben nagy mennyiségű (nehéz) árút szállítassz, ráadásul rendszeresen, akkor én nem, vagy csak kis mértékben ültetném a kocsit. Talán nekem is lesz, de max 40/40!

Hát, még gondolkodom rajta egy kicsit. Árut nem nagyon szállítok, de azért az 55 mm nekem is kicsit soknak tűnik. Amúgy a KW milyen? Van valakinek ilyen szett beépítve? Nekem eddig két kocsimban is Eibach volt, igaz csak 30 mm körüli, de az ugyanolyan kényelmes maradt, csak nem billegett vele úgy az autó - szóval nagyon bejött. Viszont az jóval drágább is volt....

Elküldve

Nekem 50es,Antinak 60 as ültetés van az autója alatt.Kartervédő nélkül elég rossz lenne a helyzet,de ha hozzászokik az ember kényelmesen lehet közlekedni vele,csak jobban oda kell figyelni.Az én véleményem az hogy ekkora ültetéshez már nem árt a lengéscsillapítokat is kicserélni.

Elküldve
Nekem 50es,Antinak 60 as ültetés van az autója alatt.Kartervédő nélkül elég rossz lenne a helyzet,de ha hozzászokik az ember kényelmesen lehet közlekedni vele,csak jobban oda kell figyelni.Az én véleményem az hogy ekkora ültetéshez már nem árt a lengéscsillapítokat is kicserélni.

Tomnak is 60as, ha jóltudom. :)

Egyébként már 40es ültetésnél is illik cserézni, a gyári gátlók max. a gyári rugókhoz jók. Max...

Elküldve

igen, ahogy egyre többször végiggondolom, szerintem is ki kéne cserélni a lengéscsillapítókat is... az meg most túlmegy a kereteken, úgyhogy fájó szívvel lemondok róla. Az ember rögtön belelkesül, ha lát vmi. jót, de aztán győz a józan ész....

Tud valaki esetleg 30mm körüli ültetőrugókat ócsóért? ;-)

Elküldve
Tomnak is 60as, ha jóltudom. :)

Egyébként már 40es ültetésnél is illik cserézni, a gyári gátlók max. a gyári rugókhoz jók. Max...

Bocs Tom téged kifelejtettelek.Pont így gondolom én is,Ha konit veszel akkor te állíthatod be a keménységet és akkor annyira rázza szét a seggedet amennyire te akarod. ;)

igen, ahogy egyre többször végiggondolom, szerintem is ki kéne cserélni a lengéscsillapítókat is... az meg most túlmegy a kereteken, úgyhogy fájó szívvel lemondok róla. Az ember rögtön belelkesül, ha lát vmi. jót, de aztán győz a józan ész....

Tud valaki esetleg 30mm körüli ültetőrugókat ócsóért? ;-)

Caravanhoz amúgy is nehezebb ilyen dolgokat szerezni ;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Elküldve

Nos kérdés!

G Astráról hogyan lehet leszedni a váltógombot, illetve rámegy-e a Suzukié, aminek olyan a felfogatása mint a MOMO-knak, ilyen gyürüs-hernyócsavaros... :unsure:

Elküldve
Nos kérdés!

G Astráról hogyan lehet leszedni a váltógombot, illetve rámegy-e a Suzukié, aminek olyan a felfogatása mint a MOMO-knak, ilyen gyürüs-hernyócsavaros... :unsure:

Elvileg le lehet húzni kis tekeréssel. Viszont visszatenni annál egyszerűbb. Én is így szedtem le anno...

igaz...besz@rsz.hu mire lejön, de lejön :)

Elküldve
Nos kérdés!

Astra 1.6 már leszedte a gyárit, de nem tom hogy, kérdezd meg tőke

Elküldve
Astra 1.6 már leszedte a gyárit, de nem tom hogy, kérdezd meg tőke

Nekem egy csőkulccsall jött csak le.... és utána kuka. De van amikor lejön egy erősebb tekeréssel is.....

sok sikert...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.