Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hát semmiféleképpen nem akarok kiadni rá vagyonokat!egy aránylag olcsó kis szolid de mégis sportos megoldás érdekelne!ja és Budapest mellett lakok tehát igazából a pesti hely lenne a legideálisabb!más: hallottam olyat hogy a G Astrán ugye van a lökös alján egy kis fekete gumi egy csíkban, namármost én azt hallottam hogy annak a helyére fel lehet csúsztatni egy iylen kis toldatot ami ugyan kis ratyi de talán mégis kicsit sportosabbá teszi a külsőt!szted igaz lehet ez?Ha nem akkor sem csodálkozom nem először b***nak át!

én spec még nem hallottam ilyet, de attól még lehet

Elküldve
G Astrán ugye van a lökös alján egy kis fekete gumi egy csíkban, namármost én azt hallottam hogy annak a helyére fel lehet csúsztatni egy iylen kis toldatot ami ugyan kis ratyi de talán mégis kicsit sportosabbá teszi a külsőt!szted igaz lehet ez?Ha nem akkor sem csodálkozom nem először b***nak át!

Én még személy szerint nem hallottam róla, de ez még nagyon nemjelent semmit.Érdemes szétnézni, felhajtani ezeket a cégeket, és árajánlatokat kérni, akár telefonon, emailben, hogy mit mennyiért tennének fel.

Nekem pl. Rastalos gépének első arculata nagyon tetszik.Olyan pont atomkirályul sikerült darab.

normal_IMG_2348.jpg

Elküldve

Én még személy szerint nem hallottam róla, de ez még nagyon nemjelent semmit.Érdemes szétnézni, felhajtani ezeket a cégeket, és árajánlatokat kérni, akár telefonon, emailben, hogy mit mennyiért tennének fel.

Nekem pl. Rastalos gépének első arculata nagyon tetszik.Olyan pont atomkirályul sikerült darab.

normal_IMG_2348.jpg

Hát ezt nem vitatom, és pont egy iylen lökhárítót szeretnék!hihetetlen nagyon ######án néz ki és sztem aránylag elérhető áron is adják!értekeznék én cégekkel szívesen csak azt sem tudok kit keressek ilyen ügyben!egyébként ez a piros astra amit belinkeltél, ennek a spoilere vajon csavaros lehet? :roll: és én úgy gondolom hogy oldalra és hátulra egy darabig nem is kéne semmi miután egy ilyen fent van!esetleg annyit kéne tennem hogy lefujatnám színre a küszöböt azt hello szia :wink: de persze a ti véleményetek érdekel leginkább mert én még nagyon kezdő vagyok e téren!

Elküldve

Nem tom hol érhetném el a srácot,viszont láttam a gépét gyorsuláson!DE mindenekelőtt azon röhögtem kb 2és fél percet hogy hátul az Astra feliratot Rasta-ra cserélte!eszméletlen nagy volt ;) Hol tudnám elérni a fickót?

Elküldve
bocsika, marha vagyok!viszont azt leszögezném hogy én még soha nem is láttam ezt a topicot! :roll: és köszi

Ugyanmááááááááááááán ;)

ui: bombázd be Rastalos kollégát jóóóóóóóóóóóóóóóóóóól sok pü-vel :lol: :lol: :( :D

Elküldve

Sziasztok!

Láttam egy pár oldalon olyan optikai tuningot,ahol a motorháztető alja olyan mintha tükör lenne. Kérdésem hogy mivel vagy hogy lehe ilyet csinálni???Festék, matrica, ...??????????????

Előre is köszi a válaszokat.

Elküldve

dekorcégnél... pesten van egy rahedli.... pl .Polinoor ( BP. X.Száva u. 8, Telefon: (+36-1) 434-2020 Fax: (+36-1) 434-2029, ) bár ők nagykerek, de asszem kisebb mennyiségben is kiszolgálnak....Polinoor

Elküldve
dekorcégnél... pesten van egy rahedli.... pl .Polinoor ( BP. X.Száva u. 8, Telefon: (+36-1) 434-2020 Fax: (+36-1) 434-2029, ) bár ők nagykerek, de asszem kisebb mennyiségben is kiszolgálnak....Polinoor

Kiszolgálnak, mert már én is vettem náluk egy-egy métert, néha. ;)

Elküldve
kavics ez tuti jól müködő megoldás? mert akkor rohanok venni olyan fóliát :lol:

(vagy előtte lepróbálom alufóliával ;) :lol: )

én még nem próbáltam... meg kell kérdezni, hogy bírja-e azt a hőterhelést amit esetleg a motorháztető belsejében kap..... meghát felrakáskor jópárszor le kell tisztítani...

eddig ami a motorháztető felső felére került fóliadekor még egy se jött le....

az alufólia se rossz megoldás, főleg ha nagysebességnél elkezd zizegni :wink:

Elküldve
Lehet hogy tudatlan vagyok ,de megkérdezhetem mire is jó ez? :roll:

ha felnyitod a mocitetőt látszik a belsején a motortered tükörképe

próbáld ki egy tükörrel és képzeld el nagyban ;) :lol:

mire jo? mire jo? gyakorlati haszna nincs de nekem pl. teccik :lol:

Elküldve
Szerintem több értelme van, ha szerzel rá bontóban gyári hangszigetelést a motorháztetőbe, mert marha csendes tud tőle lenni az autó. :wink:

az én hidrotőkecsattogásomat ugysem nyomja el semmi :?

akkor legalább legyen dizájnos

Elküldve

ha felnyitod a mocitetőt látszik a belsején a motortered tükörképe

próbáld ki egy tükörrel és képzeld el nagyban ;) :lol:

mire jo? mire jo? gyakorlati haszna nincs de nekem pl. teccik :lol:

Aztán ha magadat látod meg benne, el is ájulsz rögtön! :oops:

Elküldve
Szerintem több értelme van, ha szerzel rá bontóban gyári hangszigetelést a motorháztetőbe, mert marha csendes tud tőle lenni az autó. :wink:

Na egy ilyenre nekem is szükségem lenne, mert az enyémből kispórolták. ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.