Amusing Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 ezt a G astrát nézzétek meg, iszonyú komoly http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=3594 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 ugy néz ki, hogy lesz egy 4 ajtós asztra g a családban. és szeretnék venni rá ajándékba egy hátsó szárnyat. hol lehet ilyet kapni??? én is körbenézek azért, de hátha tud valaki valami okosat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 ezt a G astrát nézzétek meg, iszonyú komolyhttp://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=3594 úgy néz ki a lefalazott hűtőráccsal, mint egy szuzuki :? meg milyen már, hogy az überzsírtuning verdán csak egy 16os kerék van :shock: :twisted: :twisted: :twisted: nekem nem tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 pedig sztem nem néz ki rosszul esetleg feketére szinterezni a kerekeket is, lehet sokat dobna rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 pedig sztem nem néz ki rosszul esetleg feketére szinterezni a kerekeket is, lehet sokat dobna rajta ízlések és pofonok ;-) nekem búcsús ;) nézd meg a moapon a g astrát, annál nem kell se több, se kevesebb szolíd, de állat Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Szolid! ;) Ühm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 ízlések és pofonok ;-) nekem búcsús ;) nézd meg a moapon a g astrát, annál nem kell se több, se kevesebb szolíd, de állat Szerintem ez még a határon belül van,nem lett bohócautó belőle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Szolid! ;) Ühm! :lol: ez pont az a kategória ;-) nem hivalkodó, hanem szép opc lökös, szolíd küszöb és hátsó szoknya, meg egy 18as kerék ez nincs túlcsicsázva, mint az a fekete a CS-en ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Szerintem ez még a határon belül van,nem lett bohócautó belőle! a feketére gondolsz? nekem az már az bocs, de ez az én véleméynem Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 ízlések és pofonok ;-) nekem búcsús ;) nézd meg a moapon a g astrát, annál nem kell se több, se kevesebb szolíd, de állat Na erről van szó kérem szépen! Legalább valami normális fény meg felni lenne rajta! Ez szerintem alap, ha már tuningol a tag. Különben meg szerintem a motor is lényeges lenne, mert ennyi pénzből, amit azokra a sok "bohócságra" költött, már egy coupe turbó is kijött volna. :wink: Nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz e hűtés problémája a "lefalazás" miatt. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 a feketére gondolsz? nekem az már az bocs, de ez az én véleméynem Nem nem!Hanem a ezüstre,szerintem ez még az izléses tuninghatárain belül mozog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 gyönyörü ez a coupe,fáj is a szívem miatta!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Nem nem!Hanem a ezüstre,szerintem ez még az izléses tuninghatárain belül mozog! az inkább a tökéletesség határán mozog ;-) azért tettem be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Sziasztok!Épp döntés előtt állok és abban szeretném kikérni a véleményeteket hogy melyiketvegyem: Lumma vagy Kamei hütőrács!És ami ennél is fontosabb: aki tud az legyen olyan szíves és tegyen be képet ezekeről a hütőrácsokről!természetesen Astra G-ről van szó!köszönöm előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 http://www.google.co.hu/ és képkereső ;) Szerintem mindkettő jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 hiába keresem nem tudom megtalálni!nem kérdezném ha már nem néztem volna utána,de sajnos ennyi tellett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Amiket ott találtam azok nem olyanok amire én kiváncsi lennék,többek közt ott Lumma nincs is!igazából az érdekelne leginkább pedig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 http://www.macro-webmedia.de/mediac/400_0/...ia/DSC01883.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 bár én tuti nem vennék inkább akkor egy gyárit alakítanám át Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 bár én tuti nem vennék inkább akkor egy gyárit alakítanám át árban majdnem ugyanott vagy, de ne hasonlítsuk a fémhálót a műanyag méhsejtrácshoz ;-) van némi esztétikai különbség bár kinek mi tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 ki hasonlíotta hozá ???????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 ki hasonlíotta hozá ???????????????????????? úgy tűnt, hogy a hozzászólásoddal azt sugallod, hogy nem kell venni, meg lehet csináltatni, ugyanolyan jó lesz ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Akkor még1x olvasd át ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 Akkor még1x olvasd át ! ;) a korábbi hozzászólásaid (összeségében) ismeretében ez nekem azt jelenti: "én nem adnék ki érte ennyi pénzt, inkább átalakíttatnám a gyárit, mert olcsóbb és nincs nagy különbség" ne vedd sértésnek, nekem így jött le Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Szeptember14, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2005 tökéletesen hidegen hagy, hogy neked mi jött le belőe és ne savazd a hűtőrácsomat, én se fikázom a kocsidat és szerintem most fejezzünk be ezt a beszélgetést Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts