Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na JA! 89Euro az ebayen.

Ez meg 1 euróért van fenn:

vauxhall.JPG

Ha még bankköltséget nem is számolunk, akkor is +20 EUR postaköltség. Az 109 EUR, ami 250 HUF-os árfolyamon számolva 27250 jó magyar forint. Nekem az egy kicsit sok egy hűtőrácsért.

Esetleg az embléma nélküli színre fújva? Hm?

Mennyiért fújnák le korrektül szerintetek?

Elküldve

én most azt akarom, hogy a gyárit műanyagossal átalakíttatom a következő képpen:

opel jel ki

berakni egyenesre, és középre meg egy függőlegest, és ezt lekrómozni

Már csak a megfelelő emberkét keresem

Elküldve
Én a Hagáéra szavazok, mert a felső az tiszta gyári, az alsón keresztül még a fékszervót is látni....

Tehát akkor még1X!!!!

Az alsó az ugyan olyan mint a Hagáé, csak más szögből van fotózva..

:-)

Elküldve

Ha írsz nekik e-mailt készségesen leírják az árakat!Csak nehogy meglepődj!nekem 74 ezer forintért mondták az első lökhárító toldatot alapozva !nem lestem csak egy picikét ;)

Elküldve

Üdv ismét!segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan "tisztítsam" meg a hátulját az írástól?(astra felirat,1.4 felirat)ez matrica?vagy ott marad a helye?segítsetek légyszíves

Elküldve

finoman lehúzod egy éles és lapos valamivel (kés vagy valami penge, teljesen mindegy, mert a felirat alatt gumis ragasztó van)

ami marad, azt lemosod valami alkohols cuccal, utána esetleg polír, ha elüt a színe

ennyi

Elküldve

csak egy trükk.. sokkal egyszerűbben lejön ha megmelegíted... hőlégfúvó, vagy hajszárító... utána lényegesen könnyebben elenged a ragasztó... tovább pedig ahogy bazs írta.. denszesz vagy alkohol....

Elküldve
finoman lehúzod egy éles és lapos valamivel (kés vagy valami penge, teljesen mindegy, mert a felirat alatt gumis ragasztó van)

ami marad, azt lemosod valami alkohols cuccal, utána esetleg polír, ha elüt a színe

ennyi

Késsel? :shock: Én nem kockáztatnám meg!

Én egy sima vékony madzaggal csináltam,bevizeztem és alárakva szépen oda-vissza mozgatva lejön!Aztán egy gumidarabbal ledörzsöltem a maradék ragasztót és utána polirt neki,de kést és hasonló cuccot soha!

Elküldve
ügyesség kérdése ;-)

én a calin egy késsel szedtem le

van ott kb. 2mm gumis ragasztó, a kés meg nincs 1mm ;-)

Egyszer csúszik meg a kezed és mehetsz a festőhöz!Egyszerűbb a vékony zsinór vagy damil!

Elküldve

Nekem is a cérna jött be...

Az Opel emblémát viszont ne vedd le, mert az nem (vagy nem csak) ragasztva van. Marad utána két furat a csomitartódon.

Elküldve

ha megmelegíted akkor kézzel simán lejön... nem kell oda kés se...

amúgymeg én nem késsel szoktam csinálni, hanem műszerészcsavarhúzóval alányúlsz, megkezded a szélét, és akkor már le tudod szedni az egészet... a melegítés hatására pedig elenged hamarabb a ragasztó...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.