Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
fél év alat tuti nem, főleg azért nem mert télen olyan sokat sütött azért a napocska

Segítesz valamelyik délután lekapni? Elég láma vagyok és nem merek nekifogni egyedül :wink:

Elküldve

Segítesz valamelyik délután lekapni? Elég láma vagyok és nem merek nekifogni egyedül :wink:

persze, átjössz vagy átmegyek és megcsináljuk, szerda és péntek egész nap szabad vagyok

Elküldve

persze, átjössz vagy átmegyek és megcsináljuk, szerda és péntek egész nap szabad vagyok

Akkor szerdán átugrom, szerintem. Előtte csörgök, OK?

Elküldve
még mindig az első a jobb

Én is arra szavazok, mert a sötétített ablakok miatt, a piros-fekete színösszeállítást kell alkalmaznom. Ezért nem gobdolkodom sima "lexus style" lámpában.

Elküldve

Én is arra szavazok, mert a sötétített ablakok miatt, a piros-fekete színösszeállítást kell alkalmaznom. Ezért nem gobdolkodom sima "lexus style" lámpában.

Amit én küddtem az nem tetszik ?

Elküldve

Amit én küddtem az nem tetszik ?

Tetszik, de az 130 euro :?

Majdnem kétszer annyi, mint amiket belinkeltem :roll:

Meg valami feketét szeretnék igazából...

Elküldve
Tetszik, de az 130 euro  :?  

Majdnem kétszer annyi, mint amiket belinkeltem  :roll:

Meg valami feketét szeretnék igazából...

d2_1_b.JPG

Szerintem lenne nem rossz :lol:

Ebből is előfordulhat, hogy van licitálható :wink:

Elküldve
Hát mekkora véletlenek vannak, hogy PONT ILYEN SZÍNŰ

Majd lefotózom az autóm hátulról és belepróbálom photoshoppal a lámpákat :lol:

Elküldve

Hi!

Királyok ezek a Lexus cuccok. Régebben én is nézegettem őket. Nem lehetne egyszerre megrendelni, vagy vhogyan csoportosan kimenni a cuccokért? Úgy talán olcsóbban jönne ki. Én is szeretnék egyet a hátsó lámpák helyére,de én teljesen átlátszóra gondoltam. Úgy talán olcsóbban jönne ki.

Elküldve
Hi!

Királyok ezek a Lexus cuccok. Régebben én is nézegettem őket. Nem lehetne egyszerre megrendelni, vagy vhogyan csoportosan kimenni a cuccokért? Úgy talán olcsóbban jönne ki. Én is szeretnék egyet a hátsó lámpák helyére,de én teljesen átlátszóra gondoltam. Úgy talán olcsóbban jönne ki.

Az ezüsthöz jól megy a teljesen átlátszó, de nekem le van góliázva körbe a gép, meg hát a tükröm is fekete :lol: , szóval nálam hülyén nézne ki a króm lámpa.

• 1 month later...
Elküldve

Sziasztok!

Astra G motorháztető kitámasztó pálcáját hogyan tudnám gázrugósra átalakítani? Van valakinek már tapasztalata ebben a témában? Hozzávetőleges ár, esetleg mennyire bonyolult ezt megcsinálni házilag?

Köszi a tanácsokat, Zoli. :oops:

Elküldve
....Astra G motorháztető kitámasztó pálcáját hogyan tudnám gázrugósra átalakítani?
Gázrugós kitámasztó pálca ?

Érdekes koncepció :(

Szerintem jobban jársz, ha pálcát motortér kitámasztó telókkal helyetesíted :wink:

....Van valakinek már tapasztalata ebben a témában? Hozzávetőleges ár, esetleg mennyire bonyolult ezt megcsinálni házilag?....

npasi leírása alapján pont annyira mint egy Astra F esetén, tehát a felfogatási pontok megvannak, csak be kell csavarantyúúúúúúúúúzni a telókat.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.