kavics Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 offolhatok? Anti! milyen tuningcuccokat tudsz hozni/szerezni? (hátha a jézuska kitalálja a gondolataimat :lol: )
Atommanó Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 www.fk-automotive.de innen mindent, ha tetszik valami mondj egy cikkszámot mondok rá jó árat... :-) Vagy ha van konkrét elképzelés akkor írj és megmonom mi van olyan cumó! Ja a listaárat úgy kapod, hogy 250-nel szorzod az ottani EUR-árakat, és abból adok kedvezményt... :-) A többit Pü-ben, ne offoljuk szét evvel a topicot pls... :-)
Newl Elküldve December6, 2005 Elküldve December6, 2005 Szervusztok!Egy olyan kérdésem volna hogy G Astrába lehet-e venni valamilyen fajta ajtónyitógombot?Ha igen akkor merre?Bp előnyben!Köszönöm előre is!
voszi Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Urak, akkor ide is beteszem a kérdésem: Tud, vagy hallott valaki már valami konkrétumot a "Mantzel" cég tuningjáról? Van egy OPC eladó az AutoScout-on, ami 250 LE-s X20XER mocis (szívó OPC), az eladóval leveleztem, azt írja, hogy a kocsi rendes raliautó, és a Mantzel készítette fel, akiket melegen ajánl. A honlapjuk szerint igen szépen megpöcögtetik ők is - elsősorban a szívó - gépeket. Pl.: http://www.mantzel.de/tuningstufen/astra.php Ha van valami infó, osszatok nekem is! :blink:
tgabika76 Elküldve Január8, 2006 Elküldve Január8, 2006 Lehet hogy a cicásba kellett volna inkább...?
Hagalex Elküldve Január8, 2006 Elküldve Január8, 2006 Lehet hogy a cicásba kellett volna inkább...? http://iaro.srv.hu/kep/astrag.jpg http://iaro.srv.hu/kep/astrag2.jpg Hát ez nekem nem tetszik... :) :) :lol: .....mé' nem tetszik??? :D :blink:
Speed Elküldve Január10, 2006 Elküldve Január10, 2006 Urak, akkor ide is beteszem a kérdésem: Tud, vagy hallott valaki már valami konkrétumot a "Mantzel" cég tuningjáról? Van egy OPC eladó az AutoScout-on, ami 250 LE-s X20XER mocis (szívó OPC), az eladóval leveleztem, azt írja, hogy a kocsi rendes raliautó, és a Mantzel készítette fel, akiket melegen ajánl. A honlapjuk szerint igen szépen megpöcögtetik ők is - elsősorban a szívó - gépeket. Pl.: http://www.mantzel.de/tuningstufen/astra.php Ha van valami infó, osszatok nekem is! :lol: úúú... 170 LE a Z18XE-ből... :) 3.498,- €-ért... :) Valamit azért tudhatnak... :D Bár valszeg akkor már egyszerűbb venni egy Z20LET-es gépet... :blink: Na aztán arra meg már mehet a tuning... 300LE-ig! :o
meriva1.8 Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 Lehet hogy a cicásba kellett volna inkább...? 1.kép 2.kép Ez valami spanyol tuning-tali volt. Érdekes lenne róla többet tudni. Erről a tunigfever lapról töltötted le?
Speed Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 Elég komoly az a két gép!! :blink: Nem semmik! :)
Tom Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 Nyomokban mindkettő érdekes. :blink: A felső gép hűtés megoldására kíváncsi vagyok.
bazs Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 A felső gép hűtés megoldására kíváncsi vagyok. alul van levegőbelépő :blink: biztos rakta bele ventikent (ami nyomja be ezerrel a levegőt), mint az F50es ferrari elejébe (bár az ott arra van, hogy a földre húzza az autót)
tgabika76 Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 Ez valami spanyol tuning-tali volt. Érdekes lenne róla többet tudni. Erről a tunigfever lapról töltötted le? Jah, de ott nem találsz több infót, csak még képeket.
Zorro_16V Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 Urak, akkor ide is beteszem a kérdésem: Tud, vagy hallott valaki már valami konkrétumot a "Mantzel" cég tuningjáról? Van egy OPC eladó az AutoScout-on, ami 250 LE-s X20XER mocis (szívó OPC), az eladóval leveleztem, azt írja, hogy a kocsi rendes raliautó, és a Mantzel készítette fel, akiket melegen ajánl. A honlapjuk szerint igen szépen megpöcögtetik ők is - elsősorban a szívó - gépeket. Pl.: http://www.mantzel.de/tuningstufen/astra.php Ha van valami infó, osszatok nekem is! :) Jókat hallottam felőlük, nem egy próbálkozó tini csapat forrasztópákával és 3 féle csavarhúzóval. :blink:
Tom Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 Jókat hallottam felőlük, nem egy próbálkozó tini csapat forrasztópákával és 3 féle csavarhúzóval. :blink: Mondjuk el is kérik az árát. :) Ráadásul X14XE-vel nem is foglalkoznak a honlap szerint. :)
Rastalos Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 Ez valami spanyol tuning-tali volt. Érdekes lenne róla többet tudni. Erről a tunigfever lapról töltötted le? Hey, Mindenki! A pick-up-ról cikk/bemutató a Maxi Tuning c. lap 2005. novemberi számában. Holnap kiviszem a Lurdyhoz. Akit érdekel, megtekintheti. Érdekes tanulmány... :blink:
mélykék76 Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 Hey, Mindenki! A pick-up-ról cikk/bemutató a Maxi Tuning c. lap 2005. novemberi számában. Holnap kiviszem a Lurdyhoz. Akit érdekel, megtekintheti. Érdekes tanulmány... :blink: Az újsit gondolom, nem a kocsit :)
Tom Elküldve Január11, 2006 Elküldve Január11, 2006 Az újsit gondolom, nem a kocsit :blink: Tudtam hogy ez Neked nagyon magas labda lesz. :) (Mondjuk én is gondolkodtam rajta, hogy kommenteljek-e. :) )
Rastalos Elküldve Január29, 2006 Elküldve Január29, 2006 Az újsit gondolom, nem a kocsit ;) ÚÚÚÚÚÚ, hogy EZT csak most vettem észre! Mélykék, Ó, Géniusz... szabad Téged megszólítanom ?:) :D
asdrer Elküldve Február14, 2006 Elküldve Február14, 2006 Sziasztok! Nekem van egy 2003-as Opel Astra GCC 1.6 NJoy-om, és a jövő hónapban tervezek rá venni sportdobot. Tudnátok nekem ajánlani Eger környékén egy megbízható kipufogóst? A válaszokat előre is köszönöm!
Amusing Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 valaki rakott már G astrára M3-as index visszapillantót? nagyon szét kell hozzá gányolni a kocsit? vagy inkább vegyek index nélkülit ha vissza szeretném csinálni, akkor lehet?
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 Nekem van hozzá való adapterem, na meg lehet, hogy még indexes tükröm, is ha gondolod megnézhetem... :)
Amusing Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 Nekem van hozzá való adapterem, na meg lehet, hogy még indexes tükröm, is ha gondolod megnézhetem... ;) köszönöm szerintem érdekel a dolog, ja és krómos kéne csak mert a rendes tükörrül jön le a krómréteg, pedig 10 ronyg volt :) annyiből már majdnem megvan egy M3-as
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 Adapter bizti van, a tükröt meg hétfőn megnézem neked... tehát krómos indexes manuális... :)
Amusing Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 Adapter bizti van, a tükröt meg hétfőn megnézem neked... tehát krómos indexes manuális... :) így van, ha: nem kell hozzá nagyon szétbarmolni a kocsit, és visszacsinálható a dolog, az se baj, ha elválalja vki, hogy megcsinálja Köszönöm
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Elküldve Március17, 2006 Ha elbírsz 3 csavarral akkor még neked is menni fog a dolog...bocs 6-tal... ;) :)
Recommended Posts