BallaImi Elküldve Szeptember25, 2005 Elküldve Szeptember25, 2005 Sziasztok! Csatlakoznék az előttem szólókhoz, én is kézzel és melegítéssel szedtem és tök jó lett :( . Neked is csak ezt tudom ajánlani. Amúgy most gondolkozok hűtőrács és szempilla vásárlásán a kocsira, nincsen vmo jól bevált tuningos ismerősötök akihez érdemes vinni. Mert én Fehérváron ismerek egyet de lehet hogy van jobb, ill. olcsóbb is.
Newl Elküldve Szeptember26, 2005 Elküldve Szeptember26, 2005 ezt a hütőrács meg a szempilla feltételt te is meg tudod oldani házilag némi átlátszó sziloplaszt (pilla)és csavarhúzó(rács) segítségével!!másrészt meg köszi a tippeket,gyönyörüen hiba nélkül leszedtem az írást!
Amusing Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 http://www.xxl-tuning.hu/ ezt már nézte vki? kicsit furán állok hozzá, mert túl alacsonyak az ott leírt árak
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Szerintem felejtős... hogy jön a sima F Astrához, meg a G Astrához a GSI-hez írt cuccok, össze vissza van minden...
kavics Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 http://www.xxl-tuning.hu/ ezt már nézte vki? kicsit furán állok hozzá, mert túl alacsonyak az ott leírt árak vannak győrben is.... végülis nincsenek rossz áraik, meg láttam félkész lökösöket is a boltban (egész jól néztek ki)... ami a neten van ár szerintem koránt sem niztos, hogy a végén annyiba fog kerülni.... érdemes rákérdezni...
Kombitomi Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Érdeklődni szeretnék, hogy rakott-e már fel valaki közületek "Jacky Auto Sport" tipusú grill rácsot Astra G-re? Én a múlt héten vettem egyet, és se a tartólábak hosszúsága (alsók 1cm-rel rövidebbek, felsők 0,5 cm-rel hosszabbak),se a furatok nem egyeztek. A barátom Astrájára is felpróbáltuk, és ott is ez volt a szitu. Visszaküldtem a Kábex Kft-nek (forgalmazó), a válaszuk meg az volt, hogy kivizsgálják a dolgot, mivel több darabot is eladtak belőle, és még nem volt rá panasz. Lehet hogy csak én kaptam egy selejtes példányt? A barátom Kamei rácsával ilyen gondok nem voltak. Válaszaitokat előre is köszönöm! :(
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 "... ami a neten van ár szerintem koránt sem niztos, hogy a végén annyiba fog kerülni.... érdemes rákérdezni..." hát igen valszeg nem 500 HUF egy hátsó lökös... de akkor is hogy jön össze a GSI meg a G Astra... és a butaságukat még publikálják is... :-)
Amusing Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 "... ami a neten van ár szerintem koránt sem niztos, hogy a végén annyiba fog kerülni.... érdemes rákérdezni..." hát igen valszeg nem 500 HUF egy hátsó lökös... de akkor is hogy jön össze a GSI meg a G Astra... és a butaságukat még publikálják is... :-) igen én is pont erre figyeltem fel :oops:
bazs Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 amúgy nagyjából reálisak az árak mivel te nem az eredetit kapod, hanem üvegszálból a másolatát és azt is csak kép alapján másolják, mert nem hiszem, hogy mindent berendelnének szóval nagyon nem az igazi, de ettől még lehet szép ;-) a Kábex meg elég gázos és szerintem még egyet sem adtak el eddig :( vagy pedig - mivel annyira olcsó - senki nem ment vissza reklamálni, csak te, más pedig ráhekkelte ;-)
Kombitomi Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 a Kábex meg elég gázos és szerintem még egyet sem adtak el eddig :( vagy pedig - mivel annyira olcsó - senki nem ment vissza reklamálni, csak te, más pedig ráhekkelte ;-) Szerintem 20Eft-ért nem olyan olcsó. :!: :?:
meriva1.8 Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 Azért találtam ezen az XXL-tuningon egy német céget, www.postert.de , aminek elég jó cuccai vannak. Nézzetek rá, mennyire jók az árak! A német nyelvű oldalán vannak csak árak. Elvileg az XXL azt írta, 250.-/EURO árfolyamon beszerzik.
bazs Elküldve Szeptember28, 2005 Elküldve Szeptember28, 2005 de nem azt kapod, hanem annak az üvegszálas másolatát, amit kép alapján csinálnak tehát kb. olyan ;-)
astra1.6 Elküldve Október2, 2005 Elküldve Október2, 2005 Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy G Astrába, Angel Eyes lámpáknál ,hogy a viharban lehet magasságot állitani??!! Válaszokat köszi!!!
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Elküldve Október2, 2005 miiiiiii???????? hát ha beletettétek a m otort, akkor lehet. ha nem akkor csak csavargatással.... én ugy néztem az enyémen, hogy a mechanikus tekerőt ha kiveszed, akkor pont belelehet tenni a lámpamotort. vagyis az enyémbe...
astra1.6 Elküldve Október2, 2005 Elküldve Október2, 2005 Köszi! De jelenleg a földet világítja! tetején van egy csavar, ami vmi fogaskerékben folytatódik. Az lenne a magasságállitó???? Szóval a gyári lámpábol át lehet rakni a motoros magasságállitót??
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Elküldve Október2, 2005 Köszi! De jelenleg a földet világítja! tetején van egy csavar, ami vmi fogaskerékben folytatódik. Az lenne a magasságállitó???? Szóval a gyári lámpábol át lehet rakni a motoros magasságállitót?? nem, az balra - jobbra állitja, de nálam csak a távfényt. hátul van a magasságállitó, de müszerrel illik beállitani, mert ugy te is látni fogsz, és másnak se világitod ki a szemét 8)
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Elküldve Október2, 2005 mittómén. kétezret? minden szervizben elméletileg van fényszóróállitó....
astra1.6 Elküldve Október2, 2005 Elküldve Október2, 2005 Én ingyé beállítom.köszi és hol lehetne végrehajtani??
Recommended Posts