Amusing Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Csak azért, mert Neked grilled van? ;) Már megint a rácsom disgust Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Én a Hagáéra szavazok, mert a felső az tiszta gyári, az alsón keresztül még a fékszervót is látni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Már megint a rácsom disgust üldözési mániád van ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Na JA! 89Euro az ebayen. Ez meg 1 euróért van fenn: Ha még bankköltséget nem is számolunk, akkor is +20 EUR postaköltség. Az 109 EUR, ami 250 HUF-os árfolyamon számolva 27250 jó magyar forint. Nekem az egy kicsit sok egy hűtőrácsért. Esetleg az embléma nélküli színre fújva? Hm? Mennyiért fújnák le korrektül szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 1 EURÓ :?: :?: :?: :oops: ide vele Ja, a kikiáltási ára. Lesz az több is mire elkel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 én most azt akarom, hogy a gyárit műanyagossal átalakíttatom a következő képpen: opel jel ki berakni egyenesre, és középre meg egy függőlegest, és ezt lekrómozni Már csak a megfelelő emberkét keresem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Én a Hagáéra szavazok, mert a felső az tiszta gyári, az alsón keresztül még a fékszervót is látni.... Tehát akkor még1X!!!! Az alsó az ugyan olyan mint a Hagáé, csak más szögből van fotózva.. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Én is szeretnék hozzá szólni. Nekem az Enjoy Astra hűtőmaszkja tetszik azzal a szolíd krómcsíkkal. Ezen az oldalon: http://www.opelbonto.hu/ találtam is 5000ft-ért csak pestre kellene valahogy feljutnom. Találtam még ezt is ha valakinek ez tetszik. ;) http://www.frigate.hu/index.php?mit=99&ter...88&tipus_id=362 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Tudok ilyet is, ez króm: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Tudok ilyet is, ez króm: http://www.fk-automotive.com/images/produkte/FKSG921.jpg Tényleg nagyon jól néz ki, csak a piros autómhoz nem megy a króm, szerintem. Tényleg a H Astra rácsát nem lehet beleapplikálni a G Astrába? Mondjuk aki krómosat szeretne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Szerintem a Haga féle nem teljesen olyan, mint az alsó. Nekem szebbnek tűnik, nem olyan átlátszó. Honnan szerezted a képet Haga? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Nem emlékszem volt e már, de jópofa kompresszoros motorokkal operálnak ezek a svájciak. :shock: Delta Motor CH Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Sziasztok! Mégegyszer hűtőrács :roll: : http://www.originaltuning.hu/cms/netalon.x...ar_type=ASTRA+G Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Sziasztok! Mégegyszer hűtőrács :roll: :http://www.originaltuning.hu/cms/netalon.x...ar_type=ASTRA+G És árakat hogyan lehet megtudni az oldalról? Találtam f@x@ szárnyat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Ha írsz nekik e-mailt készségesen leírják az árakat!Csak nehogy meglepődj!nekem 74 ezer forintért mondták az első lökhárító toldatot alapozva !nem lestem csak egy picikét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Üdv ismét!segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan "tisztítsam" meg a hátulját az írástól?(astra felirat,1.4 felirat)ez matrica?vagy ott marad a helye?segítsetek légyszíves Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 finoman lehúzod egy éles és lapos valamivel (kés vagy valami penge, teljesen mindegy, mert a felirat alatt gumis ragasztó van) ami marad, azt lemosod valami alkohols cuccal, utána esetleg polír, ha elüt a színe ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 csak egy trükk.. sokkal egyszerűbben lejön ha megmelegíted... hőlégfúvó, vagy hajszárító... utána lényegesen könnyebben elenged a ragasztó... tovább pedig ahogy bazs írta.. denszesz vagy alkohol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 finoman lehúzod egy éles és lapos valamivel (kés vagy valami penge, teljesen mindegy, mert a felirat alatt gumis ragasztó van) ami marad, azt lemosod valami alkohols cuccal, utána esetleg polír, ha elüt a színe ennyi Késsel? :shock: Én nem kockáztatnám meg! Én egy sima vékony madzaggal csináltam,bevizeztem és alárakva szépen oda-vissza mozgatva lejön!Aztán egy gumidarabbal ledörzsöltem a maradék ragasztót és utána polirt neki,de kést és hasonló cuccot soha! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 ügyesség kérdése ;-) én a calin egy késsel szedtem le van ott kb. 2mm gumis ragasztó, a kés meg nincs 1mm ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 ügyesség kérdése ;-) én a calin egy késsel szedtem le van ott kb. 2mm gumis ragasztó, a kés meg nincs 1mm ;-) Egyszer csúszik meg a kezed és mehetsz a festőhöz!Egyszerűbb a vékony zsinór vagy damil! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 idézném magam: ügyesség kérdése ;-) amúgy meg lehet csinálni mindezek nélkül is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 köszi a tanácsokat majd megpróbálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Nekem is a cérna jött be... Az Opel emblémát viszont ne vedd le, mert az nem (vagy nem csak) ragasztva van. Marad utána két furat a csomitartódon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 ha megmelegíted akkor kézzel simán lejön... nem kell oda kés se... amúgymeg én nem késsel szoktam csinálni, hanem műszerészcsavarhúzóval alányúlsz, megkezded a szélét, és akkor már le tudod szedni az egészet... a melegítés hatására pedig elenged hamarabb a ragasztó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts