Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Kinyomtattattam egy árlistát , hogy be tudjam neked gépelni, de az F astra árlistát is kinyomtatták.

Már Classic II néven kapható a G astra.

Elküldve

Mi van Dudukám?

Nagyon hallgatsz.

Készül már a paripa?

FABRO

Elküldve

ELADO szemöldök g astrára 5.500FT/pár

sötétkékmetál fényezéssel, így más szín esetén sem kell alapozni!!! csak átfújni.

Dudu! fehér autón a legszebb!!! :)

Elküldve

Ma Újpest kornyeken mozogtam, es a Tesco parkolojaban lattam egy szolid szereny, de megis gyonyoruen feltuningolt Astrat. Elol egy egyszeru kis spoiler (az a szokasos az elejen 2 oldalt legbeomlo vagy mi a fene), oldalt picit csavart kuszobok, es hatul nem egy pokhalo designos, hanem csak egy kis szinten egyszeru spoiler, es egy dupla haromszogalaku veggel rendelkezo kipufogo. Elol a hutomaszkon irmshcer felirat, de nekem ugy tunt maga az egesz tuning meg sem irmscher volt. A felniken a kupak is irmscher feliratos volt.

Milyen tuning lehet ez? Tudom nagyon hulyen irtam le, de kepet nem tudtam csinalni rola, es nagyon tetszett.

Udv!

Elküldve

Na kozbe megneztem, es megis van benne valami, hogy irmscher, mert nagyjabol hasonlit a www.irmscher.de -n a Car configuratorba osszetudtam rakni. 1800 euro korul van, es meg nincsen benne felni. Ez szerintem rengeteg. Hogyan lehetne ezt olcsobban kihozni? Kipufogoveget se lattam ilyet sehol, hogy dupla es 2 ilyen nyomott 3szog alaku tema.

Segitsetek! :)

Koszi!

Elküldve

Hali!

Lehet, hogy tudok rajtad segíteni mert az egyik tárgyaló felem (felni ügyében) lecsupaszítva adja el a FEHÉR g astráját és minden elad róla:

Felnit NEKEM :),

elsö,hátsó kötény

rugók

Lexus lámpa

direktszűrő,

Remus dob(1.4-re)

• 2 weeks later...
Elküldve

Hi!

Tudna nekem segíteni valaki hűtőrács cserében? neki álljak házilag? Mennyibe kerűl stb.

Köszikeeeee....

• 3 weeks later...
Elküldve

ELADÓ G ASTRAHOZ

Adatok:

Eladó G astra-ra gyárilag sötétített N-joy hátsó lámpa(új ára:44eft/pár),elsö lámpára szemöldök sötétkék-metálra fényezve, de akármilyen színre könnyen, olcsón

átfújható!

Ár:

26eft/pár, 5500Ft/pár

Elérhetőség:

06-30-579-03-85

E-mail:

kovax@nextramail.hu

• 4 weeks later...
Elküldve

Üdv!

Vettem xenon "átszetelő" készletet. Nagyon sirály! Beépíteni sem volt nagy cucc. Minimális "faragást" igényelt. Az izzó foglalata H7-es, nem kellett bántani a lámpát. Színhőmérséklete 7000 K-es, szép kékes. Ja és lehúzódnak az autópályán, ha meglátják. :)

Elküldve

Szia!

Erdekelne a dolog bar egy kicsit sokallom az osszeget, szerintem ennel olcsobban is beszerezheto. Megvagy vele elegedve? Szereles teren mennyit kellett vele bibelodni?

Koszi!

• 1 month later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.